Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 576 of 788 FirstFirst ... 76 476 526 566 574 575 576 577 578 586 626 676 ... LastLast
Results 11,501 to 11,520 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11501 SP
    Junior Member spheedy's Avatar
    Buna ziua.

Sunt pe cale sa redevin posesor de xbox. Am avut acum cativa ani primul model (modat desigur) ,acum fiind mai mare si cu salariu, vreau sa intru in "legalitate" si sa nu o modez. Intrebarile mele ar fii.

1. pt puncte cheap xbox live codes , nu? Desi e ciudat sa cum vand ei mai ieftin decat site-ul oficial? de unde au ei drept sa vanda puncte?(just asking)
    2. Dat fiind faptul ca cheapxboxlivecodes.com , e mai iefin decat xbox live, cumpar de acolo puncte si gold membership folosind paypal-ul meu existent, care are adresa de billing Romania, apoi intru in xbox si dau redeem code pt puncte si gold membership (nu?), o sa mearga daca eu am facut contul p UK, sau nu are treaba reedem codul cu ce cont ai pe xbox live? Sau trebuie sa cumpar mai intai gold membership de la ei si apoi sa mut pe redeem code, cumparat de la site-ul de mai sus?
    3. Cum este mai avantajos ca bani,..sa cumperi jocurile de pe live market cu puncte sau sa le achizitionezi fizic (thehut sau zavvi)?
    Precizez ca nu tin mortis sa le am fizic ba din contra, nu mai am probleme cu dvd/unitate optica, si-l pot redownloada anytime. Dar totusi ca bani cum iesi
    4. Legat de internet , am net de la Romtelecom sunt ceva probleme/incompatibilitati?
    5. Care sunt cei mai ok , la garantii /probleme (just in case). ca si magazin pt cumparat consola (in RO)
    Cam atat deocamdata,
    Multumesc anticipat

2. #11502 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    @spheedy

1. Da, e ok cheap xbox live codes .
    2. Da, dai redeem fie de pe site (Xbox 360 - Official Site - Xbox.com), fie direct de pe consola. Daca ai contul pe UK, cumperi 'coduri razuibile' pentru Europe/UK. (din cate stiu eu, doar Microsoft Points sunt blocate pe regiuni) Nu este necesar sa cumperi de pe Live GOLD, merge direct cu Redeem Codes.
    3. In principiu, iesi mai ieftin daca le cumperi in format fizic.. mult mai ieftin. (MSP le poti folosi pentru DLC-uri/Jocuri Arcade)
    4. Nu sunt probleme cu net-ul de la Romtelecom.
    5. Nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare. Eu mi-am cumparat consola acum 2 ani de la foto-videoShop (fvshop).. dar, din fericire nu am avut probleme cu ea!

3. #11503 SP
    Junior Member spheedy's Avatar
    Multumesc de raspunsuri.

Ps - are careva Nyko Zoom ? e multumit de el ?..pe net numai pareri impartite. Unii au probleme cu el alti nu.

Le: am gasit threadu , cu zoom .

4. #11504 SP
    Junior Member verbuncu's Avatar
    Intrebare intrebatoare .... Cum mai e cu matchmaking-ul la MW3 ?

5. #11505 SP
    Junior Member Raizen's Avatar
    Am si eu o intrebare la ce ar trebui sa fiu atent daca doresc sa cumpar un xbox 360 second hand si ce model/an sa caut?multumesc anticipat.

6. #11506 SP
    Senior Member muggs's Avatar

7. #11507 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raizen View Post
    Am si eu o intrebare la ce ar trebui sa fiu atent daca doresc sa cumpar un xbox 360 second hand si ce model/an sa caut?multumesc anticipat.
    de la jasper in sus

8. #11508 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Raizen View Post

Slim/PHAT Jasper

9. #11509 SP
    Member A_A_A's Avatar
    pai:am live free de pe 30 11 si merge youtube dar problema e ca nu poti face search (pc-ul e de baza)....te poti uita la playlistu-rile tale si view later ....asa ca ....oricum merge super bine yt(ca viteza)

10. #11510 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva idee daca in aplicatia Youtube poti schimba tastatura in QWERTY? E oribil in oridne alfabetica.

11. #11511 SP
    Junior Member lavezzi88's Avatar
    Buna ziua,
    as dori sa cumpar un xbox 360 si de asemenea sa il modez (am inteles ca trebuie sa fie fabricat pana in Iulie 2011). As vrea sa stiu daca pot juca fara probleme jocurile disponibile de pe torrente (si cele pt kinect). Mentionez ca nu am de gand sa il conectez la internet, ma intereseaza doar sa pot folosi jocurile cu si fara kinect de pe torrente.

As mai avea o intrebare..am vazut tot felul de denumiri, PAL, etc..le pot juca pe toate?

Multumesc !!

12. #11512 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by lavezzi88 View Post
    Buna ziua,
    as dori sa cumpar un xbox 360 si de asemenea sa il modez (am inteles ca trebuie sa fie fabricat pana in Iulie 2011). As vrea sa stiu daca pot juca fara probleme jocurile disponibile de pe torrente (si cele pt kinect). Mentionez ca nu am de gand sa il conectez la internet, ma intereseaza doar sa pot folosi jocurile cu si fara kinect de pe torrente.

As mai avea o intrebare..am vazut tot felul de denumiri, PAL, etc..le pot juca pe toate?

Multumesc !!
    Poti juca doar jocuri originale. Asta daca doresti sa postezi in continuare pe forumul asta. Citeste atent regulamentul forumului si vei realiza ca discutiile despre piraterie nu sunt acceptate aici.

13. #11513 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Are cineva idee daca in aplicatia Youtube poti schimba tastatura in QWERTY? E oribil in oridne alfabetica.
    Incearca setarea asta man : System settings > Console settings > Language and Locale > Language > English (QWERTY Keyboard).

14. #11514 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by A_A_A View Post
    pai:am live free de pe 30 11 si merge youtube dar problema e ca nu poti face search (pc-ul e de baza)....te poti uita la playlistu-rile tale si view later ....asa ca ....oricum merge super bine yt(ca viteza)
    Este search, apasa pe butonul Y.

15. #11515 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Incearca setarea asta man : System settings > Console settings > Language and Locale > Language > English (QWERTY Keyboard).
    Aia e pentru setarile consolei, nu pentru Youtube. Era oricum selectat English (QWERTY).

16. #11516 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Poti face search pe youtube, poti avea si playlisturi si lista de favorites. Absolut tot ca pe Pc. Este necesar cont youtube

17. #11517 SP
    Senior Member muggs's Avatar

18. #11518 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Mersi Muggs.

19. #11519 SP
    Junior Member SirXtrem's Avatar
    re guyz, am si eu o intrebare,mi-am cumparat un joc si cand ii dau play imi intra in limba franceza jocu,am incercat la alt prieten si incepe in italiana,cum pot seta s-au de unde ii dau sa inceapa in italiana si la mine s-au engleza ?

20. #11520 SP
    Member A_A_A's Avatar
    buna! am o dilema:cum pot conecta un xbox 360 slim(al meu) la un monitor de pc(numai cu iesirea pt cablu pc).Un prieten mi-a zis sa iau un hdmi si un adaptor VGA.Mi-a zis de hdmi asa(site):
    -http://www.altex.ro/cablu-hdmi-audio-video-xbox360-hama-51778 iar adaptorul nu il gasesc online dar mi-a indicat technomarket.Ma puteti ajuta cu indicatii sau cum ati facut voi?Astept pm. MULTUMESC MULT!!!

---------- Post added 22-12-2011 at 06:29 PM ----------

Pot lua un kinect din sua sa il pun la o consola pal?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.