nu stiu ce sa intamplat cu liveul meu in ultimul timp...dau sa ma conectez..nu se conecteaza si cand ii fac un test spune ca nu a recunoscut ip-ul
nu am reusit sa intru de 1 sapt si ceva pe live
si ultima data cand am intrat pe live la fel a fost asemanator,numai ca dupa cateva reincercari si un restart de consola a intrat pana la urma...
acum nu mai vrea orice as face tot nu recunoaste ip-ul
stie cineva de la ce ar fi?
Pai totul e legat de providerul tau de net. La ce firma ai contract? Pe ce infrastructura esti conectat? FO sau cablu TV? De asemenea si IP static sau dinamic? Setarile iti sunt ok in consola?
Damn, a venit Far Cry 2, m-am jucat vreo 10 minute, pare fantastic! Abia astept seara.
Nu vreau sa-ti stric placerea, dar vei vedea ca dupa 3-4 ore de joc totul devine monoton, din pacate. Asta e beleaua jocurilor sandbox.
Am citit si eu prin review-uri, dar mi-a placut primul foarte mult, l-am asteptat pe al doilea de cand s-a anuntat prima oara ca este in productie si pot suporta putina monotonie pentru o poveste ca lumea (dupa cum am auzit) si gameplay pe gustul meu.
Deocamdata, gg shopto.net, mai am doua pre-order-uri la ei (Fallout 3 si GoW 2 limited ed.) si le mentin pe amandoua, s-au miscat bine .
Ok, Mo, bagam mai incolo, pe maine-poimaine, vreau sa-l vad un pic in single inainte.
Cu card-ul bancar. Daca nu ai vorbeste cu Dj Mo, ii transferi banii si iti cumpara el. E client fidel la gamepointsnow![]()
as vrea sa-mi cumpar si eu un tv HD pt x360.am citit peste tot,m-am informat dar cu cat citesc mai moolt,cu atat imi este mai greu.Sunt disponibil cam pn la 3500 ron sa cheltuiesc si as dori sa stiu care ar fi alegerea corecta intre LCD si PLASMA.o sa-l folosesc numai pt x360 si cnd ma apuc sa ma joc pe el,este cnd joc si 8 ore intr-una.si as vrea sa stiu:este mare diferenta(cnd te uiti la tv cu ohiul liber) intre LCD si PLASMA? ms moolt![]()
Ce repede s-au miscat. EU azi de abea dau comanda.
LE: Cum ai rezolvat cu "026 : 3D-Authentication failed. This vendor's rules require a successful 3D-Authentication."?![]()
N-am avut eroarea aia. Ma rog, am facut pre-order fara probleme acum ceva timp si oamenii m-au anuntat doar ca mi-au debitat card-ul si ca mi-au trimis jocul (mi-au dat si sms pe chestia asta
). Asta a fost. Pe data de 24, cand s-a lansat in Europa, jocul era deja in tara, a mai durat un pic cu Posta Romana. Coletul a fost livrat acasa, contra semnatura.
S-au miscat bine.
Inca de cand a aparut Bad Company imi da eroarea aia. Le-am trimis un mail si sper sa se rezolve. Ce card ai?
Visa. Nici o problema niciodata, nici cu Google Checkout (nu pe shopto, bineinteles), nicaieri.
Ti-ai schimbat detaliile la ei pe site? Ca cineva patea ceva asemanator (pe alt site) din cauza asta. S-a rezolvat cu mail la respectivii.
A, check dis: cu unele carduri nu poti plati online "by default", trebuie facuta o cerere separata la banca emitenta. Daca asta e cazul, ar trebui sa faci cererea si dureaza cam doua ore sa o aprobe (sau ceva de genul). Daca nu, chiar nu stiu ce si unde vor sa inregistrezi. Oricum, good luck with that.
Bookmarks