Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 249 of 788 FirstFirst ... 149 199 239 247 248 249 250 251 259 299 349 749 ... LastLast
Results 4,961 to 4,980 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4961 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Pai dupa ce rescrie cheia hdd-ului, Xbox-ul practic il vede ca pe cel original, daca microsoft face in noul firmwire o modificare din asta ar fi cam nasol, o sa fim fortati sa cumparam hdd-urile lor din aur masiv sau din ce sunt facute de costa atat de mult. In change log-ul de la firmwire-ul cel nou nu scrie nimic de suportul de hdd, dar nu m-ar mira daca ar face asta mai ales la cum sony cu psp si ps3, iar noile modificari de firmwire de la nintendo anti mod isi cam fac efectul.

2. #4962 SP
    Member Szergiu's Avatar
    paul zice ca doar memory card uri
    psicho ca hdd uri
    stie cineva sigur
    sper ca paul sa aiba dreptate

3. #4963 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    stiti cumva de unde as putea si eu lua un set de tobe pt GH sau Rockband pana in 2 mil .... preferabil ar fi din Romania dar orice sugestie este binevenita

4. #4964 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Adica nu mai avem voie decat cu HDD-uri originale Microsoft? Ce naiba.. nici macar nu stiu daca al meu e original
    Daca nu poti juca jocuri de Xbox pe consola ta, atunci nu ai hard original. Doar daca nu cumva ti-ai formatat tu a doua partitie (chinezii aia care vand tone de harduri din astea pe ebay "uita" sa o mai faca)

5. #4965 SP
    Junior Member viktor177's Avatar
    Nu stiu cat de adevrat este, dar se pare ca vor brickui doar memory cardurile, dupa cum zice aici

6. #4966 SP
    Member AC DC's Avatar
    As avea si eu o intrebare..
    Daca imi iau un set complet (tobe chitara microfon joc) din America pe care zice NTSC only, inteleg ca jocul este NTSC deci nu merge pe consola mea PAL .. dar macar tobele chitara si microfonul.. sunt compatibile?

7. #4967 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    instrumentele nu au treaba. este vorba numai de joc in sine

8. #4968 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    am primit de la khan niste jocuri si 2 sunt ntsc (unul japan cred si celalalt normal)..ele merg pe consola mea care presupun ca e pal...deci, cum se face ca merg? pt ca e modata i-a fost indepartata restrictia? si daca intru pe live cu acele jocuri primesc ban?

9. #4969 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Probabil sunt region-free

10. #4970 SP
    sigur sunt region free. modarea nu elimina restrictia

11. #4971 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    am primit de la khan niste jocuri si 2 sunt ntsc (unul japan cred si celalalt normal)..ele merg pe consola mea care presupun ca e pal...deci, cum se face ca merg? pt ca e modata i-a fost indepartata restrictia? si daca intru pe live cu acele jocuri primesc ban?
    Esti sigur? Poate sunt region free chiar daca sunt din alta tara(pe play-asia.com am vazut ca sunt si jocuri ragion free chiar daca ele au cutia localizata in japoneza, chineza etc). In mod normal nu le citeste unitatea DVD-ROM fara schimbare in prealabil a regiunii (nu stiu cum se face asta la Xbox) - numarul de schimbari fiind limitat la unitatile DVD obisnuite din firmware. Poate ai consola modificata? Fie prin firmware-ul unitatii fie cu modchip?

12. #4972 SP
    @crazyquark: tu ai citit mai sus cu un post? NU SE ELIMINA RESTRICTIA ZONALA prin modare

13. #4973 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    mi-am cumparat un hard de 120G si as vrea sa imi mut tot de pe cel vechi de 20G in asta nou.Cum pot sa fac asta fara un transfer cable ?

14. #4974 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Am cumparat un router wireless TP-Link (TL-WR740N) iar azi vreau sa iau un adaptor wireless, tot un TP-Link (TL-WN321G) pe care sa-l conectez la xbox pt a scapa de cablurile imprastiate prin toata casa. Si-a mai conectat cineva xbox-ul la live via wireless adaptor? Exista probleme de care ar trebui sa stiu sau anumite setari ce trebuie facute? Multumesc

15. #4975 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    mi-am cumparat un hard de 120G si as vrea sa imi mut tot de pe cel vechi de 20G in asta nou.Cum pot sa fac asta fara un transfer cable ?
    din cate stiu fara transfer cable nu se poate. dar ti-am lasat niste info in PM care sper sa te ajute

cheers

16. #4976 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by digw33d View Post
    Am cumparat un router wireless TP-Link (TL-WR740N) iar azi vreau sa iau un adaptor wireless, tot un TP-Link (TL-WN321G) pe care sa-l conectez la xbox pt a scapa de cablurile imprastiate prin toata casa. Si-a mai conectat cineva xbox-ul la live via wireless adaptor? Exista probleme de care ar trebui sa stiu sau anumite setari ce trebuie facute? Multumesc
    Fie legi consola cu cablu la router, fie cumperi adaptorul wireless de la Microsoft si te conectezi la router wireless.

17. #4977 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Mda, dupa cercetari indelungate am obs ca xbox-u nici n-o sa bage in seama un adaptor wireless daca nu e cel de la Microsoft deci voi apela la varianta de rezerva (desi speram sa o evit)...cablu

18. #4978 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    @crazyquark: tu ai citit mai sus cu un post? NU SE ELIMINA RESTRICTIA ZONALA prin modare
    Cand am postat nu aparea postul tau, probabil nu am facut refresh la pagina, ai postat probabil simultan cu mine. What's the big deal?

19. #4979 SP
    no big deal. numai ca nu da informatii eronate. atata tot

cheers

20. #4980 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Am si eu o intrebare: Cum fac sa vad filmele cu subtitrare pe xbox360, folosesc un media server cum folosesc la ps3, sau pot sa pun si filmele pe stick? subtitrarea trebuie facuta tot cu programe gen aviaddxsub sau pot da search si sa o aleg eu? scuze daca mai este discutat acest subiect dar nu prea am avut timp sa caut in tot threadul. thx

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.