se vede un pik mai mica imaginea....
la 2 noaptea deja incepe sa deranjeze , mai ales cand dai volumul la TV incet sa nui deranjezi ceilalti...
Ninja Blade demo out in Japan
Demo: NINJA BLADE (Japan only) - Xbox Live's Major Nelson
O comparatie facuta de data asta pe poze intre cele 2 versiuni demo Resident Evil 5 (x360-ps3). Daca comparatia e reala se pare ca arata mai bine pe x360, cel putin in demo.
The Horror Is Alive
...e excelent!- (o să pun un video pe youtube imediat ca să vă formați o părere)
(Nu zic mai multe că nu vreau să fiu un jerk și să fac �n ciudă. Oricum să știi că merită așteptarea)
***later edit***
Ninja Blade X360 (demo) Preview - RonanN1
(selectați high quality) - deocamdată n-am placă de captură HD, sorry![]()
Salut eu am hdd de 60 pe xbox si am citit eu pe net k merge inlocui hdd din interior....este hdd de laptop. intrebarea mea este daca merge sa imi pun unu de 320 gb sau de 250???
acolo unde scria ca pate fi schimbat scria si in ce conditii. mai importanta urmatoarea: sa apartina unei anumite serii facute de western digital. alta conditie: indiferent de ce hdd bagi, nu poti sa treci de 120gb cat are un hdd by microsoft cel mai mult acum.
poti lua un hdd de 40gb si il poti face pentru xbox de 20gb dar nu de 60gb.. poti lua un hdd de 80gb sa il faci pentru xbox de 60 dar nu de 120. poti lua unul de 320gb si il poti face de 120gb... si atat.
Dc mai tine cineva minte...daca iei o consola noua si iti creezi profil pe net, poti face asta fara sa ti se activeze Gold-ul automat (ala gratis de 1 luna), in felul asta sa-l "pastrezi" pentru alta data?
Stiu ca pe vechiul dashboard parca mergea, da pe NXE nu sunt sigur.
Nu mergea nici pe vechiul dashboard, automat cand faci un cont nou, iti ofera o luna de Live Gold gratis, in limita a 3 conturi per consola.
Am si eu o problema: Este un achievement la Halo 3 care iti cere sa ai rankul Spartan Officer (Online),si am deja acel rank.De ce nu mia dat achievementul ala?
Dovada ca am rankul : Bungie.net : Bungie Online : Halo 3 Service Record
Bookmarks