Compari forumul asta, cu un site de torente? Ia o pauza de 1 an in care as inveti sa nu mai piratezi
Ceilalti, incetati cu discutiile despre piraterie ca sa nu il urmati pe mishu. E de la router.
Compari forumul asta, cu un site de torente? Ia o pauza de 1 an in care as inveti sa nu mai piratezi
Ceilalti, incetati cu discutiile despre piraterie ca sa nu il urmati pe mishu. E de la router.
Salut,
O intrebre pentru cei care ati facut achizitii pt GOLD Member...
Am vazut o super oferta 2,5 Lire / 2 luni de cont Gold. Oferta este pe XBOX Live. Nu am gasit-o pe site in contul meu. Am vrut sa o achizitionez cu cardul dand datele pe XBOX Live din consola. Din pacate nu am reusit pt ca imi cere adresa (atentie a cardului .. probabil unde este inregistrat titularul cardului) si cand dau codul postal ..... imi cere unul valid. Ma intereseaza sa stiu daca cineva a cumparat si cum a facut. Cardul este MASTERCARD si am mai cumparat cu el de pe net.
si sa nu uot ... pt toata lumea care nu pirateaza LA MULTI ANI !!!!
prepaid folosesc 99% dintre cei care au.
Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
xboxliveuk76
cele mai bune preturi
pana am pus a fost paul mai rapid![]()
Merci mult le stiu dar ... repet vine cam 1,25 Lire / luna ... adica la jumatate decat este orice oferta de pe piata.
daca totusi insisti sa cumperi cu cardul direct...incearca cu unul Visa
la psn era aceeasi problema ...daca puneai Mastercard era "conflict" cu adresa de inregistrare...cu Visa merge
dar si la Visa iti cere codul postal asa ca .... se pare ca nu putem beneficia de oferte de genul asta .... cat va mai dura pana vom avea si noi Romania inclusa pe Live ???
Cine joaca COD 6 ? id-ul meu BALOGII va astept cu mesaje .....
Transmite multi-platform: http://www.consolegames.ro/forum/f77...ti-ani-2010-a/ sau http://www.consolegames.ro/forum/f35...ox-reloaded-p/
un verisor de al meu vrea sa isi cumpere o consola...sta la tara in zona montana...internetul nu prea e pe la ei o banalitate [sta prin modem de la orange pe edge...e tot ce prinde]
deci clar din prima nu il intereseaza live ...psn alte chestii de genu
deci...intrebarea era...daca isi cumpara un xbox...nu are cum sa intre pe live etc...nu este nici o problema de o modeaza...pune jocuri etc...sau unele jocuri "modate" necesita o anumita versiune de soft ceva...si ca sa ii faca update.....trebuie dusa undeva cu net...=> ban?
eu in prima faza ii spusesem sa isi ia ps3 [inca nu ma gandeam si la un xbox] ..dar a cautat el pe net pe forumuri..etc si a descoperit ca xboxul se modeaza..si cum netul la el e mai chinuit...ma bate pe mine la cap...nu ca vreau xbox...se poate moda...pun jocuri [care bineinteles tot eu o sa trebuiasca sa i le "procur"]
deci...daca el nu o sa intre pe live niciodata...nu e nici o problema daca isi modeaza consola...right? [ma rog ca pierde garantie etc...dar deja a gasit el una cica nebanata/nemodata pe okazii la 400 de ron arcade]
eu nu inteleg care e intrebarea
spune-i sa-si cumpere (dar nu arcade ca va regreta:n-are hdd) un xbox 360,de preferat elite
dar fiind intr-un loc mai izolat,dc nu ia in considerare varianta d a cumpara o consola portabila cum ar fi PSP sau DS!DS nu trebuie modat,ruleaza jocurile d p card R4 ,iar PSP-ul se poate moda si ruleaza jocuri d p card!
---------- Post added 01-01-2010 at 09:31 AM ----------
O intrebare mai de n00b,lol:
Vreau sa-mi fac cont d XBL p consola,dar deja am un cont d singleplayer cu mult G,salvari si dinastea,cum s poate face,dupa c iti salvezi contul d LIVE in consola,sa poti transfera G-urile (macar astea,ca la salvari nu tin asa tare) din contul d singleplayer p cel d multiplayer???
mersi Bodo pentru raspuns ...imi iau cat de curand XBL gold si sa speram ca nu ajung la o noua intrebare despre transformarea contului curent
@Jacobi
scuze Jacobi,dar mi-a intrat in reflex,pentru ca pe alte forumuri unde sunt membru este permis![]()
Bookmarks