Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 337 of 788 FirstFirst ... 237 287 327 335 336 337 338 339 347 387 437 ... LastLast
Results 6,721 to 6,740 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6721 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    16GB $69.99

8GB $34.99

LOL diferenta de pret (fata de orice stick) e ca scrie pe el xbox360?

2. #6722 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Majoritatea au 6,7-6,8 GB, pe-acolo. Un stick de 8GB e de ajuns, eu de asta am.. Cruzer-ul de 8. Se misca normal, nu am vazut diferente intre rulare de pe DVD-HDD-USB.

3. #6723 SP
    Junior Member Corsafuhrer's Avatar
    Eu am 2 stick-uri Verbatim Store'n'Go, unul de 8 GB si unul de 16. Merg jocurile instalate pe ambele din ele perfect. Mai multa liniste, ca nu mai merge DVD-ul intr-una si parca se incarca mai repede.

4. #6724 SP
    Senior Member erik95's Avatar

5. #6725 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    KotOR

6. #6726 SP
    Banned Protex's Avatar
    e incomod joystickul ? se joaca bine shootere dupa xbox ? sau lupte ? ca pe joystickul de ps3 ?

7. #6727 SP
    Pana te obisnuiesti ti se pare incomod. Mai ales la shootere. Dar dupa un timp devine OK.

8. #6728 SP
    Banned Protex's Avatar
    xbox a fost facut dupa sony playstation ? face zgomot ? exista riscuri daca il modez ? merita banii ? de ce apare renumita eroare rrod ?

9. #6729 SP
    1. Nu. E consola de jocuri, ca si playstation, nintendo etc.
    2. Face zgomot. Ca un PC cu coolere galagioase si dvd-ul in functiune.
    3. Se pare ca mai nou se pierde garantia in caz de modare si oricum nu poti intra cu consola pe internet (sau poti, dar doar de cateva ori)
    4. Depinde. Daca iti place sa te joci si ai si timp (eu de exemplu, apuc din ce in ce mai rar sa ma joc )
    5. Din cauza unei deficiente de proiectare si a sistemului prost de racire. Se pare ca la ultima generatie (Jasper, care e acum in magazine), nu ar mai aparea aceasta eroare.

10. #6730 SP
    Member Hazer's Avatar
    1. Nu a fost facut dupa PlayStation, ambele sunt console de jocuri, una este facuta de Microsoft, iar una de Sony.
    2. Face destul zgomot daca rulezi jocurile direct de pe DVD. Daca instalezi jocurile pe HDD/Stick USB, este mult mai silentios.
    3. Daca il modezi, automat ti se taie garantia.
    4. Merita banii din plin mai ales daca il si modezi.
    5. RROD-ul apare atunci cand Xboxul da o eroare de sistem. Cea mai des intalnita problema este cea legata de supraincalzire, dar daca iti iei modelul nou (varianta Jasper) nu vei mai avea probleme cu caldura. Oricum cred ca peste tot gasesti numai modele Jasper, nu cred ca mai exista Falconuri.

LE: Oops! Corsafuhrer mi-a luat-o inainte.

11. #6731 SP
    Banned Protex's Avatar
    pai eu am deja un PS3 . face zgomot la fel ca el sau mai mare ? (Ps3 e aproape silentios) . Se joaca bine dupa joystick ? cand a fost facuta mai exact ? fabricata prima data . vreau sa stiu ce vechime are fata de sony (daca playstation a aparut primul sau xbox -sau ambele la fel)

12. #6732 SP
    E greu sa dai google? Referitor la datele de fabricatie?!
    Nu stiu cum "suna" PS3, ca sa fac o comparatie ref. la nivelul de zgomot.

13. #6733 SP
    E putin mai zgomotos ca un PS3. Oricum in timp ce joci nu bagi in seama zgomotul, mai ales daca ai instalat jocul pe HDD sau stick. Joystick-ul mi se pare mai bun la Xbox, e mai mare si mai comod. X360 a aparut cu un an inaintea PS3-ului.

14. #6734 SP
    Banned Protex's Avatar
    da , dar la calitate ... greu de zis mi se pare mai butucanos joystick-ul de la xbox

15. #6735 SP
    Member Hazer's Avatar
    Joystick-ul este cu MUULT mai comfortabil fata de cel al PS3-ului. Am avut si PS3 si stiu despre ce vorbesc.

16. #6736 SP
    Banned Protex's Avatar
    ok ms mult . calitatea? cum este ? sunetul de la ps3 este mai incet cu mult fata de xbox (daca ambele urleaza DVD) . se observa calitatea la imagine intre cele 2 ? datorita blue-ray-ului la consola ps3?

---------- Post added 14-04-2010 at 11:41 AM ----------

xbox citeste DVD-ROM , CD-ROM ? se poate folosi si ca DVD ? pot sa navighez pe internet nelimitat ?

17. #6737 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Cine pm crezi ca sta sa iti raspunda la toate ineptiile ? Pune mana si deschide un new tab and google away.

18. #6738 SP
    Member Hazer's Avatar
    lol, 8 intrebari intr-un singur post. Man, intrebarile pe care le pui le poti gasi mult mai usor cu un simplu search pe Google.

19. #6739 SP
    Quote Originally Posted by Protex View Post
    ok ms mult . calitatea? cum este ? sunetul de la ps3 este mai incet cu mult fata de xbox (daca ambele urleaza DVD) . se observa calitatea la imagine intre cele 2 ? datorita blue-ray-ului la consola ps3?

---------- Post added 14-04-2010 at 11:41 AM ----------

xbox citeste DVD-ROM , CD-ROM ? se poate folosi si ca DVD ? pot sa navighez pe internet nelimitat ?
    PS3 este mai silentios cu fix 2,23 decibeli. In ceea ce priveste DVD-urile si CD-urile.. Xbox-ul e mai primitiv... n-are suport decat pentru floppy disk-uri.

20. #6740 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Xbox-ul e mai primitiv... n-are suport decat pentru floppy disk-uri.
    Si discuri de vinyl daca iti cumperi atasamentul optional care costa 150$ de la Microsoft

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.