Da, asta stiu, dar credeam ca daca le iei cu puncte se trece peste prostia astaPacat.
Da, asta stiu, dar credeam ca daca le iei cu puncte se trece peste prostia astaPacat.
Salut!
Am un Falcon elite modat cu ultima versiune (iextreme) care aseara a binevoit sa dea freeze pe Assassins Creed 2 (cd nezgariat, joc instalat pe hard). Becul a ramas culoare verde. A mai dat un freeze acum vreo doua saptamani si atat (pe alt joc). Acum intreb:
1. Ar trebui sa imi fac griji? Urmeaza THE ring?
2. Despre clearing disk cache: pierd tot ce e pe hard? afecteaza software updates, modare etc?
Cam atat. Toate bune!
When asked if the new additions to Lie on 360 would include extended friends lists, Greenberg replied: "We have heard from folks that they want to be able to extend the Friends List. It's something we are looking at. We haven't announced anything but it is definitely something that we're aware of.
Tocmai mi-am reinviat vechea consola cu RROD cu ajutorul unui heatgun.
Acum ca noul update imi reda functionalitatea de a instala jocuri sper sa ma tina ceva vreme reparatia mai ales ca va fi folosit de tatal meu pentru a juca impreuna in system link.
Pentru cei care au consola banata si totusi si-au primit si permisiunea de a instala jocuri ii anunt ca am postat eu un tutotial pe forum pentru a decorupe vechile salvari.
---------- Post added 23-04-2010 at 12:03 AM ----------
Nu reusesc sa instalez noul update via DVD .
Trebuie scris pe CD sau care e faza? si la ce viteza?
Ok si atunci cu ce gresesc.?
Am luat update-ul postat cateva posturi mai in urma ,l-am dezarhivat si l-am pus si pe stick si pe dvd si tot nu il vede.
Daca e updateul de mai sus, acel update arata sub forma $SystemUpdate_9199 / $SystemUpdate / su20076000_00000000
Tu trebuie sa-l pui pe stick sub forma $SystemUpdate/su20076000_00000000 si atat. Deci fara primul folder si fara sa ai _9199 in coada
Presupun ca stii pasii, dar ii scriu pt orice eventualitate:
-Stingi consola
-Bagi stickul
-Aprinzi consola![]()
am reusit.Trebuia sa dezarhivez arhiva ca sa imi dea si folderu.Greseala o faceam ca deschideam arhiva si extrageam continutul prin drag & drop si nu imi facea folder.Deci pe Cd sau stick trebuie sa fie si folderul.
THX.
Am o problema am consola modata cu LT, si as vrea sa intru pe live dar e o problema eu inainte jucam offline inainte de lansare, neverificate. Daca as folosi un stick cand joc pe live pt salvari, si scot hdd pe care sunt salvarile de pana acum e ok? Sau m-ar putea prinde.
Deci am o tastatura wirelles si mouse si merg si pe X360 si PS3.Testat.Poate sa imi de si mie cineva o lista cu jocurile care merg?Adica [] care suporta tastatura si mousul?Ma intereseaza si pe 360 si pe PS3.
EDIT:Rezolvat.
Bestial pentru fanii Afterburner: http://www.consolegames.ro/forum/f8-...icial-trailer/
Este vreo posibilitate sa gasesc ( magazin , persoana ) gold inafara de site-urile officiale Microsoft si altele care trebuie sa platesc cu PayPal ?
De ce ? Nu ai card ? Daca ai si nu ai PayPal fa cont pe Google Checkout, in 2 minute e gata.
Sau daca nu ai card vorbeste cu Bodo, ii dai lui banii si comanda el.
Bookmarks