Buna ziua.
Sunt pe cale sa redevin posesor de xbox. Am avut acum cativa ani primul model (modat desigur) ,acum fiind mai mare si cu salariu, vreau sa intru in "legalitate" si sa nu o modez. Intrebarile mele ar fii.
1. pt puncte cheap xbox live codes , nu? Desi e ciudat sa cum vand ei mai ieftin decat site-ul oficial? de unde au ei drept sa vanda puncte?(just asking)
2. Dat fiind faptul ca cheapxboxlivecodes.com , e mai iefin decat xbox live, cumpar de acolo puncte si gold membership folosind paypal-ul meu existent, care are adresa de billing Romania, apoi intru in xbox si dau redeem code pt puncte si gold membership (nu?), o sa mearga daca eu am facut contul p UK, sau nu are treaba reedem codul cu ce cont ai pe xbox live? Sau trebuie sa cumpar mai intai gold membership de la ei si apoi sa mut pe redeem code, cumparat de la site-ul de mai sus?
3. Cum este mai avantajos ca bani,..sa cumperi jocurile de pe live market cu puncte sau sa le achizitionezi fizic (thehut sau zavvi)?
Precizez ca nu tin mortis sa le am fizic ba din contra, nu mai am probleme cu dvd/unitate optica, si-l pot redownloada anytime. Dar totusi ca bani cum iesi
4. Legat de internet , am net de la Romtelecom sunt ceva probleme/incompatibilitati?
5. Care sunt cei mai ok , la garantii /probleme (just in case). ca si magazin pt cumparat consola (in RO)
Cam atat deocamdata,
Multumesc anticipat
Bookmarks