Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 333 of 788 FirstFirst ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 383 433 ... LastLast
Results 6,641 to 6,660 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6641 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

Ce prostie, ma obliga sa pun subiect: nuts:

sal, o intrebare de noob. cu vad si eu replay la forza motor sport 3 , ca nu vad nicaieri .
    Te duci la My profile si acolo o sa vezi My replays.

Sent from my Liquid using Tapatalk

2. #6642 SP
    Junior Member mazda20xx's Avatar
    Salut
    Am si eu o problema cu hdd de la xbox-ul meu, poate reuseste cineva sa ma ajute. Am un elite cu date de fabricare mrj 09.2010 l-am modat in februarie si dupa ceva ore de joc(cam o saptamana maxim doua) a inceput sa-mi dea o eroare cum ca nu reuseste sa se conecteze la unitatea de memorie(la hdd de 120gb). M-am dus la o firma sa-mi verifice hardul sa vada daca are ceva baduri (m-am gandit eu ca asta ar putea fi) si aia mi-au zis ca hardul nu e bun, dar dupa o scanare facuta de mine cu un program pentru remediat harduri, a inceput sa mearga bine fara nici o problema. Acum dupa alte cateva ore de joc(cam o saptamana) iar nu-l mai poate accesa. Si nu stiu exact ce-ar putea fi, daca cineva a mai intalnit problema si ma poate ajuta nu ezitati sa ma contactati sau sa-mi dati niste raspunsuri aici.
    Multumesc
    P.s. daca mai aveti nevoie de alte detalii spuneti si o sa vi le transmit

3. #6643 SP
    Member stanzor's Avatar
    scz nu m-am pronuntat bine, dupa o cursa(nu imi apare replay)cum pot vedea acea cursa ???

4. #6644 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    scz nu m-am pronuntat bine, dupa o cursa(nu imi apare replay)cum pot vedea acea cursa ???
    La curse online, nu ai optiune decat pentru save si le vezi cum ti-am scris in postul anterior. La cele offline, iti apare si View replay.

Sent from my Liquid using Tapatalk

5. #6645 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    pacat ca e doar pana la 16GB. am un rack de 2.5 cu un 40 in el si era asa bun de folosit sa il tin numai pt 16gb...nu merita
    Pana la 16GB? Damn, inseamna ca mi-am facut planuri degeaba cu un WD de 1TB. Oricum, foarte ok ca poti salva orice pe el, fata de PS3, unde poti pune doar filme, poze, muzica, etc.

6. #6646 SP
    Junior Member gaby2by4's Avatar
    este adevarat ca poti sa folosesti un usb stick ( min 1Gb - max 16 GB ) pe post de hdd dupa ultimul update ???

7. #6647 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    da. nu am incercat sa instalez un joc pe stick sa vad exact. dar in rest este ok (am unul de 8gb)

8. #6648 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Update: Tocmai am aflat ca updateul uncripplălează hdd-ul, insa nu decorupe profilele si salvarile. Ele vor ramane tot corupte, deci nu pot fi mutate pe o alta consola

9. #6649 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pai asta era destul de clar ca o sa ramana asa

10. #6650 SP
    si daca ai consola banata mai poti sa faci update'ul ... adica sa il pun pe stick ..daca da de unde il iau ??

11. #6651 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by gaby2by4 View Post
    si daca ai consola banata mai poti sa faci update'ul ... adica sa il pun pe stick ..daca da de unde il iau ??
    Download $SystemUpdate_9199.rar from Sendspace.com - send big files the easy way

12. #6652 SP
    @BoDoPSX
    Poti sa-ti salvezi si profilul pe stick sau doar jocurile de pe live???

13. #6653 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    poti salva orice pe stic...profil..jocuri..salvari etc...se comporta ca un hdd

14. #6654 SP
    Sweet!!!

15. #6655 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Descarci din link-ul dat de tray, dezarhivezi, pui in root-ul unui USB stick (in root sa fie folderul $SystemUpdate), se instaleaza usor.

Repara si posibilitatea de a instala pe HDD.

16. #6656 SP
    Member momi's Avatar
    pentru cei care nu au la dispozitie un memory stick update ul se poate face si de pe un CD sau DVD ,
    Xbox.com | The New Xbox Experience is here!

17. #6657 SP
    vreau sa joc "godzilla save the earth" joc de xbox clasic .... pana la urma cum fac , ca mi'am transformat usb'ul in hdd dar tot zice ca am nevoie de hdd

18. #6658 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    vreau sa joc "godzilla save the earth" joc de xbox clasic .... pana la urma cum fac , ca mi'am transformat usb'ul in hdd dar tot zice ca am nevoie de hdd
    Te-ai conectat la LIVE pentru update la joc? (defapt e software...mă rog). Altfel nu-ți merge.

19. #6659 SP
    am primit ban azi .... mie imi zice exact asta : An Xbox 360 hard drive must be attached to play original xbox games. For more info, visit Xbox.com | Games Home dar ce update sa imi faca ??? ca le am pe toate la zi

20. #6660 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    am primit ban azi .... mie imi zice exact asta : An Xbox 360 hard drive must be attached to play original xbox games. For more info, visit Xbox.com | Games Home dar ce update sa imi faca ??? ca le am pe toate la zi
    Atunci c�nd vrei să te joci un joc de XBOX pe X360 e nevoie sa te conectezi la LIVE pentru un mic update. Fiecare joc, dacă e �n lista cu jocuri compatibile, are nevoie de acest update.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.