Inscrierile pentru varianta beta a noului dashboard pentru Xbox 360 cu Internet Explorer si alte updateuri neimportante au inceput.Am vazut pe Facebook deci e real.
http://bit.ly/NMp5YV
Sent from my GT-I5500
Salut. Am si eu o intrebare...sper sa ma poate ajuta cineva. Am cautat vreo ora pe aici da nu am gasit mare lucru. Deci daca sa mai discutat si nu am gasit eu va rog sa nu ma injurati.
Caut si eu o modalitate sa conectez niste casti direct la consola...este foarte enervant sa le bag mereu in televizor, dar cel mai enervant este cand ma urc in pat sa ma uit la tv si constat ca am uitat castile in el.
Din ce am citit pe net in jack-u de pe controller poti sa bagi doar casti de chat, si alta iesire pe consola nu prea am vazut.
Astept idei....ms.
Ms mult pt raspunsuri.
Deci daca am inteles eu bine...castile or sa fie conectate la un usb de pe consola si la jack-ul de pe controller. Atat. Nu tre sa mai bag jack in tv sau in alta parte. Deci practic o sa pot sa aud sunetul din jocuri prin jack-ul de pe controller.
Scuze daca sunt greu de cap...da cer detalii ca sa fiu sigur ca nu dau $40 degeaba. Ma gandeam sa le iau pe astea - Ear Force XL1 - sunt destul de ieftine...stie cineva daca sunt si bune de ceva.
Am gasit....mai trebuie cumparat un adaptor separat care intra in av. O sa am video pe tv prin hdmi si in acelasi timp pe av o sa imi scoata sunetu in casti.
Ms mult de tot.
Simplu ca buna ziua...ai TV LCD sau LED cu conectare HDMI... cumperi o pereche de casti mai ieftine cu fir lung si le bagi in mufa jack a tv-ului...dar nu o sa poti folosi microfonul.
Scuze ca raspund asa tarziu.Metoda lui Marinake de gold gratis merge.Am incercat-o si a mers cu id de yahoo.com.Nu mergea signup-ul cu idul de ezweb.ne.jp.Dar nu stiu de ce, la status arata ca ai free, desi te poti juca pe live.
Am de la cineva un Max Payne 3,dar cd-ul 2 este zgariat si nu pot sa joc/instalez ce este pe acel cd.Imi poate spune cineva care are acest joc,ce contine acel cd 2?Pe primul cd scrie atat single player cat si multiplayer,iar pe cel de-al doilea scrie single player.Pe primul am reusit sa-l instalez si merge jucat single player,dar al doilea nu merge.E o continuare a primului?Ce contine acest al doilea cd?
DVD-ul nr. 2 de la Max Payne 3 contine continuarea primului,prin urmare poti juca doar o parte din poveste.
Bookmarks