Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 586 of 788 FirstFirst ... 86 486 536 576 584 585 586 587 588 596 636 686 ... LastLast
Results 11,701 to 11,720 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11701 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Report: Microsoft Phasing out Microsoft Points - XBL News at IGN

Bine ca au bagat naiba paypal ca altfel mai cumparam un rahatel de pe marketplace
    Pai spune doar ca nu vor mai fi iar pretul va fi afisat direct. De nu spune nimic. Iar este de cel putin 2 ani cand am cumparat eu prima data cu el.

2. #11702 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Se zvoneste de fapt ca vor renunta la sistemul cu puncte si contentul va disponibil ca si in PSN, cu bani in mod direct. Sistemul cu puncte este un pic abuziv...pt ca te obligau sa cumperi un anumit nr de pct pt a face achizitii din Live, spre exemplu am vrut sa cumpar un Audi in FM4 care costa 240 MSP si inca ceva, am fost obligat sa cumpar 800 MSP si am ramas cu vreo 300 MSP necheltuite...a adevarat ca pot cumpara mai tarziu content dar tocmai ce am iesit din reteaua XBL, prin urmare am ramas cu banii dati la MS...

Paypal au de mai bine de 4 ani..

PSN inca nu au paypal, si sper sa il introduca pt ca este mult mai usor sa cumperi content cu ajutorul paypal.

3. #11703 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu stiu unde ati vazut voi paypal pe xbox live mai devreme de acum cateva luni....cand daca aveai norocul sa ti se ataseze cardul de RO, bine, daca nu, cumparai prepaid cards de pe siteuri...

4. #11704 SP
    Ai dreptate, am facut eu confuzie, foloseam contul meu de paypal si cumparam prepaid cards, la XBL am putut sa atasez contul direct anul trecut prin vara..corect!

5. #11705 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am platit direct pe site la Microsoft acum 2 ani prin Paypal.

6. #11706 SP
    Junior Member cech_92's Avatar
    Salut, Am si eu o intrebare am un Xbox Elite modat LT+ cu dashboard 2.0.12625.0, acum cand incerc sa joc L.A. Noire imi cere un update, daca incerc sa fac acel update imi da o eroare cu codul error 3080-351f-1800-2203-c000-0001. ce e de facut? sincer, sunt incepator la capitolul' xbox-mod si tipul care mi-a modat xboxul nu imi ofera suport Multumesc anticipat,

7. #11707 SP
    bine-ti face ca nu-ti ofera suport! data viitoare foloseste originale !

vezi aici ca oamenii ofera instructiuni..mai folositi si google!

8. #11708 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu vei găsi suport pentru problema ta nici pe acest forum, citește regulamentul.

9. #11709 SP
    Junior Member vicy's Avatar
    sall va astept pe live VICYHUNTER am: gears of war 3,mw 3, battlefield 3,fifa 12...etc

10. #11710 SP
    Member Cata96's Avatar

11. #11711 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu am platit direct pe site la Microsoft acum 2 ani prin Paypal.
    Pentru ca ai cont pe US. Pentru UK, cu ultimul update a venit si asta.

12. #11712 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    cam slabut chipul video..nu vad o placa de 80$ sa ruleze extraordinar content 1080p..chiar daca va fi o versiune modificata a lui HD6670

13. #11713 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    Salut,revin cu o mica intrebare.Ar trebui sa iau xbox 360 sau sa astept sa iasa noua generatie de xbox ?

14. #11714 SP
    Member s0whaT's Avatar

15. #11715 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

16. #11716 SP
    Junior Member danutux's Avatar
    Salut.Am intrat si eu in randul celor cu Xbox. de unde cumpar si eu xbl gold de 12 luni ca nustiu

17. #11717 SP
    Din pct meu de vedere mi se pare o porcarie sa introduca ceva... Asta imi spune ca vor sa mute continutul cat de mult se poate in mediul online. cloud...etc! Daca imi cumpar un joc original dupa ce-l joc nu-l pot imprumuta sau vinde nimanui, raman cu el si sanatos sa fiu...corect?
    De asta cred ca au inceput sa puna HDDuri tot mai mari pe console, vezi 250GB, 320GB...de ce? ca sa ai unde sa dai jos continut online, de aia! Iar aia cu Arcade de 4Gb nu e problema, ori sii vor cumpara HDDuri OEM, ori isi vor inchiria spatiu pe Cloud ...frumos asa! ce magari....
    Asta inseamna la revedere vanzari jocuri desigilate, imprumuturi...

18. #11718 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    salut! Am vazut cand am deschis xbox-ul ca pot primi o luna de gold free.cand dau sa o cumpar, ar trebui sa bag adresa si datele adevarate sau date din usa/uk?

19. #11719 SP
    Junior Member danutux's Avatar
    xbox gold live 12 luni unde gasesc sa achizitionez si eu . stima astept raspuns

20. #11720 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by danutux View Post
    xbox gold live 12 luni unde gasesc sa achizitionez si eu . stima astept raspuns
    Poti lua prin paypal si pe xboxliveMai are RobertDinu de vanzare pe allromedia si mai stiam de cheap xbox live codes

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.