Multumesc vlad.
Salutare tuturor...am si eu o problema.Incerc de foarte mult timp sa ma conectez la xbox live dar nu reusesc am conexiune prin cablu rds bag username si parola si tot nu merge...![]()
Va rog oferiti-mi o solutie pentru a putea folosi Volanul Logitech DriveFX pentru x360 si la consola PS3.
Pentru cei ce au conexiune de tip Pppoe de la service provideri tip RDS.
1. Pe consola te duci la my xbox - system settings
2. Selectezi Network Settings.
3. Selectezi WiredNetwork
4. Selectezi Configure Network.
5. La tab-ul Additional Settings, selectezi PPPoE Settings
6. Selectezi User Name.
7. User-ul si parola date de provider si providerul (ex. RDS .. UPC)
8. Apesi B si testezi conexiunea
9. Play
Cu un router, atat timp cat ai configurat routerul ok, setarile le lasi pe automat si nu ai treaba ...
XCM Cross Battle Adapter Plus
Eu �l folosesc mereu c�nd vreau să joc meciuri de Tekken 6 pe PS3 cun maneta de 360. Teoretic ar trebui să meargă și volanul tău...doar tot prin USB se conectează, nu?
manetă 360 - adaptor - ps3
volan 360 - adaptor - ps3
da mam lamurit nimeni de aici nu e dispus sa ajute.
needddd helllppppppppppppppppp.voi de pe ce site luati live?pe gamespointsnow nush de ce numi accepta cardu si imi da o eroare.
Iti trebuie un card acceptat international la plata sau un card care il poti lega la un cont de paypal sau google checkout (in functie de site-ul de pe care comanzi). Site-uri sunt foarte multe, dar de-aia ai Goagal. Nu astepta totul mura-n gura si da-ti un pic silinta inainte sa postezi tipete disperate de ajutor! Bafta!
@anarchy
Daca nu ai router faci setarile cum ti-am spus mai sus. Daca ai router lasi setarie pe automat.
kosashu pai am card.visa si mastercard.nu astea sunt alea care merg?
dar nu stiu de ce imi anuleaza comanda intruna si a treia oara cand incerc imi da eroarea:we cannot suply a code .acuma scrie acolo ca e anulata dar mie sa numi ia bani totusi sa platesc atat si sami dea si codurile ca am incercat de multe ori.
voi de exemplu de unde luati si cu ce card luati?
De aici l-am cumpărat
Și nu am PS3- am zis că-l folosesc atunci c�nd mă joc pe PS3 la cineva (credeam că s-a �nțeles asta
).
https://www.gamepointsnow.com/
Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
xboxliveuk76
cheap xbox live codes| xbox live codes| email delivery| xbox gold subscription codes | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Codes
Hello !! Another two questions.
1)Daca downloadez un joc de ps2 si il emulez cu pcsx 0.9.6 pt pc imi trebuie neaparat un controller ?? sau pot folosi tastatura si mouseul ??
2)Ce sunt DLC-urile ?? Update-uri pentru jocuri care iti dau arme, misiuni etc ??
1) Habar n-am, iar intrebarea asta nu prea are ce cauta aici.
2) Da, DLCurile sunt pachete de continut. In general sunt harti pentru MP, quest-uri noi, uneori skin-uri sau personaje.
am facut exact ce mi-ai spus si nu vrea sa se conecteze chiar nu stiu ce are cand dau test connection nu merge ms ca ai incercat sa ma ajuti
---------- Post added 04-12-2010 at 03:29 PM ----------
@haimi708
cumva o fi din cauza ca la basic settings am lasat pe automat?
la advanced adica setarile alea cu ppoe am pus tot ce mi-ai zis la ele dar la basic settings am lasat pe automat
Salutare, am nevoie de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver pentru pc , http://www.microsoft.com/games/en-US...rWindows.aspx/
Cu el poti conecta un gamepad la PC, al meu s-a busit.
Bogdan- 0727 559 723, pe forum nu prea intru, sunati-ma sau beep si va sun eu,
Am nevoie urgent,
Mersi
Am si eu o intrebare ...Xbox 360 slim mai are probleme cu supra incalzirea as fi interesat..?thanks
Bookmarks