Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 560 of 788 FirstFirst ... 60 460 510 550 558 559 560 561 562 570 610 660 ... LastLast
Results 11,181 to 11,200 of 15756

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11181 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Garantia este de un an (garantia recomandata de microsoft), nu mai este de 2 ani.
    Daca ai problema cu consola, iei legatura cu ei, te ajuta cu orice informatie despre cum s-o trimiti,unde s-o trimiti etc.
    Nu trebuie neaparata trimisa in Anglia, se poate si in Germania sau Franta... va explica ei ce si cum sa faceti.

2. #11182 SP
    Junior Member sanndell007's Avatar
    Salutare,

Vreau sa-mi iau un xbox acum, e mai ok cel de 250 Giga sau merge si de 4 giga + hard extern. Ca totusi e ceva diferenta de pret.

3. #11183 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by sanndell007 View Post
    Salutare,

Vreau sa-mi iau un xbox acum, e mai ok cel de 250 Giga sau merge si de 4 giga + hard extern. Ca totusi e ceva diferenta de pret.
    Daca o sa-i pui un hard extern, iti va citi doar 16 GB.. indiferent de marimea HDD-ului.

4. #11184 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Pentru introducerea PayPal ca optiune de plata la xbox, trebuie trecuta adresa atasata la contul paypal sau una fictiva de UK?
    Adresa de Romania nu cred ca o pot introduce, din moment ce la alegerea tarii nu este nici o optiune. E UK by default.

5. #11185 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Eu am trecut adresa pe care o aveam pe Uk cand mi-am facut Gamertagul, si a functionat.

6. #11186 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Mi-am luat un monitor samsung led si nu are iesire audio, cum pot sa conectez xboxul la niste boxe (am slim) ?

7. #11187 SP
    Junior Member SirXtrem's Avatar
    Deci imi raspunde si mie cineva ?Promotia aia cu 1 euro luna ii doar 1 euro s-au iti ia mai mult ?

8. #11188 SP
    Doar 1 lira.

9. #11189 SP
    Junior Member SirXtrem's Avatar
    aha pai mie imi arata in euro poate ca eu locuies in italia si ii pusa limba italiana de aia poate imi arata in euro?

10. #11190 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Mi-am luat un monitor samsung led si nu are iesire audio, cum pot sa conectez xboxul la niste boxe (am slim) ?

e oki?

11. #11191 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    price changes | xbldb

Un site interesant cu toate reducerile anuntate sau nu de pe XBL

12. #11192 SP
    Junior Member dj_optick's Avatar
    Poate cineva de aici sa imi scrie niste posibilitati de conectare xbox 360 la monitor pc. Am inteles ca se poate cu DVI, am tot cautat pe mai multe forum-uri si nu prea am gasit ceva concludent. Multumesc anticipat !

13. #11193 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by dj_optick View Post
    Poate cineva de aici sa imi scrie niste posibilitati de conectare xbox 360 la monitor pc. Am inteles ca se poate cu DVI, am tot cautat pe mai multe forum-uri si nu prea am gasit ceva concludent. Multumesc anticipat !
    ...eventual ii pui un adaptor DVI (gasesti la orice magazin de PC-uri) si gata.

14. #11194 SP
    Junior Member dj_optick's Avatar
    Mersi !

15. #11195 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    salul! ma intrebam...daca iei un joc la second hand(black ops de exemplu),poate sa aiba nu stiu ce online pass folosit si sa nu mai poti sa joci pe live?

16. #11196 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Black Ops nu are online pass. Jocuri ca FIFA 12, au, de exemplu si daca este folosit nu mai poti juca acel joc pe Live. Trebuie sa cumperi online pass-ul de pe Marketplace, care costa, de obicei 800 MSP.

17. #11197 SP
    Am reusit aseara sa cumpar XBL Gold folosind PayPal direct de pe consola, dar ulterior nu am mai putut face acelasi lucru cu niste Ms Points. Practic orice as incerca sa cumpar imi da un mesaj ca nu poate autoriza metoda de plata. Cand intru pe contul meu pe xbox.com imi arata la status la PayPal ca e "Good". Aveti careva aceeasi problema? Este cineva care foloseste in mod curent PayPal ca metoda de plata direct de pe consola?

18. #11198 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mi-am cumparat eu de vreo 2 ori niste MS points, dar cam atat. Poate nu mai ai bani pe card?

19. #11199 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Mi-am cumparat eu de vreo 2 ori niste MS points, dar cam atat. Poate nu mai ai bani pe card?
    Pai aseara dupa ce am primit mesajul asta de eroare, am intrat pe un site care vinde redeem codes si am cumparat de acolo. Deci nu asta era problema, cea cu banii. Chiar nu pot intelege care ar fi problema ...

20. #11200 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Eu cumpar destul de des cu PP puncte, Gold nu am luat decat prin coduri de redeem. Mai baga o geana si pe aici : I can't purchase content - 06 - Purchasing or downloading something - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.