NU au zgarieturi,din punctul asta de vedere nu ar trebuii sa fie problema, probabil la urmatorul update va fi ok, din cate am citit un title update la anumite jocuri au rezolvat problema
NU au zgarieturi,din punctul asta de vedere nu ar trebuii sa fie problema, probabil la urmatorul update va fi ok, din cate am citit un title update la anumite jocuri au rezolvat problema
Baga un stick de 32 gb in consola, formateaza-l din settings si instaleaza toate discurile pe el.
Nu trebuie ca discul sa aiba zgarieturi ca sa dea DRE. Verifica centrul discului (gaurica) si vezi daca este uniform.
"Microsoft may have only announced its inaugural Xbox Entertainment Awards yesterday, but the service has already been hit by problems. According to MCV , the voting site was the victim of a security breach which resulted in the names, gamertags, emails and birthdays of 2,892 entrants being posted online. Those accessing the site were also reportedly able to edit or remove the listings they saw.
Shortly after this, the site was taken
offline for maintenance, while MCV was provided with the following explanation by Microsoft: "We are currently experiencing technical difficulties with the Xbox Entertainment Awards landing page and have taken the site offline while we investigate."
S-a anuntat pe undeva oficial disponibilitatea serviciului Xbox Live pentru mai multe tari, printre care si Romania? Am dat sign in aseara cu un cont de Romania, am intrat la Browse Games si la nimereala, m-am uitat la details pe Soul Calibur 4. Mi-a aparut pretul de 71.00 lei. Nu-mi venea sa cred.
Cred că ar fi spus ceva Major Nelson dacă s-ar fi extins serviciul și în alte țări. Mă-ndoiesc sincer.
Salut.
Sunt nou aici si vin cu o problema: am luat o consola Xbox 360 de 250. De asemenea, am doua controllere, amandoua wireless: unul cu doua baterii de 1,5 AA iar unul cu acumulator. 1. Se poate trece vreunul in cealalta varianta? 2. As vrea sa le trec pe fir. Care este varianta cea mai ieftina pentru asta?
Va multumesc mult!
1. Vezi ca ai buton pe consola micut in fata langa usb,si mai ai si un buton mic pe controler si apesi pe aman2 si se conecteaza automat.
2. Apesi pe butonul cy semnuk de xbox de pe controler, si ii dai "Xbox Home" sau scoti Cd-ul din el :d
Se pare ca exista si tutorial video
Daca urmezi pasii si tot nu reusesti, probabil consola sau controllerul au un defect.
Bookmarks