Rrod-ul poate veni si cu si fara o mie de coolere pe langa xbox, totul este din placa de baze...-RuLzz
Scuze sa aduc ploaia peste parada ta capitane, apropo e placa de baza nu baze ca nu suntem la chimie, revenind RROD apare atunci cand solderul pentru lipirea GPU-ului cedeaza, astfel chipul se deslipeste de placa de baza si din contra un sistem de ventilatie mai eficient poate face diferenta dintre o mobila alba cu 3 beculete care clipesc si o consola functionabila.
...sunt curios c�nd au de g�nd ăștia să remedieze problema astaAn error occured while trying to send your message. Please try again later.
Daca e sa crape,crapa.Atat tot.Singura imbunatatire funtionala pentru prevenire a rrod-ului e racirea cu watercooling,si nu cred ca isi permite lumea sa cumpere asa ceva si sa monteze.
Pur si simplu acele lipituri cedeaza ca sunt de proasta calitate,din cauza ciclului de racire incalzire,nu ca ajuge cipul la 987% grade.Am avut termometru digital instalat la cipul grafic iar temperatura in cip nu trecea de 60 grade,deci dezlipirea nu se face din cauza unei temperaturi foarte mari,asa ca ,coolerele nu au ce sa faca.
Va sugerez sa nu va prostiti cu 100 de coolere (am incercat si eu si tot a crapat),mai degraba jucati-va linistiti si daca se poate cu jocurile instalate pe hdd.
Eu am nevoie si de o mini masuta ca sa tin Xbox-ul suspendat, si daca tot am gasit masuta asta cu acel cooler in mijloc am zis ca poate mai ii prelungeste putin perioada de viata
imi poate da cineva un sfat , luna viitoare voi primi un Xbox Slim , dar e din Italia vreau sa stiu pot schimba limba la el in engleza ... sau sa ii spun sa imi tr bani sa imi cumpar deaici ?... ms
Aceeași Mărie cu altă pălărie. Eu vă recomand să așteptați onza-ul. E de n ori mai bun (am enumerat �n acest topic tot ce trebuia și era enumerat, n-o mai iau de la capăt).
Și așa-i cum zic eu.
*p.s.
D-pad-ul, ca să fie bun, trebuie să fie altăcuit din butoane INDEPENDENTE sau cel puțin să fie delimitate. Cum e la controllerul PS și cum e la, deja obsesiv repetatul, onza.
Degeaba e sus + că la bază tot cerc e.
Deci caca maca.
Sorry de poză (no aia e schimbare!) dar gluma aia de site pe care e poza mare nu se �ncarcă. Așa-i c�nd lumea folosește imageshack.us pentru a uploada poze. Și ăla alta glumă de site.
O fi el mai precis, dar pentru mine parca arata prea spalacit.Zici ca nu au mai avut vopsea pentru A,B,X,Y macar.In finericum nu prea este folosit d pad-ul in jocuri.
Dar tu te uiti la controller cand te joci? E un controller normal cu alt D-Pad, nu vad ce'i asa "spalacit" la el sincer.
Daca mi-as lua asa ceva, l-as desface si i-as pune butoanele colorate de la alt controller stricat pe care il am pe-aici.
Doar unul, care din fericire (d.p.d.v. al stabilitatii mele mintale) nu a murit la datorie.
De fapt, nu e stricat de tot. Cand bag cablul in XBox, se aprinde pentru jumatate de secunda, dupa care se stinge, de parca i-ar sari o siguranta or something... Apoi nu se mai aprinde deloc cateva zile. E vreun electrician cu o idee around?
Bookmarks