Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 788 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 549 ... LastLast
Results 961 to 980 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

  1. #961 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    (sunt genu de om care chiar nu da banii pe toate porcariile de jocuri de x360, ci cumpar doar ce e cu adevarat bun, gen GTA 4, GoW 1 si 2, Mirrors Edge...)
    Pai si de ce le mai joci pe restul? Ar trebui sa-ti pupam mana ca ne-ai luminat cu care-s jocurile bune pe noi astia care cumparam "gunoaiele?

    din cate imi aduc aminte tu ti-ai modat consola la Modchip-Guru si ai facut si atunci scandal pentru ca ti-a modat-o la 5x si te-ai sucit dupa.
    Acum te plangi de controllerul care nu mai vibreaza si nu se sincronizeaza (nu stiu cum ai testat vibratia fara sincronizare dar ma rog).
    Nu stiu, poate ai tu ceva de ti se strica toate in jurul tau... sau lumea e un loc prea crut pentru tine.

  2. #962 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    am modat consola la ce ? am facut scandal ca ce ? cred ca ma confunzi. mi-am modat consola normal, la donely (sorry, nu stiu daca esti tu donely).
    nu am zis ca nu se sincronizeaza. am zis ca merge, se sincronizeaza, dar la intervale de app 20 min, ma desincronizeaza si trebe sa apas iar pe buton, sa pierd 5 secunde pana se sincronizeaza si tot asa. in timpul in care merge, nu are vibratii. nu mi se pare normal sa fie asa, din moment ce am dat niste bani pe consola asta.
    referitor la gamepad-ul luat de la Donely, efectiv nu a mers de la inceput. problema a fost ca nu am verificat in ziua in care l-am luat, decat daca se sincronizeaza. dupa app 1 luna, a venit cineva la mine si cand sa ne jucam...surpriza....nu aveam pe ce. am dat mail-uri, am stabilit sa merg la el, am avut o pb medicala, o operatie cu recuperare app 1 luna (din pacate) .l-am anuntat si de atunci nu a mai zis nimic, desi i-am mai trimis cateva mail-uri.
    nush cine esti, nu stii cine sunt, te rog sa citesti mai bine data viitoare, sa fii mai atent la ce scrie lumea si nu mai fi asa ironic, ca nu am 2 ani, nu sunt nici prost nici retardat. cand dau un ban pt un produs, ma astept sa functioneze normal. daca il luam din targ, ziceam ca e greseala mea, dar l-am luat de la Donely, recomandat de sute de oameni pe toate site-urile din tara.

    referitor la jocuri, nu cred ca trebuie sa ma justific in fata nimanui. nu dispun de banii necesari achizitionarii jocurilor originale cum am vazut ca e multa lume aici. nu-mi permit sa dau 2 mil pe un joc nou, in fiecare luna, sa nu zic de mai multe pe luna. daca iau unu la 3-4 luni, il iau pentru ca, in prealabil l-am jucat si mi-a placut si pentru ca merita, dar...inca o data zic, nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pentru asta

  3. #963 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nu, nu trebuie sa te justifici. Trebuie doar sa respecti regulamentul si sa nu vorbesti despre ce jocuri piratate joci tu. Motivele te privesc, bineinteles.

  4. #964 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    tocmai asta am facut. am enumerat jocurile originale care le joc. nu inteleg care e problema ?!?!?!

  5. #965 SP
    Member leggollas11's Avatar
    'Problema' a inceput de fapt cand ai numit toate celelalte jocuri pe care nu le cumperi, si le joci de pe net, 'porcarii' ... lumea nu intelege daca sunt porcarii de ce le mai joci. In rest nu e nici o problema... nu vorbesti de warez si nu jignesti membrii care dau bani munciti pe jocuri 'praf' .... si totul e ok...
    chiar daca nu ti s`a facut o primire prea calda, sa sti ca esti binevenit pe forum

  6. #966 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    aceiasi problema care o ai tu la controller am avut-o si eu la unul wireless.l-am desfacut si l-am facut la loc si a mers brici dupa.daca vrei altu nou iti poti lua de pe okazii,eu am luat unul in stare impecabila wired cu 50lei.

  7. #967 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    imi poti spune, te rog, ce i-ai facut, dupa ce l-ai desfacut ?
    referitor la controller wired, ma limiteaza sa stau langa consola, iar eu nu am consola chiar la 1-2 metri de unde stau sa ma joc. ms de sfat. o sa caut si pe okazii.

  8. #968 SP
    Member DUMYMIX's Avatar

  9. #969 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    question: pe HDD la Xbox se pot pune jocuri de pe dvd (daca e modata consola) si apoi sa fie jucate direct de pe hdd ? Adica sa folosesc un DVD-RW de ex si sa pun un joc apoi altu etc

  10. #970 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    1 la mana nu ai voie sa vorbesti despre modalitati de pirateare a jocurilor.Regulament.
    2 la mana se poate,dar orice joc instalat pe HDD (original sau nu)la pornire iti va cere cd-ul (original sau nu)



    Cum fac sa imi bag noul avatar in gamertag?

  11. #971 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Intrebare: pentru a evita total uzura discurilor mele originale, daca le instalez pe hard, apoi le fac o copie pe un alt DVD si bag acel DVD in xbox va rula jocul?

    Mentionez ca nu am consola modata si nu o voi moda. Scopul nu este de a rula jocuri backup, ci de nu a tine discul original in xbox

  12. #972 SP
    Member leggollas11's Avatar
    the_fool2k : nu... nu va recunoaste copia.

  13. #973 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  14. #974 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    Am inteles ms de lamurire

    Inca o intrebare: Daca nu as folosi HDD-ul pt demouri, xbox live content, muzica, etc, ci doar pt jocuri: e vreo diferenta de load time/calitate in jocuri daca ai HDD sau nu ? si diferenta e daca ai jocul instalat sau daca pur si simplu ai HDD ? mentionez ca zgomotul nu conteaza

    thx

  15. #975 SP
    Member leggollas11's Avatar
    StefC : da, se simte diferenta la loading time in unele jocuri..... dar foarte putin din cate se pare... la unele jocuri insa e o diferenta semnificativa (vezi gta 4)

  16. #976 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  17. #977 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Diferente semnificative la loading time am observat in : NBA, FIFA, GTA, Lost Oddyssey, GoW 2, Mass Effect.

    Intrebare: Nu mi se mai conecteaza user-ul automat la Xbox Live. Adica inainte imi incarca automat profilul, acum intra in meniu logged out si trebuie sa ma loghez eu manual. Nu gasesc nicaieri optiunea auto login

  18. #978 SP
    Junior Member chezy_2005's Avatar
    kre ma ajutatzi si pe mine dak exita ajutor?am o problema la dvdrom knd dau open ori nu se deschide ori se deschide foarte putzinsi nu stiu ce sai fac .e un ms28 modat pus in locul unui liteon.dak nu poate stiti macar cat mar costa repararea.ms mult

  19. #979 SP
    Junior Member cristian's Avatar
    salutare am o intrebare am un priten care si-a achizitionat un xbox 360 si ar dori si el sa cumpere un card gold ,normal isi doreste si el sa joace on line ca doar aici este farmecul .Deci in cz ma poate ajuta cineva am inteles ca este cineva dar nu stiu exact cine sper ca ma puteti ajuta va multumesc!

  20. #980 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by chezy_2005 View Post
    kre ma ajutatzi si pe mine dak exita ajutor?am o problema la dvdrom knd dau open ori nu se deschide ori se deschide foarte putzinsi nu stiu ce sai fac .e un ms28 modat pus in locul unui liteon.dak nu poate stiti macar cat mar costa repararea.ms mult


    Cauta userul Donely el te poate ajuta...il gasesti pe forum.



    @Cristian:Cauta-l pe Robertdinu pe forum sau pe Webpredator sau pur si simplu intra in bazar si cauta oferte.

    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    M-au trimis la Best Games sa il duc pentru garantie ca cica ei nu au pt acest produs garantie...Atunci dc nu a scris ca trebuie sa ma plimbe tot Bucurestiu inainte sa imi dea alta consola.
    Se pare ca vorba buna nu este facuta pentru Romania.Cand am vorbit calm am fost luat de prost si apoi am schimbat foaia si cand am modificat tonul la telefon in 5 minute am rezolvat toate probleme si saptamana asta voi avea un Xbox nou.

    Sa va spun cum au incercat ei sa scape si sa isi arunce vina unii pe altii.

    Emag m-au trimis la Best Distribution...eu am trimis repede mail la ei si un baiat foarte de treaba mi-a spus ca ei sunt obligati sa imi schimbe produsul sua sa imi achite contravaloarea in bani.Eu am sunat destul de nervos la ei si le-am citit mailul si au spus ca imi vor schimba pe loc consola cand eu ma voi duce cu actul de garantie si cu copie dupa el.
    Pana sa ii sun a 2 a oara eu am mai trimis un mail la Best Distribution iar tipul de acolo era foarte uimit de ce s-a intamplat.

    Buna ziua,

    Produsul trebuie trimis la firma de la care a fost achizitionat - in cazul
    dumneavoastra Emag. Acestia il vor trimite la noi si vor rezolva impreuna
    cu dumneavoastra garantia. Cel mai probabil garantia va fi solutionata prin
    restituirea banilor sau inlocuirea modelului.

    Nu putem asigura direct catre dumneavoastra noi garantia pentru ca acest
    produs nu este achizitionat de la noi.

    Cu stima,
    Razvan Amzu
    Best Distribution

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 788 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 549 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  2. Clubul Apple Mac & macOS By BogdanN1 in forum Apple
    Replies: 1148 Last Post: 17-03-2024, 16:11
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 128 Last Post: 12-06-2023, 22:57
  5. Clubul Wii U By AndRewqp in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 1238 Last Post: 17-10-2017, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts