Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 788 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 562 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1221 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Are in spate o gaurica mica, cat pentru o agrafa, in care poti sa bagi o agrafa pentru a reseta. Mai poti si sa il scoti din priza

2. #1222 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Are in spate o gaurica mica, cat pentru o agrafa, in care poti sa bagi o agrafa pentru a reseta. Mai poti si sa il scoti din priza
    nu se reseteaza daca il scoti din priza... este considerat ca un restart lucrul asta... pentru reset, ramane gaurica

3. #1223 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by shroom View Post
    am si eu o problema...demult incerc sa ma conectez la xbox live dar nu pot...am net de la upc, conectez cablul la xbox dau test connection si im da network adapter:wired , ip adress: confirmed si la DNS imi da failed...am incercat sa pun dns-ul si pe automatic si pe manual dar nimic
    UPC-Cable = ****

Treci pe UPC Metro (�n cel mai rău caz) sau fă-ți un abonament separat ADSL pentru XBL de la ClickNet.

Tu și dacă reușești să te conectezi cu UPC-ul tău...odată ce-ai intrat �ntr-un meci/party ai/dai lag la toată lumea.

...and that's not cool.

4. #1224 SP
    Member Istrate's Avatar
    Imi cer scuze ca intervni in discutie, dar v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu niste chestiuni.

Intentionez sa-mi cumpar un Xbox360 Arcade, varianta Jasper (am inteles dupa ce-l recunosc, nu mai sunt probleme aici).

Ce m-ar interesa pe mine. Vreau sa achizitionez Halo 3 original, deoarece am inteles ca-i un joc superb, chiar ideal, si mi-ar placea sa-l joc pe internet, impreuna cu voi. Este nevoie sa platesc suplimentar pentru aceasta treaba? Cat ma ajunge?

Ma intereseaza, de asemenea, sa modez consola. Mai este valabila treaba cu inlocuitul drive-ului optic? Voi putea sa ma joc in continuare pe internet Halo 3 (original) chiar daca am modat consola?

In al treilea rand, explicati-mi si mie va rog cum este cu controlul la acest shooter? Am jucat unele pe PSP si am ramas total dezamagit, trebuia sa pun tinta din tastele sus-jos-stanga-dreapta iar din analog stick ma deplasam. Extrem de greoi. Cum se prezinta sistemul in Halo 3? Am parte de Auto-Aim sau Auto-Target?

Va multumesc anticipat si-mi cer scuze daca unele intrebari au mai fost puse.

5. #1225 SP
    Member maniac360's Avatar
    1. Ca sa joci online ai nevoie de "Xbox Live 12 Month Gold Membership" care e in jur de 40 euro.
    2. Vorbeste cu Donely http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/
    Cand ai o consola modata si joci online e doar o chestiune de timp pana cand o sa primesti un ban si adio multiplayer.
    3. Controllerul de la xbox e intuitiv, foarte usor de folosit si dupa ce te obisnuiesti cu el nu o sa ai probleme cu shooterele.

PS: cel mai bine ar fi sa folosesti search-ul de pe forum intrucat majoritatea intrebarilor tale au deja raspunsuri in topicuri mai vechi.

6. #1226 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Multiplayer demo, Lord of The Rings: Conquest pe Marketplace

7. #1227 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    aoleu... nu incepeti cu boala RROD... parca sunteti parlamentari.. dezbateti aceeasi problema de 2 ani... ma joc enorm de mult pot spune... am terminat campania la forza in 2 zile, cap coada, battlefield bad company intr-o zi pe hard etc... si nu am luat nici un RROD... NU conteaza cat joci... poate sa dea si daca te joci o data pe saptamana... va rog, incetati cu aceeasi discutie interminabila
    off : Chiar ai terminat Forza in 2 zile ? pai ai mai facut pauza ceva.Mi se pare ceva extraordinar.Eu nu ma stresez prea mult sa ies pe primu loc in curse,pe hard,dar chiar si asa sunt multe de jucat si cu lap-uri din ce in ce mai multe.

BV.

8. #1228 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Cand ai o consola modata si joci online e doar o chestiune de timp pana cand o sa primesti un ban si adio multiplayer.
    Modata cu FW ixtreme 1.5 daca se joaca cu originale, nu este nici o problema pe live.

9. #1229 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Baietii as avea o rugaminte:dati-va si voi cu parerea si spuneti-mi daca acest monitorMonitor LCD 22 Acer V223HQB et.wv3he.001 s-ar merita pt un XBOX 360.Stiu ca majoritatea dintre voi mi-ati sugera sa achizitionez un tv lcd sau chiar o plasma,dar bugetul nu-mi permite.
    Multumesc

10. #1230 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    eu am xboxul pe un monitor de 24 si se vede perfect(1.70 distanta).eu am dat pe al meu 1020ron acum vreo 4luni.ia-l ca merita.il folosesc si la pc si la xbox ca are 2 intrari si le comuti prin buton

11. #1231 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by SAY View Post
    Baietii as avea o rugaminte:dati-va si voi cu parerea si spuneti-mi daca acest monitorMonitor LCD 22 Acer V223HQB et.wv3he.001 s-ar merita pt un XBOX 360.Stiu ca majoritatea dintre voi mi-ati sugera sa achizitionez un tv lcd sau chiar o plasma,dar bugetul nu-mi permite.
    Multumesc
    Man, eu as merge pe un Samsung la banii astia, sau puutin mai scump.
    Monitor LCD 22 Samsung 2233bw 2233bw

Vezi poate gasesti 2232bw pe undeva prin stoc, stiu ca s-au ieftinit, d-asta am eu si e genial.

12. #1232 SP
    Junior Member shroom's Avatar
    ok, acum sunt confuz si si browserul nu stiu ce are ca imi trimite posturile numai din 2 in 2 zile
    nu am modem si da, am net de la UPC metro

13. #1233 SP
    Member PumaS's Avatar

Cool Primul xbox

Salut astazi am achizitionat o consola XBOX 360 CORE la pretul de 460 RON are 2 luni vechime modat cu VODOO 3000 daca nu ma inshel am la el card de 256,controller wired,cabluri etc ... in primul rand as vrea sa stiu daca am cumparato bine (ca pret) si in al 2 lea rand eu eram fan PS am un PS2 si un Ps3 dar din cauza chipului care se lasa asteptat la ps3 m-am hotarat sa incerc XBOX-ul... Pana acum grafica este placuta dar nu stiu se incalzeste prea repede si imi e frik sa nu apara cercul roshu si dupa sa dau ceva bani sa o repar...... Intrebarea mea ar fi cam cat este indicat sa te joci p xbox are un zgomot are ceva la care trebuie sa fiu atent knd il opresc? si ca un OFFTOPIC cine ma poate ajuta si pe mine sau sa imi explice dak se poate cum se face un dual layer cu ce program ce metoda ? Multumesc anticipat ... astept cateva raspunsuri de la niste fani XBOX E chiar placut Xbox-ul dar asta e singura problema (overheating) ... Salutari si LA MULTI ANI

14. #1234 SP
    is the man! trickz's Avatar
    well... in primul rand, xbox 360 core de 2 luni? asta e ori super ori o minciuna... core a fost inlocuit de arcade de... ceva timp.
    despre dual layere.. nu poti sa le faci tu, le face fabrica. daca vrei sa le scrii, e alta treaba si este impotriva regulamentului sa se vorbeasca despre asa ceva... warez talk= ban.

15. #1235 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai s-o luam pe rand, ce ti-a zis trickz ti-a zis foarte bine. Core nu se mai face de ceva vreme, deci ori este model vechi pe care respectivul de unde l-ai cumparat l-a luat si el la randul lui de doua luni, ori te-a mintit. Oricum, pretul este bun
    Legat de RROD s-a discutat si rasdiscutat in nenumarate thread-uri si ocazii. Nu ai ce sa-i faci, daca apare, apare orice ai face. Nu exista semne prevestitoare si nici metode infailibile. Cel mai bine te joci pe consola fara frica si aia e.

Acum, legat de partea administrativa, de ce ai deschis un thread nou, nu puteai posta aici ? (am mutat eu)
    Iti recomand sa citesti si http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ si vei vedea ca nu toleram pirateria, warez-ul, etc.

16. #1236 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    si am tot pe monitor,un Samsung 2032BW si sunt multumit.

17. #1237 SP
    Member winkus's Avatar
    Eu intentionez sa imi cumpar asta:
    Monitor LCD 22 Benq E2200HD HDMI 9h.y3vln.ibe
    Ce parere aveti?

18. #1238 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by winkus View Post
    Eu intentionez sa imi cumpar asta:
    Monitor LCD 22 Benq E2200HD HDMI 9h.y3vln.ibe
    Ce parere aveti?
    E oki Andrei, dar...

X360 - HDMI 1.2
    Monitor - HDMI 1.3

...oare sunt backwards compatible?

(caut acum ceva info. pe .net că și pe mine mă interesează pentru Jasper)

19. #1239 SP
    Member winkus's Avatar
    Da sigur. Nu exista probleme de acest tip. Am vazut pe net multe persoane care il foloseaua atat la Xbox 360 cat si la PS3 fie pe conexiune VGA fie pe HDMI fara probleme de compatibilitate.
    Uite aici o mica demonstratie - spre sfarsit sunt si jocuri de 360.

20. #1240 SP
    Member reborn2603's Avatar
    De fiecare data cand bag discul in drive, imi scoate un sunet foarte mare, este doar la mine sau asa e la toata lumea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 788 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 562 ... LastLast