Nu.Este posibil sa opresc consola de la conectarea la live din setarile proprii? Sa-i spun sa nu se conecteze la Live decat daca vreau eu, chiar daca are acces la internet.
Nu.Este posibil sa opresc consola de la conectarea la live din setarile proprii? Sa-i spun sa nu se conecteze la Live decat daca vreau eu, chiar daca are acces la internet.
Controller-ul meu nu mai merge fara cablul de Play & Charge. Are in el bateria de la Play & Charge imi arata ca e incarcata, dar fara cablu nu se aprinde. Idei?
Am incercat sa ma conectez la Live dar nu reusesc , am dat test connection , trece de primul pas dar nu trece de cel cu conectare internet.
sa fie problema cu MAC adress ? baietii de la titannet mi-au luat macu la placa de retea din PC. trebuie sa ii dea accept si acesteia ?
Pai vezi ca poti pune MAC Address-ul de pe placa de retea din calculator si pe Xbox, incearca si vezi daca merge.
pai am incercat asta dar nu ma lasa sa folosesc " - " ( 00-b4-etc )si nu am cum sa o scriu .. am dat caps on/off degeaba. nu sunt highlighted semnele.
Shank - Official Trailer Fresh From PAX - PC Movies at GameSpot
Shank ...
De ceva vreme imi doresc un joc in genul asta.![]()
1. Microfonul de la Lips merge la Guitar Hero (de la World Tour incoace). La Rockband nu merge.
2. Nu exista alte jocuri de cantat - fiecare consola e cu jocul ei - SingStar e pe PlayStation.
3. Microfonul de la Lips. E wireless (culmea - ca alea de GH si RB nu sunt), si are si motion sensing si luminite. E mai fun.
deci am modificat macul si merge mai departe acum dar nu reuseste sa se conecteze la Live. atasez poza pana unde merge, si ce eroare afiseaza.
Pai acum tine de modul in care te conectezi la internet, da mai multe detalii te rog despre ISP, daca esti sau nu in spatele unui router.
deci providerul de net este Titannet, fibra optica pana pe bloc, iar cablul de net intra direct in pc/xbox . fara router sau alte minuni.
Atunci suna provider-ul si vorbeste cu ei, sa nu ai cumva oprit portul 3074, cel mentionat in eroarea de Xbox.
Bookmarks