Astazi am achizitionat un xbox 360.
De unde cumparati jocuri?
De la zavvi, thehut, shopto, amazon sau daca vrei sa cumperi din Ro arunca un ochi pe aria Bazar, vei gasi multe oferte acolo. Arunca un ochi si aici.
Trebuie sa inveti sa vanezi ofertele.
Apropo de controllere. Si mie mi s-a stricat la unu cutiuta de baterii. Nu mai face contact cu bateria.
Si mai am unu care e si cel mai nou, e super sensibil. I-ai atins putin cutiuta de baterii, s-a oprit.
Sux
@PET, se rezolva problema cu o bucata de hartiuta bagata acolo in acel locas . am pus eu pe forum o rezolvare a problemei
Eu personal nu suport modarea xbox-urilor. Unde mai este farmecul de unboxing al jocului care il iei de pe net sau din magazin original si etc etc ...
Eram pur si simplu curios si nu imi convine ca un dvd de 5 lei piratat cu fifa 2012 de ex sa aiba aceeasi grafica cu un dvd de 200 lei original cu fifa 2012...
Este acelasi lucru ca si cand ai copia un CD audio original...99.9% este acelasi .
Asa si aici...este copia in oglinda, numai ca back-up-urile au dezavantaje, nu ai access sigur la Live, nu ai parte de DLC-uri cum ar trebui...samd.
Asa ca cei care joaca backup..sa fie sanatosi la ei acasa!
search ???acelasi topic...ceva mai in spate!
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post753479
E bine ca ai folosit cuvantul magic "Hartiuta"
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post753479
De fapt hartiuta aia impinge bucatica aia de metal nu?
are ceva daca pe spatele dvd-ului in interior unde scrie xbox 360 aveam o scama si am incercat sa o suflu dar nu a mers si am luat un servetel sa o iau de acolo???///ca am auzit ca partea aia din interior de pe spate e sensibila....asta s-a intamplat la Dark Souls si jocul merge umpic in reluare in unele momente de gameplay.Stiti cumva daca asta e normal sa se intample si asa e jocul Dark Souls?
Buna, referitor la modarea xboxului, am inteles ca se face in functie de ce model e cu un anumit cip si un update de soft, intrebarea mea este daca merita sa ma risc sa il de modez si cum se procedeaza dupa cu jocurile. mersi mult!
Bookmarks