Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 696 of 788 FirstFirst ... 196 596 646 686 694 695 696 697 698 706 746 ... LastLast
Results 13,901 to 13,920 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13901 SP
    Member rareshica's Avatar
    NU au zgarieturi,din punctul asta de vedere nu ar trebuii sa fie problema, probabil la urmatorul update va fi ok, din cate am citit un title update la anumite jocuri au rezolvat problema

2. #13902 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încearcă soluţia asta, deşi...

3. #13903 SP
    Fara rezultat...

4. #13904 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Incearca asta :

5. #13905 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sau mai bine nu

6. #13906 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Baga un stick de 32 gb in consola, formateaza-l din settings si instaleaza toate discurile pe el.

Nu trebuie ca discul sa aiba zgarieturi ca sa dea DRE. Verifica centrul discului (gaurica ) si vezi daca este uniform.

7. #13907 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    "Microsoft may have only announced its inaugural Xbox Entertainment Awards yesterday, but the service has already been hit by problems. According to MCV , the voting site was the victim of a security breach which resulted in the names, gamertags, emails and birthdays of 2,892 entrants being posted online. Those accessing the site were also reportedly able to edit or remove the listings they saw.
    Shortly after this, the site was taken
    offline for maintenance, while MCV was provided with the following explanation by Microsoft: "We are currently experiencing technical difficulties with the Xbox Entertainment Awards landing page and have taken the site offline while we investigate."

8. #13908 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    S-a anuntat pe undeva oficial disponibilitatea serviciului Xbox Live pentru mai multe tari, printre care si Romania? Am dat sign in aseara cu un cont de Romania, am intrat la Browse Games si la nimereala, m-am uitat la details pe Soul Calibur 4. Mi-a aparut pretul de 71.00 lei. Nu-mi venea sa cred.

9. #13909 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Cred că ar fi spus ceva Major Nelson dacă s-ar fi extins serviciul și în alte țări. Mă-ndoiesc sincer.

10. #13910 SP
    Junior Member mariusghet12's Avatar
    Salut.
    Sunt nou aici si vin cu o problema: am luat o consola Xbox 360 de 250. De asemenea, am doua controllere, amandoua wireless: unul cu doua baterii de 1,5 AA iar unul cu acumulator. 1. Se poate trece vreunul in cealalta varianta? 2. As vrea sa le trec pe fir. Care este varianta cea mai ieftina pentru asta?
    Va multumesc mult!

11. #13911 SP
    De ce ai vrea sa ai controllere pe fir?Nu e mai comod sa joci wireless?

12. #13912 SP
    Quote Originally Posted by rareshica View Post
    De ce ai vrea sa ai controllere pe fir?Nu e mai comod sa joci wireless?
    Ba da. Dar vreau sa gasesc o solutie nu foarte costisitoare si care sa nu ma lase in pana. Adica, nu vreau sa schimb 50 de baterii pe saptamana.

13. #13913 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    ^

Nu e vorba numai de comoditate.

E vorba de costuri (baterii).. si uneori si de lag.

14. #13914 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusghet12 View Post
    Ba da. Dar vreau sa gasesc o solutie nu foarte costisitoare si care sa nu ma lase in pana. Adica, nu vreau sa schimb 50 de baterii pe saptamana.
    Cumpara acumulatoriGasesti la pret foarte bun in altexEu cand am cumparat ultima oara am dat 45 de ron si jumate de an nu am avut probleme

15. #13915 SP
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Cumpara acumulatoriGasesti la pret foarte bun in altexEu cand am cumparat ultima oara am dat 45 de ron si jumate de an nu am avut probleme
    Mai am o problema: Unul dintre controllere, luat second-hand, are toate ledurile verzi aprinse, nu doar unul. De fapt, clipesc. Si nu functioneaza. Am incercat sa ii caut frecventa, dar la fel. Si doi: Cum se iese dintr-un joc? Multumesc pentru rabdare!

16. #13916 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    1. Vezi ca ai buton pe consola micut in fata langa usb,si mai ai si un buton mic pe controler si apesi pe aman2 si se conecteaza automat.
    2. Apesi pe butonul cy semnuk de xbox de pe controler, si ii dai "Xbox Home" sau scoti Cd-ul din el :d

17. #13917 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    ^

si uneori si de lag.
    N-am sesizat vreodata lag, atat la ps3 cat si la xbox

18. #13918 SP
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    1. Vezi ca ai buton pe consola micut in fata langa usb,si mai ai si un buton mic pe controler si apesi pe aman2 si se conecteaza automat.
    2. Apesi pe butonul cy semnuk de xbox de pe controler, si ii dai "Xbox Home" sau scoti Cd-ul din el :d
    Multumesc. Dar nu stiu care e al doilea buton pe care apas. Adica, apas dar nu se intampla nimic.

19. #13919 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Cauta mai multe informatii pe xbox.com la suport

20. #13920 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    Se pare ca exista si tutorial video

Daca urmezi pasii si tot nu reusesti, probabil consola sau controllerul au un defect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.