Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 436 of 788 FirstFirst ... 336 386 426 434 435 436 437 438 446 486 536 ... LastLast
Results 8,701 to 8,720 of 15756

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8701 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by stevy View Post
    cum celebrez ca la 1:21
    cum face cu mainile sau la 1:35 se vede mai bine
    Ce "celebrezi"? Ce maini?

2. #8702 SP
    Junior Member SPORTivu''s Avatar
    Quote Originally Posted by xLiTe View Post
    Am vazut in Domo o mica masuta cu un cooler mare in mijloc. Masuta are 4 picioruse incat sa stea laptopul suspendat si acel cooler sa bata in laptop. M-am gandit ca ar merge sa imi iau aceasta masuta pentru xbox-ul meu. Cooler-ul se conecteaza prin USB si am impresia ca are si niste leduri albastre. Intrebarea mea este: Se merita sa iau aceasta masuta? Ma gandesc ca aerul se loveste de carcasa xbox-ului, dar nu va patrunde in interior...Si totusi ar putea raci carcasa si astfel si in interior va fi mai bine.
    Mai bine ii faci x-clamp mod si 12 volt fan mod. E mai eficient si mai ieftin. Mi-am facut de curand si nu mai am ganduri negre legate de rrod/supraincalzire.

3. #8703 SP
    Junior Member Andre's Avatar
    Rrod-ul poate veni si cu si fara o mie de coolere pe langa xbox, totul este din placa de baze...-RuLzz

4. #8704 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Quote Originally Posted by Andre View Post
    Rrod-ul poate veni si cu si fara o mie de coolere pe langa xbox, totul este din placa de baze...-RuLzz
    Scuze sa aduc ploaia peste parada ta capitane, apropo e placa de baza nu baze ca nu suntem la chimie, revenind RROD apare atunci cand solderul pentru lipirea GPU-ului cedeaza, astfel chipul se deslipeste de placa de baza si din contra un sistem de ventilatie mai eficient poate face diferenta dintre o mobila alba cu 3 beculete care clipesc si o consola functionabila.

5. #8705 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    An error occured while trying to send your message. Please try again later.
    ...sunt curios c�nd au de g�nd ăștia să remedieze problema asta

6. #8706 SP
    Junior Member gaby2by4's Avatar
    JTag'ul poate mari sansele de Rrod ?

7. #8707 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Din cate stiu j-tagul nu are legatura cu asta.Poate ma insel...

8. #8708 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Daca e sa crape,crapa.Atat tot.Singura imbunatatire funtionala pentru prevenire a rrod-ului e racirea cu watercooling,si nu cred ca isi permite lumea sa cumpere asa ceva si sa monteze.

Pur si simplu acele lipituri cedeaza ca sunt de proasta calitate,din cauza ciclului de racire incalzire,nu ca ajuge cipul la 987% grade.Am avut termometru digital instalat la cipul grafic iar temperatura in cip nu trecea de 60 grade,deci dezlipirea nu se face din cauza unei temperaturi foarte mari,asa ca ,coolerele nu au ce sa faca.

Va sugerez sa nu va prostiti cu 100 de coolere (am incercat si eu si tot a crapat),mai degraba jucati-va linistiti si daca se poate cu jocurile instalate pe hdd.

9. #8709 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Eu am nevoie si de o mini masuta ca sa tin Xbox-ul suspendat, si daca tot am gasit masuta asta cu acel cooler in mijloc am zis ca poate mai ii prelungeste putin perioada de viata

10. #8710 SP
    Junior Member Blacky's Avatar
    imi poate da cineva un sfat , luna viitoare voi primi un Xbox Slim , dar e din Italia vreau sa stiu pot schimba limba la el in engleza ... sau sa ii spun sa imi tr bani sa imi cumpar deaici ?... ms

11. #8711 SP
    Sigur ca poti!Limba este setata deja pe engleza.Este PAL, nu?

12. #8712 SP
    Junior Member Blacky's Avatar
    da e pal

13. #8713 SP
    Atunci nu ai nici o problema.Sa il stapanesti sanatos!

14. #8714 SP
    Member Atrium's Avatar
    Un scurt review al noului controller "imbunatatit" :

15. #8715 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Aceeași Mărie cu altă pălărie. Eu vă recomand să așteptați onza-ul. E de n ori mai bun (am enumerat �n acest topic tot ce trebuia și era enumerat, n-o mai iau de la capăt).

Și așa-i cum zic eu.

*p.s.

D-pad-ul, ca să fie bun, trebuie să fie altăcuit din butoane INDEPENDENTE sau cel puțin să fie delimitate. Cum e la controllerul PS și cum e la, deja obsesiv repetatul, onza.

Degeaba e sus + că la bază tot cerc e.

Deci caca maca.

Sorry de poză (no aia e schimbare!) dar gluma aia de site pe care e poza mare nu se �ncarcă. Așa-i c�nd lumea folosește imageshack.us pentru a uploada poze. Și ăla alta glumă de site.
    Attached Images Attached Images ps360d-pad024.jpg

16. #8716 SP
    O fi el mai precis, dar pentru mine parca arata prea spalacit.Zici ca nu au mai avut vopsea pentru A,B,X,Y macar.In finericum nu prea este folosit d pad-ul in jocuri.

17. #8717 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Dar tu te uiti la controller cand te joci? E un controller normal cu alt D-Pad, nu vad ce'i asa "spalacit" la el sincer.

18. #8718 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Daca mi-as lua asa ceva, l-as desface si i-as pune butoanele colorate de la alt controller stricat pe care il am pe-aici.

19. #8719 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Daca mi-as lua asa ceva, l-as desface si i-as pune butoanele colorate de la alt controller stricat pe care il am pe-aici.
    [...]ca din astea am destule... lol

20. #8720 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Doar unul, care din fericire (d.p.d.v. al stabilitatii mele mintale) nu a murit la datorie.
    De fapt, nu e stricat de tot. Cand bag cablul in XBox, se aprinde pentru jumatate de secunda, dupa care se stinge, de parca i-ar sari o siguranta or something... Apoi nu se mai aprinde deloc cateva zile. E vreun electrician cu o idee around?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.