Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 345 of 788 FirstFirst ... 245 295 335 343 344 345 346 347 355 395 445 ... LastLast
Results 6,881 to 6,900 of 15756

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6881 SP
    Junior Member goldenbullet's Avatar
    Am RROD si mi-am desfacut consola sa o repar. Ce pasta imi trebuie sa pun pe cipuri? Ajutor.

2. #6882 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    din ce stiu AS5 este the best. dar mai bine il intrebi pe Donely

3. #6883 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    1360 x 768 = 768p ? - mă plictiseam și-am dat la display Optimal Resolution și mi-a pus rezoluția aia - sunt pe HDMI

Am observat că display-ul e mai...calm/cald (nu știu cum să explic) dar �mi place mult.

Voi ce setări aveți? - eu p�nă acum am avut 1080i și ce părere aveți despre 1360 x 768?

4. #6884 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    1080p am pus la rezolutie. se vede excelent. in schimb la celelalte setari am ceva nelamuriri. am pus expanded si RGB.

5. #6885 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    eu p�nă acum am avut 1080i
    Sa inteleg ca ai HD Ready. E mai bine 720p decat 1080i. Cat despre 768p, vezi ultimul post.

6. #6886 SP
    Răm�n pe 1360 x 768. Mă ajută FOARTE MULT la maniac shooters unde e un super exces de culoare

7. #6887 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Răm�n pe 1360 x 768. Mă ajută FOARTE MULT la maniac shooters unde e un super exces de culoare

YouTube- Espgaluda 2 Xbox 360 HD Black Label CAVE 2010 shmup TRAILER
    Am vazut ca ai o pasiune pentru jocurile japoneze , cum ti se par?

8. #6888 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Am si eu o intrebare mai de noob :

Daca imi iau Halo 2 pentru xbox, imi va merge pe un 360 ? Eu stiu ca da ! Mentionez ca aici nu ma refer la zona...

9. #6889 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    din cate stiu doar elite-ul are acest suport..compatibilitate cu xbox clasic

10. #6890 SP
    Am Super Elite...lol

11. #6891 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    atunci iti merge sigur

12. #6892 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am vazut ca ai o pasiune pentru jocurile japoneze , cum ti se par?
    ...totul ține de gusturi (�mi place să fie haos pe ecran).

Mie-mi plac la nebunie (mereu mi-au plăcut) - la �nceput a fost mai greu cu...limba, cu...meniurile, cu...setările...dar �ncet, �ncet m-am obișnuit. Prima dată am �nvățat mecanic apoi m-am pus serios pe treabă și pot spune (cu m�ndrie ) că pot duce la bun sf�rșit orice joc japonez (indiferent de gen).

Jocurile japoneze au acel ceva (�nafară de limbă ) ce le deosebește de celelalte jocuri - modul �n care sunt abordate/tratate anumite chestii...e complicat de explicat

�mi plac și gata! lol (japanese games fanboy).

Mare prostie asta cu limitarea jocurilor pe regiuni...(nu mai deschid subiectul că numa mă enervez aiurea și de rezolvat oricum nu se rezolvă nimic - cel puțin pe X360) - bine că există alternativa (JtAG).

*p.s.

Știu totuși știu care mi-e limita (totul are o limită...) și am puterea (mă rog...puterea) de a recunoaște c�nd un joc japanese e prost/grăbit, etc.

13. #6893 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    din cate stiu doar elite-ul are acest suport..compatibilitate cu xbox clasic
    Toate au, ideea e ca iti trebuie HDD.

14. #6894 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Toate au, ideea e ca iti trebuie HDD.

Ooo da....

15. #6895 SP
    Member Payutzu's Avatar
    am si eu o problema cu resident evil 5, nu pot salva, am terminat chap. 1, de 3 ori si tot nu stiu cum sa salvez

16. #6896 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am patit o chesti ciudata, care nu o inteleg...
    Din ce motiv, imi poate apare chesti asta (pun poza jos) in clipa cand pun in Xbox un joc? (jocul fiind original, normal)

Am avut problema doar o data, am dat restart la consola si a mers apoi. Dar nu imi explic ce a putut fi...

Mersi!
    Attached Images Attached Images brick.jpg

17. #6897 SP
    DVD-rom-ul e pe ducă

- ai mai jucat de pe acel disc?
    - mai face așa și la alte jocuri?

18. #6898 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    DVD-rom-ul e pe ducă

- ai mai jucat de pe acel disc?
    - mai face așa și la alte jocuri?
    Normal, a facut asta la jocul care il joc aprope zilnic (Skate 2), si la a mai facut o data azi la Fallout 3. Si acuma ca zici tu de DVD-rom...a mai facut ceva fite, acu o luna, puneam un disc in el si aparea direct "open tray" fara macar sa incerce sa il citeasca...

edit: Acuma mi-am dat seama ca m-am contrazis eu pe mine, in primul post am zis "Am avut problema doar o data" si in al-2-lea am zis ca am avut problema la skate 2 si fallout 3...Imi cer scuze, ma gandisem ca am patit azi o data...

19. #6899 SP
    Junior Member GabyF9T's Avatar
    unde gasesc si eu cel mai ieftin xbox 360 ?

20. #6900 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Ieri am avut parte de o surpriza cand am intrat in L4D.Vroiam sa continui cu Achievement's pentru GP asa ca intru la achievement's list.Spre marele meu facepalm am observat ca NICI UN achievement nu era deblocat , ceea ce nu era adevarat deloc ! facusem 640\1000 si nu stiam ce Dumnezeu sa fac , am iesit din joc , am resetat consola , am reintrat si nimic ...Eh am intrat in Dashboard la Achievement's si acolo imi aratau ca sunt facute a fost ciudat pentru ca incepusem o runda si cand am facut un anume achiv. nu mi-a aratat ca l-am deblocat doar pur si simplu a aparut in achiv. list , cum pot sa rezolv chestia asta >.> sau pur si simplu o sa raman asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.