http://www.consolegames.ro/forum/f41...-10ron-produs/
Newcome-erii astia, le e greu sa caute pe forum, 2-3 click-uri pot dauna sanatatii !!
Trecand peste asta, treaba cu ''modificarea'' este hilara, personal daca as fi interesat de aceasta chestiune ( cu toate ca dupa BAN nu mai poti juca ONLINE !!!!!!) as cumpara totusi Slim-ul, probabil se va putea modifica cam peste o luna sau doua !!
Are cineva cont pe o tara din europa gen Cehia sau Polonia? Au oferta cei de la Gameshop cu 50% reducere la produse si mi-am comandat un redeem code pentru 12 luni. Problema e ca aceste coduri de la ei merg doar pe conturi de Europa. Eu am cont de US. Cand incerc sa schimb regiunea pot alege doar putine tari din Europa. Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia si inca cateva. Din pacate nu pot alege UK. Vreau sa stiu daca are cineva cont pe una din aceste tari si daca se schimba vreun meniu sau ceva de genu in limba respectiva. Trebuie sa imi schimb regiunea pana imi vine acel cod si nu prea stiu exact cum sa fac. Pot schimba regiunea doar odata la un an.
Da, in functie de ce tara ai, se schimba limba.
Eu pana in noiembrie am avut Germania la tara, si meniul meu era in Germana.
Din noiembrie in schimb am putut sa ma mut pe una dintre tarile noi adaugate la live, si singura cu suport de engleza era South Africa.
Chestia este ca nu stiu de ce am putut sa ma schimb doar pe una dintre tarile noi. Din pacate, trebuie sa astept pana in Noiembrie anul asta ca sa vad daca pot sa trec pe UK.
Nu o sa mai puteti trece pe UK de acum inainte. Veti putea trece doar pe tarile in care abia a fost introdus serviciul Xbox Live.
Singura posibilitate este sa va faceti un nou cont de UK.
Nu cred. Ce fac daca ma mut in UK? mai ales ca microsft ofera familiy pack chiar daca te muti in alta tara si automat trebuie schimbata.
Eu zic ca o sa se poata. Sau.. poate pana in noiembrie 2011, o sa avem Romania hehehe
@Fallen : Tu ai Gold? Merge Redeem Code de Europa? Ca nu cred ca au aia asa cv in Africa
E vorba de continentul Africa si nu de tara Africa de Sud. Nu cred ca este o regiune pentru Africa special. Asta spuneam. Ma gandesc ca Redeem Code pentru Africa de Sud trebuie sa apartina ori de Europa ori de US sau Asia. Daca e asa sunt curios de unde este incat poate pot folosi codul de EU de la gameshop.
Major Nelson:
"Next week I'm going to be down in San Francisco. We are having an invite-only press event that we're going to have some cool news that I'm not quite fully briefed on, but we have a lot of news that we're going to be announcing. Just telling you guys, you're going to be really happy when you hear all the news, that's all I can say."
Regiunea selectata se cheama South Africa. (ZA)
Nu stiu daca merge sa dau redeem la cod de EU, US, ASIA, dar sunt 100% sigur ca singura mea sansa la live este sa dau redeem la cod worldwide.. i guess .
...hopa, dar ce-i asta?
TOP 40 MICROSOFT XBOX 360 (BUDGET PRICE), WEEK ENDING 19 February 2011
Cumva...un japanese maniac shooter pe primul loc? Ei drăcie, ca să vezi.
Știți ce-i un japanese maniac shooter, nu? Vă reamintesc eu, �n caz că nu știți np.
Here's your free gift from Xbox LIVE To say thanks for joining Xbox LIVE, we'd like you to have this gift�a free Avatar item�an Xbox 360 controller. You can use this item to personalize your Avatar on Xbox.com and in Xbox LIVE. We hope this free gift will help get you started enjoying the best in online games, entertainment, and fun from Xbox LIVE. Thanks again for joining Xbox LIVE.
cum iau cadoul asta???
Asa am primit si eu cu ceva timp in urma. Trebuie sa mergi in meniul jocului, acolo unde iti poti personaliza avatar-ul si undeva la accesories gasesti free gift-ul (eu am primit un controller de xbox 360 si atunci cand apas un buton, avatarul meu incepe sa se joace cu el). Daca nu merge asa, vezi ca s-ar putea sa ai in mesajul de la Microsoft atasat un link; urmareste link-ul si asa il vei putea downloada.
deci sa inteleg ca sunt prea nou in astea )))))) rad de mine
eu am crezut ca am un controller de primit )sory am citit prea repede mesajul
salut.am o mica problema.nu mai pot formata un stick usb in xbox 360 dupa ce am instalat noul update.inainte sa pun update-ul mergea perfect.a mai intalnit cineva asa ceva?
Bookmarks