m-am mai linistit, m-am uitat la un filmulet la cum sa previi rrodul si acolo scria ca e recomandat sa conectezi consola intro singura priza
1.Datorita faptului ca Sony-ul mare sta in sufragerie, iar ai mei il folosesc ca "si sursa de informatii & entertainment" seara voi prefera sa tin 360-ul pe birou, langa PC, si sa-l folosesc pe acelasi monitor, prin HDMI: Samsung P2270HD 21.5 inch 5 ms wide rose black Monitor LCD - PC Garage
Ca sa lamuresc totul, PC-ul e conectat prin AV (9600GT-ul meu nu are HDMI, si, apropo, diferenta nu se vede, sau cel putin nu e sesizabila in cazul meu), deci nu are treaba una cu alta.
Ideea e, are acest model Cablu HDMI: Consola jocuri MICROSOFT XBOX 360, DVD-ROM joc FORZA MOTORSPORT 3 joc HALO 3 ODST ?!
Daca e sa ma uit strict pe specificatiile produsului de la Media, pare sa nu fie prezent in lista accesoriilor.Am I wrong ?
De asemenea, daca cumva s-a anuntat, va avea noul Xbox 360 250GB acest cablu inclus ? (nu stiu, momentan, care din aceste 2 modele sa aleg, de aceea intreb de ambele)
2.Sa presupunem ca, consola va fi modata la Donely -> firmware.FARA sa intru pe Live, nefiind interesat pentru o buna perioada de timp, sunt sanse sa nu-mi schimbe consola in caz de RROD, atat timp cat se afla in perioada de garantie ?
Mersi pentru eventualele raspunsuri !
Nici una dintre ele nu vine cu cablu HDMI, oricum la monitor dacă pui cablu HDMI nu o să ai sonor, ci doar imagine.
Aham, deci ma voi multumi cu AV-ul, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa tot schimb cablurile cand fac switch intre PC si 360, monitorul avand un singur AV si 3 HDMI.
Mersi de raspuns !
Apropo, exista o varianta de a-mi comuta sonorul de pe consola la un Genius 5.1 sau la un head-set prin fir clasic (rotund) ?
Daca folosesti un monitor cu tv tuner incorporat (cum este acel Samsung P2270 HD) o sa ai si sunet si imagine deoarece acestea au si boxe incorporate.
Csander, mersi de suport.
Orice cablu HDMI este bun, banuiesc (prefer sa dau 30-50 lei pe unul "Easy Touch" decat sa platesc 150 lei ca are M$ in nume).
Repost:
Sa presupunem ca, consola va fi modata la Donely -> firmware.FARA sa intru pe Live, nefiind interesat pentru o buna perioada de timp, sunt sanse sa nu-mi schimbe consola in caz de RROD, atat timp cat se afla in perioada de garantie ?
Recomand acest user pentru tot ce ține de piese de schimb pentru controllerul de X360 și nu numai.
Nota ZC
Video Game Mods items - Get great deals on Rapid Fire Controllers, Controller Repair Parts items on eBay Stores!
Cumpara cablu HDMI, e mult mai bun decat AV. Sunetul il rezolvi relativ simplu, nu-ti trebuie cine stie ce sistem pentru a avea o calitate decenta.
hey iar eu... iar cu o intrebare.... dupa ce faci cont pe xbox live poti intra sa dawnladezi demo-uri pe gratis si alte lucruri si doar pentru jocuri trebuie cumparate live points...? sau trebe platit pentru tot?
Pentru unele demo-uri ai nevoie de Gold account, pentru altele e suficient Silver. Demo-urile sunt gratis, bineinteles.
Demo-urile sunt gratis. Daca ai Gold le poti downloada imediat ce apar. Daca ai Silver (gratis) trebuie sa astepti o saptamana.
Indiferent daca ai Silver sau Gold, daca iti pui puncte Ms, poti cumpara jocuri full sau jocuri indie sau theme + diverse alte chestiute.
Dar ideea e ca demo-urile (toate) sunt valabile pe Silver dupa o saptamana ? De exemplu la FIFA 10, silver-ul a putut downloada demo-ul in a 2-a saptamana ?
salut, stie cineva unde pot sa gasesc consola xbox 360 elite ( jasper ) , fara jocuri in pachet?
buna, ar putea sa imi spuna cineva de ce imi apare la dashboard ca am hard de 13 gb cand eu am de 60??
Exista vreo posibilitate de a utiliza Sky Player si Last FM pe Xbox Live?
Mentionez ca am facut cont de UK.
Pt. Sky Player trebuie sa ai subscription oricum, Last Fm banuiesc ca merge pacalit cu VPN
Bookmarks