nu exista niciun alineat/rand din regulament care sa interzica discutiile despre modare...
doar:
si pedeapsa:3. Este interzisa promovarea pirateriei software si postarea de mesaje care contravin legilor in vigoare.
Warez / piraterie - se acorda 2 puncte - expira in 14 zile
Din moment ce a intrebat si ce modare sa faca pentru a mai folosi netul, cred ca se subintelege de ce vrea sa modeze consola, si anume sa pirateze jocuri. Motivul pentru care a fost trimis spre regulament a fost doar pentru a nu se ajunge din nou la discutii despre piraterie.
Am si eu o intrebare gold sub de pe cheap xbox live codes e pentru conturile din uk nu? nu pentru us presupun ca vad pretul in lire .
Cum as putea sa repar un cd zgariat sau merge reparat?Tocmai s-a zgariat ultimul joc achizitionat,care avea 2 zile,printr-o neglijenta a unui prieten.A lovit Xbox-ul care era in "picioare",iar cand a cazut bine-nteles s-a zgariat.Multumesc,
daca tot va place sa umblati cu regulamentul/legea in gura...in drept nu exista "a se subintelege"..
de asemenea eu propun sa-l numim pe Boghy02 gardianul regulamentului ..e de departe fanul no1
Buna asta , vad ca ai foarte mult timp liberMersi ca imi cauti posturileKeep up the good work
Vezi sa nu iti spună tudy ca ai prea mult timp liber, am vazut ca e gelos.
LE prea multa vrajba
am si eu o intrebare as dori sa imi cumpar un xbox 360 si m am orientat catre cel care este la emag si de altfel in multe magazine, xbox 360 slim de 4 Gb la 840, as dori sa stiu daca acest model se poate ....... si daca da ce fel de ........ este posibila cea cu care poti rula jocul dupa dvd sau cea cu care poti rula jocul dupa stick sau hard si de altfel daca este un model bun de xbox acest model pe care l am ales,va multumesc si astept raspunsuri
Cu nici un model nu o sa poti rula jocuri de pe stick sau dvd.Trebuie sa cumperi jocuri originale.Cine ti-a spus chestia aia, te-a pacalit.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Salutare,
O intrebare legata de noul update la soft-ul Xbox. Merita sa iti faci upgrade la Live Gold pentru Internet Explorer?
Merci de raspuns
Are cineva vreo idee de ce nu pot juca Fallout 3 instalat? Doar de pe DVD. Povestea: am luat fallout 3 GOTY, dvd 2 nu ma lasa sa-l instalez ca am slim de 4gb, si am instalat doar DVD1, jocul propriu-zis. Dar cand ii dau play imi zice: "The game couldn't start. Please download the game again". Daca vreau sa ma joc de pe DVD e ok.
Salutare!
Intrebarea mea este: Imi pot schimba interfata in engleza pe x-box?Mi-am cumparat consola din Italia iar cand sunt offline e in engleza interfata dar in momentul in care se conecteaza pe xbox live se schimba limba in italiana si ma dispera.Are legatura cu DVD Region ?
Multumesc!
Bookmarks