Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 339 of 788 FirstFirst ... 239 289 329 337 338 339 340 341 349 389 439 ... LastLast
Results 6,761 to 6,780 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6761 SP
    Banned Uzzy's Avatar
    imi raspunde si mie cineva la intrebare? sau va certati cu acest Protsex

2. #6762 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    mersi

3. #6763 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Uzzy View Post
    imi raspunde si mie cineva la intrebare? sau va certati cu acest Protsex
    o sa incerc eu, doar pentru ca ai usename-ul @uzzy.

1) unde gasesti mai multi? hm.. eu zic ca vei gasi mai multi pe PSN. de ce? 2 motive:
    - sunt mai multi posesori de ps3 Ce console detineti (2010) ? - Console Games Forum 2010-a/ (eu am 100 in friends list si toti sunt romani)
    - PSN e gratis, XBL se plateste si in plus o parte din romani isi cumpara xbox pentru ca se poate moda => no MP.

2) clanuri vei gasi doar in anumite jocuri, gen:killzone 2.

stai linistit ca vei gasi destui romani si pe XBL. eu zic sa te orientezi in functie de exclusivitatile oferite de fiecare consola in parte. Bafta!

4. #6764 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @ Uzzy: punctul forte al Xbox-ului e tocmai Live-ul, care are mai multe facilitati si e mai bine organizat ca PSN. Nu stiu ce sa zic de romani, cati sunt pe fiecare network si cum ajungi sa joci numai cu ei.. Per total, serviciul online aduce satisfactii mai mari pe Xbox. E drept ca pe PS3 e gratis, dar la aprox. 15 lei / luna cat e Live-ul, parerea mea e ca se merita mai mult X360.

5. #6765 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Baga pe pc un program de recuperat datele,si vezi daca poti sa recuperezi ceva.

6. #6766 SP
    Banned Uzzy's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    @ Uzzy: punctul forte al Xbox-ului e tocmai Live-ul, care are mai multe facilitati si e mai bine organizat ca PSN. Nu stiu ce sa zic de romani, cati sunt pe fiecare network si cum ajungi sa joci numai cu ei.. Per total, serviciul online aduce satisfactii mai mari pe Xbox. E drept ca pe PS3 e gratis, dar la aprox. 15 lei / luna cat e Live-ul, parerea mea e ca se merita mai mult X360.
    ok mersi, am decis sa merg pe xbox, gamepadul de la ps3 parca e de jucarie

7. #6767 SP
    Member stanzor's Avatar
    ma poate ajuta cineva pana al urma???? nu stiu cums a vad replay in forza motor sport 3!!la sfar****ul cursei nu imi aparae replay !!!shi nici in timpul cursei!!!!numa photo mode restart shi alte chestii dar nimic legat de replay

8. #6768 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ce tip de cursa joci de nu iti apare nimic legat de replay? Raspunsul intrebarii tale il vei afla raspunzand la intrebarea mea

9. #6769 SP
    Member stanzor's Avatar
    sal joc curse offline.

10. #6770 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by stanzor View Post
    sal joc curse offline.
    Ok, Save si View Replay apar pe modurile de joc, la finalul fiecarei curse: Free Play - Quick Race, FM3 - Go Race (toate 3 modurile). Nu apar pe modurile de joc: Free Play - Hot Lap, FM3 - Upgrade (Test Drive, Benchmark).

11. #6771 SP
    Member stanzor's Avatar
    am facut o cursa pe free play- quick race si la sfarsitul cursei imi apare continue, restart leaderboards race results atat

12. #6772 SP
    Banned Uzzy's Avatar
    am facut o cursa pe free play- quick race si la sfarsitul cursei imi apare continue, restart leaderboards race results atat
    cauta mai bine, ori nu il ai original ori nu stii unde sa te uiti

13. #6773 SP
    Member stanzor's Avatar
    pai jocul nu e original din pacate dar nu cred ca are vre-o legatura. si in timpul jocului daca dau pause imi apare resume , restart photo mode hud, audio, shi exit.

14. #6774 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai jocul nu e original din pacate dar nu cred ca are vre-o legatura. si in timpul jocului daca dau pause imi apare resume , restart photo mode hud, audio, shi exit.
    in cazul asta ai doua variante:
    1) iti cumperi jocul original
    2) iti achizitionezi jocul original

e normal sa ai probleme cu el...

15. #6775 SP
    Junior Member FujiRepede's Avatar
    Ieri noaptea (sambata) pe la 12 am incercat sa intru pe Live, cred ca pana la ora 1:30 mi-am luat 50 de disconnects.
    Am schimbat jocurile, am "frecat" cablul de net (RDS) ... la comp niciun disconect nimic. Pana la urma am renuntat si m-am culcat.
    Intrebari:
    A avut altcineva aceeasi problema?
    O FI DE LA MINE (cablu, mufe) ???
    Este posibil sa se logheze cineva cu Gamertag-ul meu si sa ma deconecteze pe mine? (am avut niste probleme cu virusi and $h!t si ma mai logam si pe xbox.com de pe PC)
    Oare sa fi fost din cauza ca incercam sa ma reconectez prea repede? (cand schimb de la xbox la pc cablul de net trebuie sa astept putin pana se conecteaza)
    Sa fi fost "reteaua" prea incarcata si nu-l mai primea si pe fraieru` de eu?

P.S:
    Net de la RDS via cablu.
    Am mai avut disconnects pana acum dar dupa 1-2 reconnects mergea perfect.
    Consola ne-modata (si nici nu va fi vreodata modata).

Multumesc anticipat pt. raspunsuri!
    P.S.2: am ajuns la un nivel superior de paranoia aseara ... scoteam gamepad-ul neMicro$oft (Saitek) sa nu cumva sa fie de la el

16. #6776 SP
    Junior Member psycho's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea, dar unde gasesc Super Elite-ul in Romania? L-am vazut pe Amazon dar am inteles ca nu ofera garantie.

PS: Nu vreau sa-mi modez consola, asa ca garantia conteaza.

17. #6777 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    garantie ai in uk 12 luni. in romania nu vei gasi

---------- Post added 17-04-2010 at 12:39 PM ----------

Quote Originally Posted by FujiRepede View Post
    Ieri noaptea (sambata) pe la 12 am incercat sa intru pe Live, cred ca pana la ora 1:30 mi-am luat 50 de disconnects.
    Am schimbat jocurile, am "frecat" cablul de net (RDS) ... la comp niciun disconect nimic. Pana la urma am renuntat si m-am culcat.
    Intrebari:
    A avut altcineva aceeasi problema?
    O FI DE LA MINE (cablu, mufe) ???
    Este posibil sa se logheze cineva cu Gamertag-ul meu si sa ma deconecteze pe mine? (am avut niste probleme cu virusi and $h!t si ma mai logam si pe xbox.com de pe PC)
    Oare sa fi fost din cauza ca incercam sa ma reconectez prea repede? (cand schimb de la xbox la pc cablul de net trebuie sa astept putin pana se conecteaza)
    Sa fi fost "reteaua" prea incarcata si nu-l mai primea si pe fraieru` de eu?

P.S:
    Net de la RDS via cablu.
    Am mai avut disconnects pana acum dar dupa 1-2 reconnects mergea perfect.
    Consola ne-modata (si nici nu va fi vreodata modata).

Multumesc anticipat pt. raspunsuri!
    P.S.2: am ajuns la un nivel superior de paranoia aseara ... scoteam gamepad-ul neMicro$oft (Saitek) sa nu cumva sa fie de la el

din ce stiu RDS foloseste PPoE. cand scoti din comp trebuie deconectat. ei nu ofera suport decat pt PC.

cel mai safe ar fi un router sa scapi de griji. au mai fost useri in situatia ta si cu xbox si cu ps3. aceeasi poveste/nervi/etc

cel mai ieftin router si gata, enjoy

cheers

18. #6778 SP
    Junior Member ridle's Avatar
    Salut,

va rog sa-mi spuneti,care este diferenta intre un HDD XBox360 original si un HDD XBox360 third-party (home-made) ?
    Cum pot verifica acest lucru ? Sunt semne speciale pe carcasa HDD-ului sau pot verifica seria acestuia printr-o modalitate ?

Multumesc !

19. #6779 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    in carcasa de hdd a celui homemade, cel mai probabil, vei gasi un hdd western digital. O avea el o holograma ceva nush. Dar in afara de ce ti-am spus nu stiu.

20. #6780 SP
    Junior Member ridle's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    in carcasa de hdd a celui homemade, cel mai probabil, vei gasi un hdd western digital. O avea el o holograma ceva nush.
    O holograma In cea de home-made ? N-ar trebui sa fie in cea cu HDD-ul original,din moment ce holograma este un element de autenticitate ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.