Am RROD si mi-am desfacut consola sa o repar. Ce pasta imi trebuie sa pun pe cipuri? Ajutor.
Am RROD si mi-am desfacut consola sa o repar. Ce pasta imi trebuie sa pun pe cipuri? Ajutor.
1360 x 768 = 768p ? - mă plictiseam și-am dat la display Optimal Resolution și mi-a pus rezoluția aia - sunt pe HDMI
Am observat că display-ul e mai...calm/cald (nu știu cum să explic) dar �mi place mult.
Voi ce setări aveți? - eu p�nă acum am avut 1080i și ce părere aveți despre 1360 x 768?
1080p am pus la rezolutie. se vede excelent. in schimb la celelalte setari am ceva nelamuriri. am pus expanded si RGB.
Sa inteleg ca ai HD Ready. E mai bine 720p decat 1080i. Cat despre 768p, vezi ultimul post.
Răm�n pe 1360 x 768. Mă ajută FOARTE MULT la maniac shooters unde e un super exces de culoare
Am si eu o intrebare mai de noob :
Daca imi iau Halo 2 pentru xbox, imi va merge pe un 360 ? Eu stiu ca da ! Mentionez ca aici nu ma refer la zona...
din cate stiu doar elite-ul are acest suport..compatibilitate cu xbox clasic
...totul ține de gusturi (�mi place să fie haos pe ecran).
Mie-mi plac la nebunie (mereu mi-au plăcut) - la �nceput a fost mai greu cu...limba, cu...meniurile, cu...setările...dar �ncet, �ncet m-am obișnuit. Prima dată am �nvățat mecanic apoi m-am pus serios pe treabă și pot spune (cu m�ndrie ) că pot duce la bun sf�rșit orice joc japonez (indiferent de gen).
Jocurile japoneze au acel ceva (�nafară de limbă ) ce le deosebește de celelalte jocuri - modul �n care sunt abordate/tratate anumite chestii...e complicat de explicat
�mi plac și gata! lol (japanese games fanboy).
Mare prostie asta cu limitarea jocurilor pe regiuni...(nu mai deschid subiectul că numa mă enervez aiurea și de rezolvat oricum nu se rezolvă nimic - cel puțin pe X360) - bine că există alternativa (JtAG).
*p.s.
Știu totuși știu care mi-e limita (totul are o limită...) și am puterea (mă rog...puterea) de a recunoaște c�nd un joc japanese e prost/grăbit, etc.
am si eu o problema cu resident evil 5, nu pot salva, am terminat chap. 1, de 3 ori si tot nu stiu cum sa salvez
Am patit o chesti ciudata, care nu o inteleg...
Din ce motiv, imi poate apare chesti asta (pun poza jos) in clipa cand pun in Xbox un joc? (jocul fiind original, normal)
Am avut problema doar o data, am dat restart la consola si a mers apoi. Dar nu imi explic ce a putut fi...
Mersi!
Normal, a facut asta la jocul care il joc aprope zilnic (Skate 2), si la a mai facut o data azi la Fallout 3. Si acuma ca zici tu de DVD-rom...a mai facut ceva fite, acu o luna, puneam un disc in el si aparea direct "open tray" fara macar sa incerce sa il citeasca...
edit: Acuma mi-am dat seama ca m-am contrazis eu pe mine, in primul post am zis "Am avut problema doar o data" si in al-2-lea am zis ca am avut problema la skate 2 si fallout 3...Imi cer scuze, ma gandisem ca am patit azi o data...
Ieri am avut parte de o surpriza cand am intrat in L4D.Vroiam sa continui cu Achievement's pentru GP asa ca intru la achievement's list.Spre marele meu facepalm am observat ca NICI UN achievement nu era deblocat , ceea ce nu era adevarat deloc ! facusem 640\1000 si nu stiam ce Dumnezeu sa fac , am iesit din joc , am resetat consola , am reintrat si nimic ...Eh am intrat in Dashboard la Achievement's si acolo imi aratau ca sunt facute a fost ciudat pentru ca incepusem o runda si cand am facut un anume achiv. nu mi-a aratat ca l-am deblocat doar pur si simplu a aparut in achiv. list , cum pot sa rezolv chestia asta >.> sau pur si simplu o sa raman asa.
Bookmarks