De ce nu postezi aici sa ramana aici pentru cine are nevoie?
E foarte simplu.Am avut noroc cu tatal meu care a facut acelasi lucru la masina.Cu o pasta asemanatoare.Eu am facut asa:
Pasul 1:Stergi foarte bine cd/dvd-ul pana nu mai ramane pic de grasime de la maini pe el.
Pasul 2: Pui pasta pe zgarieturi si o imprastii pe toata suprafaza zgariata
Pasul 3: presezi cu servetelul de bumbac cu care vin in pachet pana cand dispar zgarieturile.In caz ca nu dispar ai in pachet o hartie gen smirghel pe care o umezesti si iei din stratul de plastic pana devine zgarietura foarte putin adanca.Partea cu hartia se aplica in cazul zgarieturilor dese si a celor adanci.
La mine de exemplu a trebuit sa pun doar pasta fara sa folosesc hartia si mai sus puteti vedea poze cu ditamai zgarietura pe care o aveam.Inca a mai ramas o urma mica dar totusi nu mai este lafel.Daca pun jumatate de tub cred ca o sa il fac nou nout.
In caz ca e cnv din Braila care are un DVD sau CD foarte important si este zgariat il pot ajuta eu dar sa nu fie Verbatim.
Pai, asta spun si eu, ca diferenta este data doar de pretul jocului. MSRP-ul (Manufacturer Suggested Retail Price) este mai mic in cazul editiilor "classics". Rezulta de aici un pret mai mic pentru end user.
Parerea mea.
de unde pot cumpara gears of war 2 limited edition?
am incercat de pe zavvi si nu merge, de ce?
Unele magazine nu trimit in Romania.
Gameshop.ro vinde Gow2 Limited la un pret bun, 260ron mi se pare
http://gameshop.ro/games.php?game_ID=4693
Aveti cumva idee ce are controllerul meu? Daca-i dau un bobarnac usor se inchide, sau daca-i dau drumul de la 20 cm pe pat... face cam de 2 saptamani asa, chiar nu am idee de la ce poate fi
Kind of big problem:
Am pus new NXE experience ( no online till 19 November ) si am instalat un joc, acum spune ca mai am 5,7 GB FREE, eu insa am folosit doar 8,2 GB cu instalarea jocului, salvari + 2-3 video-uri de pe XBL...8,2+5,7=13,9
De ce lipsesc 6 GB?
Left4Dead
Early Acces Demo, astazi,
Left 4 Dead Early Demo Access
Aceasta pagina e pentru cei ce au pre-comandat jocul de la gamestop dar introduceti datele acolo fara transaction id si veti vedea ca merge. Rezultatul :
Thank You!
Early access to the demo will run from November 6th through November 11th.
Codes will begin being sent out on November 5th.
Bookmarks