Junnkie, incearca cheap xbox live codes
Eu de la ei iau.
Junnkie, incearca cheap xbox live codes
Eu de la ei iau.
Eu am luat de 2 ori de la GamePointsNow, de fiecare data in maxim 10 secunde le-am primit pe mail. Plata se face prin Google Checkout, practic te loghezi cu contul de GMail, bagi datele cardului si it's all set.
Apache demo up !
Apache Demo - Xbox.com
Intra pe contul de PayPal si ar trebui sa ai un buton Get Verified (din ce mai tin minte, iti opresc 2-3 euro pentru verificare, dar iti vor fi returnati) dupa care ar trebui sa afli de la banca unde ai cardul, un cod din 3 cifre, care apare pe invoice. Intorduci codul in contul de PayPal si...esti verificat.![]()
Am si eu o intrebare...kinect-ul merge pe xbox 360 model vechi adica ala inainte de asta slim..de 250/4 gb...trebe ceva in plus? sper sa mearga...
Surpriza cu astia de la xboxliveuk76.com. Am ajuns acasa si mi-am verificat contul de la Raiffeisen si nu mi-a fost returnat nici un ban. Mi-au fost retrasi 163 de lei de pe card, dar inapoi nu au mai ajuns. Aveti idee, dureaza mai mult procesul asta prin care se returneaza banii inapoi? Intreb pentru ca este prima oara cand mi se inatmpla ceva de genul asta si nu cunosc. Sa le dau un mail sa ii ntreb si pe ei? Thanks!
Stie cineva daca pot transfera salvari de la jocuri pe consola(xbox360) printr-un usb stick?Si daca da, cum?Intreb pentru ca nu am gasit nicaieri o solutie.
P.S. Scuzati-ma ca va bombardez cu fel de fel de intrebari, dar sunt la inceput si nu am mai avut niciodata xbox360 pana acum.![]()
daca rasfoiesti putin inapoi sau dai un search poti gasi ce doresti --- Functioneaza la orice X-box cu dashboard nu conteaza daca e slim
eu am un cablu av si am primit un cablu component sau composite
acest cablu are 5 mufe,este exact ca un cablu hd av,doar ca n-are mufa galbena
si nu mi s-a parut sa fie deloc high definition
cine mi-a dat cablul are un hdmi si i se vedea oglinda fifa 11,cu cablul care mi l-a dat nu se vede oglinda fifa 11 la mine
totusi sunt curios ce tip de cablu mi-a dat,ca m-am uitat pe google la poze cu cabluri si n-am gasit o poza cu acest cablu
este sau nu un cablul hd?
Da e bun cablu.Suporta HD.
Cablu e component RGB.Ai trei culori Red,Green,Blue care sunt semnalul video si doua Yellou,White care sunt semnalul audio stereo.
Daca ai intrari la televizor pentru component acolo trebuie sa le bagi conform culorilor.
uite aici Xbox.com | System Setup - Component HD AV Cable
Incearca sa dai mail..daca nu raspund rapid eu zic sa suni la banca si sa se ocupe ei mai departe.
Am primit raspuns de la ei si am inteles ca banii vor intra inapoi in cont in 4-5 zile lucratoare. Asteptam si vedem.![]()
Ah ok...daca nu se intampla neaparat sa mergi la banca, si acolo e un termen din asta limita pt. reclamatii..the sooner the better
S-a lansat Gold Family Pack astazi, aparent vom putea imparti in 4 un an de Live, cu conditia sa ajunga cumva gamertag-ul tuturor pe consola principala...problema e ca mai mult ca sigur se fac verificari pe IP....vad ca de site nici nu pot intra in sectia respectiva
Mai am o intrebare...daca am descarcat un patch de pe gamemarketplace direct de pe xbox,pot sa il introduc in joc daca sunt offline?
Patchurile nu se descarca de pe marketplace, se descarca automat cand dai drumul la joc si esti conectat la Live.
1: Consola Xbox 360 modata si banata. 2: PC procesor intel 2600 , 1 GB ram, video 256 mb. Am conectat consola la PC printr-un switch, in swich intra cablu de retea de la consola, cablu de la internet, si cablu de la PC. Cand incerc sa conectez consola la PC prin media center este un "lag" foarte mare atat la consola cat si la PC. La consola meniul in media center are rezolutia mai mica decat in dashboard, de cele mai multe ori se blocheaza si ma deconecteaza de la PC. Cel mai des se intampla cand incerc sa ma duc in media library ca sa vad un film 1080p pe consola dupa HDD la PC (pe PC nu imi merg filme 1080p sau 720p ). Nustiu de unde este acel "lag" si de ce ma deconecteaza dupa un anume timp in media center. Setarile consolei la retea sunt facute pentru varianta ne-Ortodoxă de multiplayer in afara de Xbox Live . Multumesc anticipat.
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks