Am sie eu o nedumerire. Am un xbox 360 conectat la ub monitor, printr-un cablu hdmi-dvi. la setarile display-ului nu imi arata 1080i sau p ci rezolutii ca la pc. l-am setat la 1920x1080 dar imi lasa impeesia de calitate slaba a imaginii in jocuri. Am incercat FM4 si se vad marginile foarte zimtate. ma intreb daca are legatura ca l-am conectat la monitor si nu la tv....
stiu ca suna stupid dar cum se inchide un xbox 360....eu il inchid tinand apasat pe butonul mare de xbox si astept pana apare shut down console si apas pe el....sau din jocuri apasat pe acelasi buton mare verde,dar nu tin apasat pana imi apare mesajul cu xbox dasnboard apas pe el si asa ies din jok...desi mi se pare brutal umpic....voi ce ziceti?
Apesi pe butonul argintiu de pe gamepad, apoi dai la settings in dreapta si acolo ai jos de tot shut down
si cand inchid consola doar tin apasat butonul mare si imi apare shut down console,nu?
---------- Post added 27-11-2011 at 01:45 AM ----------
si cand vreau sa inchid consola doar tin apasat pe butonul cel mare si imi apare shut down console,nu?
---------- Post added 27-11-2011 at 01:45 AM ----------
scz pt repetare
ma alatur clubului marti cand imi vine noul slim :d....pacat ca nu am headset la xbox 360 slim 4 gb in pachet...
salut,
am doua intrebari de noob :
- daca cumpar jocuri de pe amazon.co.uk merg pe xbox-ul cumparat din Ro ?
- daca cumpar pucnte pe care le adaug la contul meu e xbox gold (USA) pot sa cumpar jocuri din marketplace ? daca da, cum ?
Multuke,sc
am si eu o intrebare.Daca am un xbox ultimul model,modat ce avantaje si dezanvantaje are??
Astept raspuns,multumesc anticipat
Nici un avantaj ...ci o serie de dezavantaje care tin atat de performanceul consolei ( risti sa se "imbolnaveasca" de la unexpected errors ..si garantia ti-e pa ) cat altele ce tin de online-experience.
Am avut xbox de la lansare,apoi inca unul si ambele s-au prajit.Am stat o vreme pe ps3... Acum am prins la Black friday un xbox cu kinect si cateva jocuri.Am tanjit mult dupa Gears si abia astept sa intru. Am facut o introducere prea lunga,intrebarea e cum e mai indicat sa imi fac un nou cont live,pe uk,us? Cum e mai indicat de selectat anumite chestii la locatii,date personale etc. Imi amintesc inca de cand am ramas fara ultima consola ca incepusera sa fie probleme la cumparaturi.Am nevoie sa pot cumpara de pe live!Indrumati-ma cu pasii importanti.
Multumesc mult!
Am si eu o intrebare vreu sa achizitionez un XBOX 360 HDD 250GB poate fi modat ??? daca da ce pret ? Multumesc
Bai, de unde tot rasariti,fratele meu?
1. Va e atat de lene sa cititi nu cateva pagini mai in urma, ci DOAR CATEVA POSTURI!
2. Am si eu o intrebare pt voi: Daca imi iau un brad de Craciun acum, se impodobeste si singur? Daca iimi iau o masina, benzina pot sa o iau gratis? Daca imi iau un televizor HD, cablul mai trebuie sa-l platesc?
3. Nu, nu merge modat xbox 360 HDD 250GB. Vezi pe siteul sora, acolo poate merge.
Prietene nu le am cu consolele iar mai in urma cu cateva pagini nu am apucat sa citesc. De aia e forum si de aia e si titlul pune o intrebare
Bookmarks