Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 435 of 788 FirstFirst ... 335 385 425 433 434 435 436 437 445 485 535 ... LastLast
Results 8,681 to 8,700 of 15756

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8681 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by gopo2004 View Post
    hmm, adica nu am voie sa vb de consola modata?! dar voi aveti sticky thread unde scrie mare ca se modeaza console?!@) GENIAL!
    A moda o consola nu inseamna ca piratezi software. Sunt doua chestii diferite. Daca vrei sa intelegi si sa respecti regulamentul, bine, daca nu... de destepti e plin internetul, precum se vede si mai sus.

2. #8682 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    modarea = legala (ai dreptul sa faci ce vrei cu consola ta, poti sa-i schimbi firmwareul, os tot ce vrei tu, nimeni nu o sa te dea in judecata ca ti-ai modificat un bun personal cum ai vrut tu. e alegerea ta)

pirateria = ilegala ( nu ai dreptul sa copiezi jocuri, filme, muzica. acest lucru inseamna furt, e impotriva legii si se pedepseste atat pe forum cat si in societate).

s-a dezbatut acest subiect de mii de ori, nu ati inteles inca care e diferenta dintre modare si piraterie?

3. #8683 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Atunci site-urile cu torrente de ce nu se inchid?
    Voua chiar va convine sa dati 50 Ron pe un album cu muzica din care doar 2-3 piese sunt bune? In masina ce faceti? Vreau sa ascult noua melodie a lui Puya! Iau CD-ul ascult melodia si nu mai imi place. Caut alt CD de pe care doar 3-4 piese imi plac.
    La fel si cu filmele.

Quote Originally Posted by Donely View Post
    Modchip-ul este o modalitate buna pentru a va proteja jocurile originale si de asemenea va ofera posibilitatea rularii programelor homebrew.
    Nu de mult am citit tot pe forum ceva de genul: Pirateria nu inseamna ca descarci jocurile si te joci, doar daca le vinzi mai departe.

P.S: Nu sunt sigur daca am inteles bine, dar parca GreyhounD a scris pe un thread despre piraterie.

Sorry pt. off topic

4. #8684 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    P.S: Nu sunt sigur daca am inteles bine, dar parca GreyhounD a scris pe un thread despre piraterie.
    Si ce anume a scris GreyhounD despre piraterie, ca daca tot spui o pasarica, macar sustine-o cu ceva palpabil.

Cred ca e cel putin a 10-a oara cand se trezeste cate unu sa reinventeze roata. Nu pricepeti, regulamentul zice nu piraterie. Punct, ce face fiecare acasa, in masina, pe strada, etc e problema lui, nu se baga nimeni in sufletul nimanui. Insa, atata timp cat suntem pe un forum, ce are reguli, e chiar asa greu sa fie respectate? Sau fiecare vrea sa fie viteaz?

5. #8685 SP
    Junior Member stevy's Avatar
    intrebare cum fac ca la 1:59 sa ma feresc

si cum fac cand dau gol sa nu ma mai urmareaza niciun jucaotr ca sa pot as celebreZ

Dit2: cum celebrez ca la 1:21

cum face cu mainile sau la 1:35 se vede mai bine

6. #8686 SP
    Junior Member stevy's Avatar
    cum celebrez ca la 1:21

cum face cu mainile sau la 1:35 se vede mai bine

7. #8687 SP
    Ai inteles gresit.
    1: Am scris ca nu sunt sigur daca tu ai scris, dar defapt chiar tu ai scris.
    2: http://www.consolegames.ro/forum/f35...cg/index2.html

Pirateria inseamna a fura proprietatea intelectuala (software) si a o distribui ilegal, fara beneficii pentru cel ce a creat-o.

Faza cu muzica am dat doar un exemplu. E prima data cand vb. despre piraterie pe forum.
    Din prima zi cand am facut cont pe site am citit regulametul.

8. #8688 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    haha - tocmai le-am demonstrat celor de la Microsoft că 360-ul rulează orice joc de Xbox 1 fără nicio problemă. Lista, sau mai bine zis listele lor de compatibilitate, sunt 0.

N-am acces la foarte multe jocuri de Xbox 1 dar am �ncercat 8 jocuri (care nu erau �n listă) și merg fără probleme.

...ce să facem, așa e c�nd lenea de a pune c�teva fișiere pe HDD e mare - de ce să facă ei asta din prima și, p�nă la urmă, să-și ajute fanbase-ul.

Revin cu clipuri dacă interesează pe cineva.

*p.s.

Vorbesc despre 360-ul normal nu JtAG-ul - ăla le fluieră din mers lol

*p.s. 2

�nsf�rșit pot juca liniștit Dino Crisis 3!

9. #8689 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    haha - tocmai le-am demonstrat celor de la Microsoft că 360-ul rulează orice joc de Xbox 1 fără nicio problemă. Lista, sau mai bine zis listele lor de compatibilitate, sunt 0.

N-am acces la foarte multe jocuri de Xbox 1 dar am �ncercat 8 jocuri (care nu erau �n listă) și merg fără probleme.

...ce să facem, așa e c�nd lenea de a pune c�teva fișiere pe HDD e mare - de ce să facă ei asta din prima și, p�nă la urmă, să-și ajute fanbase-ul.

Revin cu clipuri dacă interesează pe cineva.

*p.s.

Vorbesc despre 360-ul normal nu JtAG-ul - ăla le fluieră din mers lol

*p.s. 2

�nsf�rșit pot juca liniștit Dino Crisis 3!
    Sa vedem

10. #8690 SP
    Pai nu inteleg, m-am contrazis cu ceva eu? Aceeasi idee si aceeasi parere o am si aici.

11. #8691 SP
    Eu ma refeream la pirateria spusa de AndRewqp si de tine.
    Nu mai conteaza.

12. #8692 SP
    Eh, am cobit

1. Bloody Roar Extreme merge perfect (exact ca pe Xbox 1)
    2. Dino Crisis 3 merge ce merge...dar dă random black screen și de 10 minute nici nu mai trece de loading screen - mare dezamăgire (oricum nu mă las).

Nu mai am chef de nicio filmare...pun c�teva poze.

Trebuia să filmez la �nceput.

*p.s.

Hai c-am filmat puțin...(postez clipurile după ce le procesează youtube-ul).

�n primul clip (Bloody Roar Extreme) se pot vedea mici erori (black screens) - dar din ce cauză merge așa �ncet nu-mi pot explica. Oricum sunt EXPERT la joc indiferent la ce viteză ruelază acesta - dar de test merge

�n al 2-lea clip am lăsat să ruleze intr-ul de la Dino Crisis 3 (parpcă e ceva cutscene din Mass Effect) lol dar c�nd să intru �n joc...black screen (se aude cum parcă apare un mesaj de eroare dar nu se vede nimic).

Important e că merge - oricum mai setez, mai modific...tot rezolv eu

Av�nd �n vedere că asta e pe un 360 curat...nimic nu mă miră - dar e bine de știut că merge trucul.
    Attached Images Attached Images 20101105214425.jpg 20101105222406.jpg 20101105222414.jpg

13. #8693 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Si unde au ramas clipurile?

14. #8694 SP
    Senior Member tray's Avatar
    mai exista alt site de unde poti cumpara subscriptii fara paypal verified, prin google checkout sau altceva?
    pe cheapxblc trebuie paypal verified, pe xboxliveuk la fel
    pe live-codes.co.uk trebuie sa ai telefon de uk sau irlanda
    pe maximus cards imi da o eroare, am incercat cu 2 carduri diferite

15. #8695 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Pai ai putea incerca pe gamepointsnow.com, e prin Google checkout. Eu de acolo mi-am cumparat mai mereu si subscriptii si puncte, insa in ultimul timp nu mai reusesc sa iau de la ei, nu stiu ce dreq are ca orice card am bagat si orice adresa de mail, imi da o eroare si ma pune sa le trimit o factura de utilitati scanata, un permis auto, etc, pentru a imi verifica credit cardul. Foarte aiurea.

Eu ma chinui de 4 zile sa imi iau 4200 de puncte amarate si nu reusesc sa iau de pe nici un site. Ba nu am contul de paypal verificat, ba nu trec de controlul Verified by Visa/Mastercard. Am incercat de pe gamepointsnow.com, xboxlive76uk.com, cheapxboxlivecodes si maximuscards. Nu reusesc de nicaieri.

16. #8696 SP
    Quote Originally Posted by RazvanL View Post
    Si unde au ramas clipurile?

Primele două nu mergeau deloc (nu erau �n lista lor) iar celelalte merg perfect (făcă acel update de 64MB - care mai mult �ncurcă).

No de ce n-au portat Crash Bandicoot - Wrath of Cortex și/sau Crash Bandicoot Nitro Kart pe X360 cum au portat alea jocuri mai slabe? Erau prea bune și distractive sau de ce?

Amatori.

17. #8697 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Eu ma chinui de 4 zile sa imi iau 4200 de puncte amarate si nu reusesc sa iau de pe nici un site. Ba nu am contul de paypal verificat, ba nu trec de controlul Verified by Visa/Mastercard. Am incercat de pe gamepointsnow.com, xboxlive76uk.com, cheapxboxlivecodes si maximuscards. Nu reusesc de nicaieri.
    Dar l-ai verificat pe PayPal ? Are "3D Secure" activat cardul ?

18. #8698 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Dar l-ai verificat pe PayPal ? Are "3D Secure" activat cardul ?
    De 3D Secure nu stiu sa iti zic daca are, in schimb pentru partea cu activatul urma sa primesc pe extrasul de cont un cod de 4 cifre. Mi-au luat acei 1.5 Euro pt chestia asta, imi apar pe extras ca fiind retrasi din cont insa nu am primit codul ala de 4 cifre pe care trebuie sa il introduc in contul de paypal pentru a trece de partea cu verificatul. Mai asteptam.

Ideea e ca aveam mare nevoie de puncte zilele astea pentru a imi cumpara niste harti si alte nebunii insa nu reusesc sa cumpar de nicaieri.

19. #8699 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Incearca pe gamecards.eu, mie mi-a mers intotdeauna.Problema este ca nu vine imediat mail-ul cu codul, trebuie sa astepti 2-3 ore.Ieri am incercat si eu de pe maximus cards si game points now pentru ca aveam nevoie urgent, dar pana la urma tot la gamecards am apelat.

20. #8700 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Am vazut in Domo o mica masuta cu un cooler mare in mijloc. Masuta are 4 picioruse incat sa stea laptopul suspendat si acel cooler sa bata in laptop. M-am gandit ca ar merge sa imi iau aceasta masuta pentru xbox-ul meu. Cooler-ul se conecteaza prin USB si am impresia ca are si niste leduri albastre. Intrebarea mea este: Se merita sa iau aceasta masuta? Ma gandesc ca aerul se loveste de carcasa xbox-ului, dar nu va patrunde in interior...Si totusi ar putea raci carcasa si astfel si in interior va fi mai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.