E clar ca cea mai buna alegere ar fi sa-ti iei slimu de 250 ,face toti banii hard-ul ala...si dak ai noroc gasesti si cu o promotiecu un joc ceva,mai ales ca in ultimu timp s-a ieftinit chiar si la noi ...eviti astfel si uzarea lentilei...si timpu de incarcare e mult mai rapid,iar consola nu se incinge foarte mult.
Salut la toti...
Recomandatimi si mie un joc de xbox360 dar sa fie destul de lung...eu ma gandeam la Alan Wake.
Multumesc
Sa zicem,hypotetically speaking,ca un om vrea sa isi cumpere un xbox care poate fi modat,din ce fel de model model si de unde isi poate lua acel om un xbox?
NU incurajez pirateria
Urmeaza pasii de aici:
Step-by-step wired connection
Am modem si am facut cum scrie acolo....si tot nu merge...
Dar nu trebuie sa fac si ceva setari?....Ip....etc ..etc?
Cum le fac?
am si eu o problema cu conectarea la live.recent mi-am luat un router wireless edimax BR-6204WLg...l-am configurat pentru pc,dar pe xbox live imi da o eroare care nu-mi permite sa joc multiplayer...
imi apare ceva de genu asta: Error: Your NAT type is set to strict or moderate
ce trebuie sa fac ,am dat si unable Upnp dar degeaba...
multumesc!
Am avut si eu NAT limitat la un moment dat, vad ca la setarile router-ului, la Port Range Forwarding (nu stiu cum apare la Edimax) am trecute urmatoarele port-uri: 53, 80-89, 3074 - toate setate pe Both (TCP si UDP, bagi pentru fiecare daca nu ai "Both"). Nu stiu pe care din toate astea le-am bagat pentru Xbox, baga-le si tu pe toate.
Daca tot nu merge, seteaza si DMZ pentru IP-ul consolei.
Bookmarks