Am xbox-ul din 2008 parca, varianta arcade. Tot vroiam sa-mi iau HDD dar mi se parea ca nu se merita. Acuma cu stickurile...
Am citit pe aici putin, dar sunt prea multe pagini.
Intrebarile:
-Pot folosii orice stick de 16 GB?
-Stiu ca imi trebuie ceva update, cum il fac? N-am intrat niciodata pe Live si nici nu am de gand pt. ca nu imi place sa joc multiplayer (story is all I need) + ca ar fi prea complicat.
-Se merita macar pt. doar 16 GB? Adica, daca intra 2-3 jocuri pe el odata ce le-am terminat trebuiesc sterse si pierd si salvarile?
-Memory unit-ul il pot lasa in consola?
DLC-uri ma gandesc ca nu o sa pot folosii daca nu intru pe LIVE. N-am JTAG and stuff si oricum nu as putea face.
Multumesc si scuze daca am pus prea multe intrebari![]()
Nu stiu sigur daca toate stickurile de 16GB trec de testul de viteza al Xbox-ului, oricum de functionat, functioneaza.
Pastrezi si memory unit si salvezi pe el, a.i. nu o sa pierzi si salvarile cand dezinstalezi jocurile.
Update-ul il iei de aici: Download $SystemUpdate_9199.rar from Sendspace.com - send big files the easy way si il pui pe un cd.
LE: Eu folosesc Stick Verbatim Store'n'Go de 16 GB si a trecut cu succes testul de viteza - a costat ~110 lei.
Av�nd �n vedere că un stick performant de 16 GB cu o viteză decentă este destul de scump eu te sfătuiesc să mergi pe hard și să salvezi pe memory-ul de la Microsoft.
Dacă ai foarte puțin spațiu l�ngă Xbox poți lua un stick sau dacă plănuiești sa �l folosești c�nd te "lași" de Xbox pentru altceva.
Am dat si eu comanda la acest headset XBOX 360 LIVE Headset Headphone Microphone Mic 2 Ear UK on eBay (end time 16-Jun-10 12:15:07 BST) , nu stiu care e treaba cu ele dar pareau acceptabile si in plus vroiam neaparat genul acesta.Totul bine si frumos dar stau sa ma gandesc ... cum Dumnezeu voi avea sunet cand castile sunt conectate la Controller! O.o that's just messed up.
Inca o intrebare. Am kit-ul acela charge and play. De ceva vreme nu mai incarca! dar pot sa ma joc cat e conectat. Sa cumpar altul?
Senko no Ronde Dou! - 旋光の輪舞ドウ!Xbox 360の
?????Dis-United Order
normal .. sunt si tv care nu au asa cv .. dar sa fi prea invechit sa nu ai tv care sa aive acele 3 intrat alb rosu galben
Bookmarks