Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 485 of 788 FirstFirst ... 385 435 475 483 484 485 486 487 495 535 585 ... LastLast
Results 9,681 to 9,700 of 15756

Thread: Clubul Xbox 360

1. #9681 SP
    Junior Member alex1002's Avatar
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    Click aici pt. inregistrare.
    nu register din ala.mi-am facut cont.dar jocul a venit cu un cod care nu gasesc unde sa il inscriu.scrie pe carticica ca pe infinityward.com.dar nu are un link clar.iar pe site nu gasesc

2. #9682 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by wizard24 View Post
    multumesc de raspunsul rapid iar legat de noile modele de X, am inteles ca acestea inca nu se pot "modifica" cum au reusit cu modele mai vechi,iar eu as inclina mai mult pe partea cu "modificarea" deoarece mi sa-r parea mai ok,
    acum nu stiu ce sa zic...trebuie sa ma mai gandesc,
    again, mersi de raspuns
    PSarca era cineva aicea pe forum care putea sa aduca de pe amazon,aveti un link daca se poate?!
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-10ron-produs/
    Newcome-erii astia, le e greu sa caute pe forum, 2-3 click-uri pot dauna sanatatii !!
    Trecand peste asta, treaba cu ''modificarea'' este hilara, personal daca as fi interesat de aceasta chestiune ( cu toate ca dupa BAN nu mai poti juca ONLINE !!!!!!) as cumpara totusi Slim-ul, probabil se va putea modifica cam peste o luna sau doua !!

3. #9683 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by alex1002 View Post
    nu register din ala.mi-am facut cont.dar jocul a venit cu un cod care nu gasesc unde sa il inscriu.scrie pe carticica ca pe infinityward.com.dar nu are un link clar.iar pe site nu gasesc

Pai te inregistrezi pe site. (inregistrezi si codul)
    Si apoi trebuie sa sincronizezi jocul cu contul creat. (asta se face direct din joc)

4. #9684 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva cont pe o tara din europa gen Cehia sau Polonia? Au oferta cei de la Gameshop cu 50% reducere la produse si mi-am comandat un redeem code pentru 12 luni. Problema e ca aceste coduri de la ei merg doar pe conturi de Europa. Eu am cont de US. Cand incerc sa schimb regiunea pot alege doar putine tari din Europa. Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia si inca cateva. Din pacate nu pot alege UK. Vreau sa stiu daca are cineva cont pe una din aceste tari si daca se schimba vreun meniu sau ceva de genu in limba respectiva. Trebuie sa imi schimb regiunea pana imi vine acel cod si nu prea stiu exact cum sa fac. Pot schimba regiunea doar odata la un an.

5. #9685 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Da, in functie de ce tara ai, se schimba limba.
    Eu pana in noiembrie am avut Germania la tara, si meniul meu era in Germana.
    Din noiembrie in schimb am putut sa ma mut pe una dintre tarile noi adaugate la live, si singura cu suport de engleza era South Africa.
    Chestia este ca nu stiu de ce am putut sa ma schimb doar pe una dintre tarile noi. Din pacate, trebuie sa astept pana in Noiembrie anul asta ca sa vad daca pot sa trec pe UK.

6. #9686 SP
    Nu o sa mai puteti trece pe UK de acum inainte. Veti putea trece doar pe tarile in care abia a fost introdus serviciul Xbox Live.
    Singura posibilitate este sa va faceti un nou cont de UK.

7. #9687 SP
    Nu cred. Ce fac daca ma mut in UK? mai ales ca microsft ofera familiy pack chiar daca te muti in alta tara si automat trebuie schimbata.
    Eu zic ca o sa se poata. Sau.. poate pana in noiembrie 2011, o sa avem Romania hehehe

8. #9688 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Are cineva cont pe o tara din europa gen Cehia sau Polonia? Au oferta cei de la Gameshop cu 50% reducere la produse si mi-am comandat un redeem code pentru 12 luni. Problema e ca aceste coduri de la ei merg doar pe conturi de Europa. Eu am cont de US. Cand incerc sa schimb regiunea pot alege doar putine tari din Europa. Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia si inca cateva. Din pacate nu pot alege UK. Vreau sa stiu daca are cineva cont pe una din aceste tari si daca se schimba vreun meniu sau ceva de genu in limba respectiva. Trebuie sa imi schimb regiunea pana imi vine acel cod si nu prea stiu exact cum sa fac. Pot schimba regiunea doar odata la un an.
    Mai bine dai cancel la comanda sau incerci sa schimbi codul cu cineva care are de US decat sa iti schimbi tara, pierzi tot ce ai luat de pe market si vei avea si interfata in limba tarii respective

9. #9689 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @Fallen : Tu ai Gold? Merge Redeem Code de Europa? Ca nu cred ca au aia asa cv in Africa

10. #9690 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu vad ce e de ras, aia macar isi pot folosi propria tara.

11. #9691 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E vorba de continentul Africa si nu de tara Africa de Sud. Nu cred ca este o regiune pentru Africa special. Asta spuneam. Ma gandesc ca Redeem Code pentru Africa de Sud trebuie sa apartina ori de Europa ori de US sau Asia. Daca e asa sunt curios de unde este incat poate pot folosi codul de EU de la gameshop.

12. #9692 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Major Nelson:
    "Next week I'm going to be down in San Francisco. We are having an invite-only press event that we're going to have some cool news that I'm not quite fully briefed on, but we have a lot of news that we're going to be announcing. Just telling you guys, you're going to be really happy when you hear all the news, that's all I can say."

13. #9693 SP
    Regiunea selectata se cheama South Africa. (ZA)
    Nu stiu daca merge sa dau redeem la cod de EU, US, ASIA, dar sunt 100% sigur ca singura mea sansa la live este sa dau redeem la cod worldwide.. i guess .

14. #9694 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    sa vedem,sa auzim..

15. #9695 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...hopa, dar ce-i asta?

TOP 40 MICROSOFT XBOX 360 (BUDGET PRICE), WEEK ENDING 19 February 2011
    Cumva...un japanese maniac shooter pe primul loc? Ei drăcie, ca să vezi.

Știți ce-i un japanese maniac shooter, nu? Vă reamintesc eu, �n caz că nu știți np.

16. #9696 SP
    Junior Member kimsy38's Avatar

Question cum e cu mes asta????

Here's your free gift from Xbox LIVE To say thanks for joining Xbox LIVE, we'd like you to have this gift�a free Avatar item�an Xbox 360 controller. You can use this item to personalize your Avatar on Xbox.com and in Xbox LIVE. We hope this free gift will help get you started enjoying the best in online games, entertainment, and fun from Xbox LIVE. Thanks again for joining Xbox LIVE.

cum iau cadoul asta???

17. #9697 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Asa am primit si eu cu ceva timp in urma. Trebuie sa mergi in meniul jocului, acolo unde iti poti personaliza avatar-ul si undeva la accesories gasesti free gift-ul (eu am primit un controller de xbox 360 si atunci cand apas un buton, avatarul meu incepe sa se joace cu el). Daca nu merge asa, vezi ca s-ar putea sa ai in mesajul de la Microsoft atasat un link; urmareste link-ul si asa il vei putea downloada.

18. #9698 SP
    Junior Member kimsy38's Avatar
    deci sa inteleg ca sunt prea nou in astea )))))) rad de mine
    eu am crezut ca am un controller de primit )sory am citit prea repede mesajul

19. #9699 SP
    Quote Originally Posted by kimsy38 View Post
    Here's your free gift from Xbox LIVE To say thanks for joining Xbox LIVE, we'd like you to have this gift�a free Avatar item�an Xbox 360 controller. You can use this item to personalize your Avatar on Xbox.com and in Xbox LIVE. We hope this free gift will help get you started enjoying the best in online games, entertainment, and fun from Xbox LIVE. Thanks again for joining Xbox LIVE.

cum iau cadoul asta???
    Aceeasi chestie am primit-o si eu cand am implinit 16 ani.

20. #9700 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    salut.am o mica problema.nu mai pot formata un stick usb in xbox 360 dupa ce am instalat noul update.inainte sa pun update-ul mergea perfect.a mai intalnit cineva asa ceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.