Crezi ca a cumparat vreodata ceva daca a recurs la schimbarea regiunii pt. ca nu are bani de o luna de gold ?![]()
Crezi ca a cumparat vreodata ceva daca a recurs la schimbarea regiunii pt. ca nu are bani de o luna de gold ?![]()
Salut,sunt nou pe forum si am intampinat o problema la gamepadul de XBOX 360,numai functioneaza cum trebuie vreau sa spun cand joc fifa ca daca apas pe rt sa alerg cu mingea la picio numai alearga,mentionez ca am testat pe fifa 09,fifa 11,jucatorul nu alearga cand are mingea la picior dar cand nu o are alearga si chiar daca alearga cu spatele la minge se uita in spate la ea.Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva ?? Donely nu repara gamepaduriam vorbit cu el despre asta.
Salut. Am luat un xbox 360 slim de la gameshop si am observat ca sursa este foarte zgomotoasa. E normal? Mai are cineva la fel? Multumesc.
Se aude un cooler pe turatie mare. Consola nu o aud practic deloc fiind eclipsata de zgomotul produs de sursa.
la mine nu se aude decat atunci cand ma apropii cu urechea la 5cm de ea
si cred ca confunzi sursa cu consola si coolerul cpu-ului cu altele... e cam varza pe acolo.
ca sa descrii problema incearca sa o identifici mai intai![]()
Salut,sunt nou pe forum si am intampinat o problema la gamepadul de XBOX 360,numai functioneaza cum trebuie vreau sa spun cand joc fifa ca daca apas pe rt sa alerg cu mingea la picio numai alearga,mentionez ca am testat pe fifa 09,fifa 11,jucatorul nu alearga cand are mingea la picior dar cand nu o are alearga si chiar daca alearga cu spatele la minge se uita in spate la ea.Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva ?? Donely nu repara gamepaduriam vorbit cu el despre asta.
Il am de un an xbox-ul si lovituri 1-2 de la 1 metruasa de fraged este ? La PS2 mi-a cazut de multe ori si impacturi mai dure si mentionez ca nu sa intamplat nimic.
Pai nu este minge de fotballol!Cuvantul pe care il cautai cred ca era fragil, nu fragedlol
De acum inainte sa ai mai multa grija de el, fiindca nu e o jucarie pe care o poti da de colo colo. Daca il mai ai in garantie poti sa mergi cu el de unde l-ai cumparat si le spui ca este defect, daca nu, go to the market and buy a brand new one.
De ce pe site la xbox live uk nu-mi apare gamerscore si ca joc halo reach?Cum fac legatura intre contul de pe site xbox live,caracterul din halo reach si profilul de pe bungie.net?
Trebuie sa faca legatura singur, ai putina rabdare fiindca o sa apara. Azi, maine, la urmatoarea logare. Daca nu apare, probabil au probleme cu sincronizarea, dar asta se intampla rareori.
Bookmarks