Te duci la My profile si acolo o sa vezi My replays.sal, o intrebare de noob. cu vad si eu replay la forza motor sport 3 , ca nu vad nicaieri .
Sent from my Liquid using Tapatalk
Te duci la My profile si acolo o sa vezi My replays.sal, o intrebare de noob. cu vad si eu replay la forza motor sport 3 , ca nu vad nicaieri .
Salut
Am si eu o problema cu hdd de la xbox-ul meu, poate reuseste cineva sa ma ajute. Am un elite cu date de fabricare mrj 09.2010 l-am modat in februarie si dupa ceva ore de joc(cam o saptamana maxim doua) a inceput sa-mi dea o eroare cum ca nu reuseste sa se conecteze la unitatea de memorie(la hdd de 120gb). M-am dus la o firma sa-mi verifice hardul sa vada daca are ceva baduri (m-am gandit eu ca asta ar putea fi) si aia mi-au zis ca hardul nu e bun, dar dupa o scanare facuta de mine cu un program pentru remediat harduri, a inceput sa mearga bine fara nici o problema. Acum dupa alte cateva ore de joc(cam o saptamana) iar nu-l mai poate accesa. Si nu stiu exact ce-ar putea fi, daca cineva a mai intalnit problema si ma poate ajuta nu ezitati sa ma contactati sau sa-mi dati niste raspunsuri aici.
Multumesc
P.s. daca mai aveti nevoie de alte detalii spuneti si o sa vi le transmit
La curse online, nu ai optiune decat pentru save si le vezi cum ti-am scris in postul anterior. La cele offline, iti apare si View replay.scz nu m-am pronuntat bine, dupa o cursa(nu imi apare replay)cum pot vedea acea cursa ???
este adevarat ca poti sa folosesti un usb stick ( min 1Gb - max 16 GB ) pe post de hdd dupa ultimul update ???
da. nu am incercat sa instalez un joc pe stick sa vad exact. dar in rest este ok (am unul de 8gb)
Update: Tocmai am aflat ca updateul uncripplălează hdd-ul, insa nu decorupe profilele si salvarile. Ele vor ramane tot corupte, deci nu pot fi mutate pe o alta consola![]()
si daca ai consola banata mai poti sa faci update'ul ... adica sa il pun pe stick ..daca da de unde il iau ??
poti salva orice pe stic...profil..jocuri..salvari etc...se comporta ca un hdd
pentru cei care nu au la dispozitie un memory stick update ul se poate face si de pe un CD sau DVD ,
Xbox.com | The New Xbox Experience is here!
vreau sa joc "godzilla save the earth" joc de xbox clasic .... pana la urma cum fac , ca mi'am transformat usb'ul in hdd dar tot zice ca am nevoie de hdd![]()
am primit ban azi .... mie imi zice exact asta : An Xbox 360 hard drive must be attached to play original xbox games. For more info, visit Xbox.com | Games Home dar ce update sa imi faca ??? ca le am pe toate la zi
Bookmarks