Se zvoneste de fapt ca vor renunta la sistemul cu puncte si contentul va disponibil ca si in PSN, cu bani in mod direct. Sistemul cu puncte este un pic abuziv...pt ca te obligau sa cumperi un anumit nr de pct pt a face achizitii din Live, spre exemplu am vrut sa cumpar un Audi in FM4 care costa 240 MSP si inca ceva, am fost obligat sa cumpar 800 MSP si am ramas cu vreo 300 MSP necheltuite...a adevarat ca pot cumpara mai tarziu content dar tocmai ce am iesit din reteaua XBL, prin urmare am ramas cu banii dati la MS...
Paypal au de mai bine de 4 ani..
PSN inca nu au paypal, si sper sa il introduca pt ca este mult mai usor sa cumperi content cu ajutorul paypal.
Nu stiu unde ati vazut voi paypal pe xbox live mai devreme de acum cateva luni....cand daca aveai norocul sa ti se ataseze cardul de RO, bine, daca nu, cumparai prepaid cards de pe siteuri...
Ai dreptate, am facut eu confuzie, foloseam contul meu de paypal si cumparam prepaid cards, la XBL am putut sa atasez contul direct anul trecut prin vara..corect!
Salut, Am si eu o intrebare am un Xbox Elite modat LT+ cu dashboard 2.0.12625.0, acum cand incerc sa joc L.A. Noire imi cere un update, daca incerc sa fac acel update imi da o eroare cu codul error 3080-351f-1800-2203-c000-0001. ce e de facut? sincer, sunt incepator la capitolul' xbox-mod si tipul care mi-a modat xboxul nu imi ofera suportMultumesc anticipat,
bine-ti face ca nu-ti ofera suport! data viitoare foloseste originale !
vezi aici ca oamenii ofera instructiuni..mai folositi si google!
Nu vei găsi suport pentru problema ta nici pe acest forum, citește regulamentul.
sall va astept pe live VICYHUNTER am: gears of war 3,mw 3, battlefield 3,fifa 12...etc
cam slabut chipul video..nu vad o placa de 80$ sa ruleze extraordinar content 1080p..chiar daca va fi o versiune modificata a lui HD6670
Salut,revin cu o mica intrebare.Ar trebui sa iau xbox 360 sau sa astept sa iasa noua generatie de xbox ?
Salut.Am intrat si eu in randul celor cu Xbox. de unde cumpar si eu xbl gold de 12 luni ca nustiu
Din pct meu de vedere mi se pare o porcarie sa introduca ceva... Asta imi spune ca vor sa mute continutul cat de mult se poate in mediul online. cloud...etc! Daca imi cumpar un joc original dupa ce-l joc nu-l pot imprumuta sau vinde nimanui, raman cu el si sanatos sa fiu...corect?
De asta cred ca au inceput sa puna HDDuri tot mai mari pe console, vezi 250GB, 320GB...de ce? ca sa ai unde sa dai jos continut online, de aia! Iar aia cu Arcade de 4Gb nu e problema, ori sii vor cumpara HDDuri OEM, ori isi vor inchiria spatiu pe Cloud ...frumos asa!ce magari....
Asta inseamna la revedere vanzari jocuri desigilate, imprumuturi...
salut! Am vazut cand am deschis xbox-ul ca pot primi o luna de gold free.cand dau sa o cumpar, ar trebui sa bag adresa si datele adevarate sau date din usa/uk?![]()
Poti lua prin paypal si pe xboxliveMai are RobertDinu de vanzare pe allromedia si mai stiam de cheap xbox live codes
Bookmarks