Limba la "interfata" o poti schimba din settings -> language and locale ->language.
Salut, abia ce mi-am luat un xbox si am o nelamurire , cand vreau sa ma conectez la xbox live (in special pt fifa13) imi cere un update , am auzit discutii cum ca daca faci acel update ulterior nu se va mai putea moda consola , este adevarat?
As vrea sa mai stiu daca este posibil sa copiezi un joc pe consola ( consola nu este modata )?
sa o stapanesti sanatos, in legatura cu modatul bu te pot ajuta, jocul nu se poate copia pe hdd, se poate instala si il poti juca doar cu cd.ul in xbox, doar ca dupa ca o modezi nu vei mai putra juca online, si la unele jocuri acolo este tot farmecul, acum depinde de preferintele tale, sper ca m.am facut inteles:d
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Momentan nu vreau sa-l modez, vreau sa ma joc pe net , dar pe viitor nu stiu ce va fi si tocmai de aceea intreb ce se poate intampla rau daca fac acel update pt fifa 13?!
Pentru paul:
Da, am cont silver si in principiu pana acum nu mi-a trebuit gold. Se merita gold-ul pentru noile facilitati aduse de noua versiune? Doar pentru jocuri nu imi fac upgrade la Gold.
Pai da dat, ce-i asa greu de crezut? Uita-te la ultimul episod din IW (Episode 233) ca zice acolo despre asta. Evident US only.
Multe aplicatii utile (de exemplu pentru filme Netflix, LoveFilm, sky, pentru radio Last.fm ) nu merg pe Romania, asa ca ramai cu YouTube, Internet Explorer, Facebook, etc. ce le poti accesa mult mai usor si rapid pe calculator. Eu zic ca pentru atat nu se merita sa-ti iei Gold.
Asa ai incercat How to change your Xbox LIVE account language setting ?
acum ceva vreme (o saptamana sau doua) a aparut o aplicatie "Sales and Special +" cu niste chestii. Am dowloadat aplicatia respectiva si in ea vedeai deals of the week si diverse oferte "speciale" dar de 3 zile nu imi mai merge ca zicea ca nu gaseste nu stiu ce fisiere... Am sters-o de pe consola si am incercat sa o downloadez din nou dar nu mai pot ca nu imi mai apare butonul de "buy"... stie cineva ceva de chestia asta?
Eu am facut rost de ea, din Dashboard
---------- Post added 22-11-2012 at 10:26 AM ----------
Vreau sa imi cumpar 2100 MS Points, pentru MW3 Collection Pack 3 si Real Steel.M-am uitat pe diferite site-uri si am vazut ca scrie " Only for EU & UK Gamertags".Intrebarea mea este, unde vad si eu ce fel de gamertag am,adica unde este facut, ca sa vad care imi merg.Si, daca merge Collection Pack 3 de la MW3 fara sa iau Collection Pack 1 si 2. Multumesc anticipat!
gamertag-ul ar trebui sa corespunda cu locatia pe care ai setat-o atunci cand l-ai creat.
intra pe https://live.xbox.com/en-US/Profile logheaza-te si mergi pe profil, acolo ai sa gasesti Location. Daca esti US sau UK/Europe o sa poti cumpara si folosi MS points din zonele respective, daca esti pe RO, nu cred ca mai pot face asta. Iar singura posibilitate e sa-ti faci un cont de UK sau USA.
daca gresesc sa ma corecteze un coleg.
Bookmarks