Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 341 of 788 FirstFirst ... 241 291 331 339 340 341 342 343 351 391 441 ... LastLast
Results 6,801 to 6,820 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6801 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Da, asta stiu, dar credeam ca daca le iei cu puncte se trece peste prostia asta Pacat.

2. #6802 SP
    Junior Member ridle's Avatar
    Am ras cu lacrimi,la poza pusa de user-ul "Nexus SIX",cica :"SON"
    Ce lume nebuna !

3. #6803 SP
    Junior Member Dan-Andrei's Avatar
    Salut!

Am un Falcon elite modat cu ultima versiune (iextreme) care aseara a binevoit sa dea freeze pe Assassins Creed 2 (cd nezgariat, joc instalat pe hard). Becul a ramas culoare verde. A mai dat un freeze acum vreo doua saptamani si atat (pe alt joc). Acum intreb:

1. Ar trebui sa imi fac griji? Urmeaza THE ring?
    2. Despre clearing disk cache: pierd tot ce e pe hard? afecteaza software updates, modare etc?

Cam atat. Toate bune!

4. #6804 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dan-Andrei View Post
    Salut!

Am un Falcon elite modat cu ultima versiune (iextreme) care aseara a binevoit sa dea freeze pe Assassins Creed 2 (cd nezgariat, joc instalat pe hard). Becul a ramas culoare verde. A mai dat un freeze acum vreo doua saptamani si atat (pe alt joc). Acum intreb:

1. Ar trebui sa imi fac griji? Urmeaza THE ring?
    2. Despre clearing disk cache: pierd tot ce e pe hard? afecteaza software updates, modare etc?

Cam atat. Toate bune!
    Xbox-ul mai da freez-uri , mai ales versiunile modate .
    Nu ai de ce sa te ingrijorezi mai ales ca iti da unul / 2 saptamani.

Later Edit : Am si eu o intrebare pentru cunoscatori , are cineva Dazzle ? este multumit de calitate?

5. #6805 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    When asked if the new additions to Lie on 360 would include extended friends lists, Greenberg replied: "We have heard from folks that they want to be able to extend the Friends List. It's something we are looking at. We haven't announced anything but it is definitely something that we're aware of.

6. #6806 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...așteptăm!

7. #6807 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Tocmai mi-am reinviat vechea consola cu RROD cu ajutorul unui heatgun.
    Acum ca noul update imi reda functionalitatea de a instala jocuri sper sa ma tina ceva vreme reparatia mai ales ca va fi folosit de tatal meu pentru a juca impreuna in system link.

Pentru cei care au consola banata si totusi si-au primit si permisiunea de a instala jocuri ii anunt ca am postat eu un tutotial pe forum pentru a decorupe vechile salvari.

---------- Post added 23-04-2010 at 12:03 AM ----------

Nu reusesc sa instalez noul update via DVD .
    Trebuie scris pe CD sau care e faza? si la ce viteza?

8. #6808 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post

---------- Post added 23-04-2010 at 12:03 AM ----------

Nu reusesc sa instalez noul update via DVD .
    Trebuie scris pe CD sau care e faza? si la ce viteza?
    merge si de pe un stick usb

9. #6809 SP
    Ok si atunci cu ce gresesc.?
    Am luat update-ul postat cateva posturi mai in urma ,l-am dezarhivat si l-am pus si pe stick si pe dvd si tot nu il vede.

10. #6810 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Daca e updateul de mai sus, acel update arata sub forma $SystemUpdate_9199 / $SystemUpdate / su20076000_00000000
    Tu trebuie sa-l pui pe stick sub forma $SystemUpdate/su20076000_00000000 si atat. Deci fara primul folder si fara sa ai _9199 in coada
    Presupun ca stii pasii, dar ii scriu pt orice eventualitate:

-Stingi consola
    -Bagi stickul
    -Aprinzi consola

11. #6811 SP
    am reusit.Trebuia sa dezarhivez arhiva ca sa imi dea si folderu.Greseala o faceam ca deschideam arhiva si extrageam continutul prin drag & drop si nu imi facea folder.Deci pe Cd sau stick trebuie sa fie si folderul.

THX.

12. #6812 SP
    Junior Member emanueldan's Avatar
    Am o problema am consola modata cu LT, si as vrea sa intru pe live dar e o problema eu inainte jucam offline inainte de lansare, neverificate. Daca as folosi un stick cand joc pe live pt salvari, si scot hdd pe care sunt salvarile de pana acum e ok? Sau m-ar putea prinde.

13. #6813 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Deci am o tastatura wirelles si mouse si merg si pe X360 si PS3.Testat.Poate sa imi de si mie cineva o lista cu jocurile care merg?Adica [] care suporta tastatura si mousul?Ma intereseaza si pe 360 si pe PS3.
    EDIT:Rezolvat.

14. #6814 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by emanueldan View Post
    Am o problema am consola modata cu LT, si as vrea sa intru pe live dar e o problema eu inainte jucam offline inainte de lansare, neverificate. Daca as folosi un stick cand joc pe live pt salvari, si scot hdd pe care sunt salvarile de pana acum e ok? Sau m-ar putea prinde.
    Nu are nici o legatura cu HDD-ul sau cu salvarile.
    Se salveaza intr-un fel de registru al consolei , dar daca jocurile deja au aparut s-ar putea sa nu ai probleme , incearca de acum in colo sa te ti de stealth patch si date, incearca-ti norocul.

15. #6815 SP
    Junior Member emanueldan's Avatar
    Ok merci o sa ma risc

16. #6816 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bestial pentru fanii Afterburner: http://www.consolegames.ro/forum/f8-...icial-trailer/

17. #6817 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Este vreo posibilitate sa gasesc ( magazin , persoana ) gold inafara de site-urile officiale Microsoft si altele care trebuie sa platesc cu PayPal ?

18. #6818 SP
    Manager paul's Avatar
    De ce ? Nu ai card ? Daca ai si nu ai PayPal fa cont pe Google Checkout, in 2 minute e gata.
    Sau daca nu ai card vorbeste cu Bodo, ii dai lui banii si comanda el.

19. #6819 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa-nebunesc, la ce viteza se desfasoara actiunea, un fel de arcade 3D.

Astia de la MS sint cu capul, au ajuns sa-si urmareasca clientii pina si pe web, chiar ca-s bulumaci. Asta nu scuza faptul ca pustiulica s-a "expus".

20. #6820 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.