Mai am o problema: Cand incerc sa intru in party cu cineva(nu toti) imi zice,ceva in genu "your NAT is not open".Ce sa fac?![]()
O alternativa la wireless adapter: Unwire Your Xbox | Popular Science
It’s almost New Years, and that means some new Avatar clothes! As always, all clothing choices are free, and will remain available:
For the guys, we now have:
Pixel Art Hoodie
Rave Baseball Cap
Dark Purple Jeans
Green Skinny Fit Jeans
Pink Sweat Bands
The ladies have these new items available:
Green Chunky Ring
Red Chunky Ring
Yellow Fingerless Gloves
Blue Fingerless Gloves
Chunky Beaded Bracelet
Day-glo Zebra Print Pumps
Rave Baseball Cap
si pentru jocul Tomb Raider Underworld, doua costumatii noi, gratis
salutare,am luat jocul hitman bloodmoney si cand bag discu imi da o eroare sa schimb de pe pal50 pe pal60.cum pot rezolva asta ca nu am optiune in meniu.am xboxul conectat la un monitor de 24 cu intrare vga
Soundtrackul din Tomb Raider gratis - Original Tomb Raider Soundtrack - Music from the entire Lara Croft series
asta zic ca NU am asa ceva in meniu.la display am screen resolution,screen format si inca o optiune cu intermediate![]()
pai daca ai cablu hdmi cumparat separat , trebuie sa il schimbi cu cel original , resetezi consola ,apoi gasesti setarea pal.Dupa ce ai schimbat setarea , stingi consola schimbi cablu si GATA!!
nu am cablu hdmi dar am rezolvat problema.am consola conectata la monitor prin cablu vga.
Pentru cine mai are problema:conectezi consola la un TV cu tub,selectezi pal-60 iar dupa conectezi consola la monitor si GATA!
Există vreo modalitate să auzi sunetul de la jocuri prin căşti conectate la controller-ul wireless de xbox 360 ?
�n căştile cumpărate la elite nu se aude şi altele cu mufa similară nu am ca să �ncerc ...
Castile respective sunt pentru voice chat si atat. Nu vei auzi sunetul din jocuri pe ele.
Buna pt. doritori de multiplayer in system link nu pe xbox live suntem o comunitate de vreo 100 de persoane (pot juca si cei cu consolele banate)pt. mai multe informati cautatima pe mess si va explic cum sa intrati , am id dangerouscat1
Bookmarks