Ms Ronan.
@Kodzor, de acolo il iei si tu, sau ai un loc mai ieftin?
Nu am garantie. Tot asa zic si eu ca e de la placa video. Poate i s-a mai intamplat cuiva si a rezolvat-o... daca nu il fac ghiveci de flori si asta e!
Nici pe browser, nici pe consola nu-mi merge. Se pare ca au mai avut aceeasi problema si acum 1 luna sau 2, foarte multi nu s-au putut loga
Can't log in to xbox or xbox.com. What happened to my account? - Yahoo! Answers
Ii din 2006 fara garantie si tocmai s-a dus GPU-ul. Sfatul meu vinde-l pe piese sau arunca-l si cumpara unul nou (poate fi si folosit cat timp ii revizia Jasper, 2009 sau mai nou, sau ii Slim).
In niciun caz Jasper... e abia un Xenon. Multumesc pentru sfaturi, sper sa gasesc un cumparator!
da am observat si eu
se pare ca mai nou se conecteza browserul cu Official Site - Xbox.com inainte se conecta cu Xbox.com UK - Xbox.com incercati cu ultimul link pt cei care nu pot
Am zis sa nu fiu rau si sa spun in locul lui acest lucru.
S-a dus si prezumtia de nevinovatie![]()
Frate ce e asa rau daca ai consola modata? Pe bune.... e fix acelasi lucru numai ca nu dai atatia bani pe niste jocuri. Asa dai doar 5 lei pe un dvd. Da intradevar arata mai bine carcasele alea colorate de la jocuridar cine nu are destui bani sa isi cumpere ori ce joc doreste dc nu si-ar moda consola? Ca sa ce? Sa iti cumperi un joc odata la o luna sau mai rar... mda sa fim seriosi nu avem salariile din afara ca sa ne permitem jocuri originale! Si da incurajez pirateria!
Omulet, tu trebuie sa intelegi urmatorul lucru, orice companie merge la risc cand creeaza un produs (in cazul de fata jocuri), nestiind daca acel produs va fi pe placul consumatorilor (in cazul de fata gamerii), iar acea companie nu face bani decat din vazarile aferente.
Daca toata lumea pirateaza si companiile nu au profit ce crezi ca se va intampla?
---------- Post added 05-09-2012 at 01:13 AM ----------
^ps: te rog fati cont pe xbox live si incearca sa joci un joc piratat.
Bookmarks