Omul ala e ca o maimuta cu un controller in mana. Urla si zbiara, se enerveaza ca un copil de 3 ani.
Omul ala e ca o maimuta cu un controller in mana. Urla si zbiara, se enerveaza ca un copil de 3 ani.
@muggs: Si eu am LG Optimus 7 ca si tine.Tu ai reusit sa-ti cumperi aplicatii si jocuri de pe Marketplace?
![]()
Nu...si crede-ma ca am incercatNu merge nici cu card virtual nimic, no dice, singura solutie, sa accepte ms points, ca localizare in RO nu vad prea curand.
In Romania indiferent pe ce regiune e facut account ul, nu merge sa folosim Zune nici macar pentru filmuletele gratuite?
noi chiar nu putem sa folosim Zune!?
am si eu o intrebare .. la batman arkham city cum gasesc locatiile unde ridler isi tine ostatecii ? nu am inteles care e treaba cu "bossi" aia verzi si cu intrebarile alea + trofeele ..
Intreaba pe thread-ul jocului: http://www.consolegames.ro/forum/f60...y/index30.html
Am incercat ceva chestii noi aseara, in primul rand aplicatia Xbox Companion de pe WinPhone, pe langa faptul ca poti controla meniurile ca un remote, poti gasi info legate de filme/jocuri, are un quiclaunch misto pentru toate jocurile de pe consola !
Am instalat si Dailymotion si Muzo ? sau ceva de genul, 2 servicii de video stream destul de ok
as avea o intrebare ... am wireless edimax ... si internet de la RDS daca ma conectez la xbox live prin wireless e ok merge dar la MW 3 la matchmaking nu imi gaseste doar vreo 2 - 3 ... dar daca bag direct cablu de la rds imi gaseste 50 dar ma deconecteaza din senin si cand e lumea mai draga trebuie sa ma conectez din nou la live etc... ce ar trebuii sa fac ?
Daca am modat consola xbox slim cu RGH, si il conectez la internet, cu Live-ul dezactivat, mi se poate intampla ceva?
Ii destul de enervanta cautarea pe YouTube din cauza formatului tastaturii virtuale dar ca redare video si interfata sunt super multumit de cum se prezinta.![]()
Functioneaza searchul cu bing in modul offline?
Am facut update si nu apare optiunea bing in meniu.
Pai cum ai vrea sa functioneze ? Are nevoie de net ca sa interpreteze sunteul..nu mai zic de rezultate
E super tare dashboard-ul asta impreuna cu Kinect.
Ia sa testez si eu Youtube diseara.![]()
Bookmarks