Cum sa strici o consola bagand un disc in ea?
@GEOXoamne cat de antipatic poti sa imi fi....doamne...Si dupa ce spui numai tampenii esti si tare in gura.
Cand ai bagat Ninja Gaiden 2 nu te-ai speriat ca poate se strica?Poate avea jocul cv...la asta nu te-ai gandit....
Ontopic: Cand ati dat consola la garantie si v-a reparat-o,ati mai primit acelasi MU?
Lam bagat si nu mege deloc , am gasit un articol pe net care spune ca trebe neaparat Hdd si un patch , deci nu pot sa il joc.
Am avut si eu o problema asemanatoare dar pe un site de dvd/carti din US. Am sunat la banca si mi-au spus ca tranzactia nu a fost aprobata pt ca banca cu care lucra site-ul respectiv nu le-a furnizat CVV-ul (alea 3 cifre dupa numarul de cont de pe spatele cardului). Solutia a fost sa ma duc pana la un oficiu al bancii si sa semnez o hartie prin care am cerut sa aprobe tranzactii nesecurizate de pe internet pe o durata de x zile in limita a xxx roni. Apoi am mai comandat odata ce am avut de luat si totul a fost ok.
Nu stiu daca asta e problema si in cazul tau, dar merita sa incerci.
Am cumparat si eu un XBOX360 si as dori sa il modez dar nu stiu cum sa aflu ce DVD-rom arecum pot afla ?
Am legat XBOX-ul la Monitorul LCD Samsung 941BW si la 1440x900 apar linii orizontale pe culorile deschise.Intrebarea este "asa face toate" sau ma apuc sa mosmondesc la el.
PS:nu face decat la rezolutii de la 1440x900 in sus, eu suspectez monitorul ori interfente pe aici pe la mine.
si eu il am legat la Samsung 2032bw la 1680*1050 si se vede fara probleme.Poate e ceva la monitorul tau.
Oricum, nu se vad daca ma uit de aproape la el si cu atentie, in rest de la unde ma joc nu se vad deloc.
intrebare de de supernoob dar nu stiu , la 360 se potriveste orice cablu hdmi sau trebe un cablu special xbox 360 ? am vazut pe unele siteuri de vanzare si cel xbox hdmi cable era mai scump ca celelalte.
Eu am cumparat un cablu HDMI cu 10 lei si merge super (alea scumpe de xbox sunt placate cu aur ca sa asigure o transmisie fara interferente dar nu cred ca e vreo diferenta de calitate sesizabila)
Stie cineva cum ma conectez pe live cu 360ul daca am RDS prin cablu ?
vreau sa pot vedea pe consola ce am la share la windows media player....am urmat instructiunile din acest tutorial http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/mcevista.htm dar nu merge nu imi vede nici un pc.
Prin media center merge dar nu merg filmele.
Am consola connectata intrun router impreuna cu pcul....care vede fara probleme consola.
Cum fac sa vad si pcul pe consola? Am windows vista ultimate.
...am rezolvat mai demult problema, e oki acum.
Crackdown 2 in the Works? Microsoft Secretly Funding It?
41 New Street Fighter IV Screens
Bookmarks