Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 481 of 788 FirstFirst ... 381 431 471 479 480 481 482 483 491 531 581 ... LastLast
Results 9,601 to 9,620 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #9601 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Crezi ca a cumparat vreodata ceva daca a recurs la schimbarea regiunii pt. ca nu are bani de o luna de gold ?

2. #9602 SP
    Junior Member Taitzei's Avatar
    Salut,sunt nou pe forum si am intampinat o problema la gamepadul de XBOX 360,numai functioneaza cum trebuie vreau sa spun cand joc fifa ca daca apas pe rt sa alerg cu mingea la picio numai alearga,mentionez ca am testat pe fifa 09,fifa 11,jucatorul nu alearga cand are mingea la picior dar cand nu o are alearga si chiar daca alearga cu spatele la minge se uita in spate la ea.Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva ?? Donely nu repara gamepaduri am vorbit cu el despre asta.

3. #9603 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Salut. Am luat un xbox 360 slim de la gameshop si am observat ca sursa este foarte zgomotoasa. E normal? Mai are cineva la fel? Multumesc.

4. #9604 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    defineste "zgomotoasa".

5. #9605 SP
    Se aude un cooler pe turatie mare. Consola nu o aud practic deloc fiind eclipsata de zgomotul produs de sursa.

6. #9606 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    la mine nu se aude decat atunci cand ma apropii cu urechea la 5cm de ea

si cred ca confunzi sursa cu consola si coolerul cpu-ului cu altele... e cam varza pe acolo.
    ca sa descrii problema incearca sa o identifici mai intai

7. #9607 SP
    o_O e slim banuiesc nu ? Ceva nu cred ca e in regula..

8. #9608 SP
    Asta e problema mea
    . Si mai sunt o groaza de cazuri ca asta pe net.

9. #9609 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    suna la gameshop si spune-le. ai garantie si iti inlocuiesc consola sau doar sursa

10. #9610 SP
    Salut,sunt nou pe forum si am intampinat o problema la gamepadul de XBOX 360,numai functioneaza cum trebuie vreau sa spun cand joc fifa ca daca apas pe rt sa alerg cu mingea la picio numai alearga,mentionez ca am testat pe fifa 09,fifa 11,jucatorul nu alearga cand are mingea la picior dar cand nu o are alearga si chiar daca alearga cu spatele la minge se uita in spate la ea.Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva ?? Donely nu repara gamepaduri am vorbit cu el despre asta.

11. #9611 SP
    Quote Originally Posted by Amur View Post
    Asta e problema mea YouTube - Xbox 360 Slim Loud Power Supply Fan . Si mai sunt o groaza de cazuri ca asta pe net.
    Sincer ma asteptam sa fie ceva ce se aude de la metri departare...

12. #9612 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by Taitzei View Post
    S-ar putea sa se fi defectat ceva prin interiorul lui, de la lovituri puternice sau de la timp... Vezi sa nu fi schimbat controalele prin joc; daca nu, ar trebui sa te gandesti la unul nou.

13. #9613 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by Taitzei View Post
    Da,trebuie sa schimbi consola.(jk)

14. #9614 SP
    Senior Member Nash's Avatar

15. #9615 SP
    @FormableTube-De ce trebuie consola cand eu am probleme cu gamepadul consolei ?

16. #9616 SP
    Il am de un an xbox-ul si lovituri 1-2 de la 1 metru asa de fraged este ? La PS2 mi-a cazut de multe ori si impacturi mai dure si mentionez ca nu sa intamplat nimic.

17. #9617 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Pai nu este minge de fotballol!Cuvantul pe care il cautai cred ca era fragil, nu fragedlol

18. #9618 SP
    Member hibrid13's Avatar
    De acum inainte sa ai mai multa grija de el, fiindca nu e o jucarie pe care o poti da de colo colo. Daca il mai ai in garantie poti sa mergi cu el de unde l-ai cumparat si le spui ca este defect, daca nu, go to the market and buy a brand new one.

19. #9619 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    De ce pe site la xbox live uk nu-mi apare gamerscore si ca joc halo reach?Cum fac legatura intre contul de pe site xbox live,caracterul din halo reach si profilul de pe bungie.net?

20. #9620 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Trebuie sa faca legatura singur, ai putina rabdare fiindca o sa apara. Azi, maine, la urmatoarea logare. Daca nu apare, probabil au probleme cu sincronizarea, dar asta se intampla rareori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.