Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 698 of 788 FirstFirst ... 198 598 648 688 696 697 698 699 700 708 748 ... LastLast
Results 13,941 to 13,960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13941 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Assasin's Creed III Full gratis pe Xbox Live China
    Multumiri userului cashonly de pe celalalt CG.Am testat si merge.Acum se descarca

Assassin's Creed

Tot ce trebuie să faci este sa creezi un cont nou de Xbox Live China și apoi poti să-l descarci.
    Du-te la hotmail.com pentru a crea un nou e-mail care se încheie @live.com și alegi ca adresă Statele Unite ale Americii cod poștal 90210.
    Apoi te loghezi pe link-ul de mai sus si completezi detalii fictive dar tara trebuie sa fie China si orașul Shanghai codul poștal 100600
    Apoi pe consola te loghezi cu profilul nou creeat sii il lasi sa se descarce.

Bafta!

sursa:[Games] Assassin's Creed III free on xbox live - RedFlagDeals.com Forums

P.S. o sa trebuiasca folosit destul de mult Google Translate. sa aveti destul spatiu liber, are aproape 8gb.

2. #13942 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    ideea de a-ti face cont de chine e dureroasa. Vreo idee de vreun browser care traduce automat ?

3. #13943 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Nu mai merge chestia asta din pacate.Acum nici macar nu mai este listat AC3 in GonD China.Eu mi-am migrat contul de pe China pe UK si acum se descarca.Am avut noroc ca mi-am facut repede cont.Am folosit Google Translate Chineza-Engleza.

4. #13944 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar

Exclamation Un raspuns?! ;d

salut, am si eu o intrebare..
    sunt pe punctul sa-mi cumpar un xbox....si am o nelamurire..
    am acasa un controller usb..de pe piata.[nu pentru xbox] , in afara de controller-ul de la xbox , merge sa pot juca si de pe cel cu usb?

multumesc!

5. #13945 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu merge.

6. #13946 SP
    Member Dell 17's Avatar
    De pe ce site se pot lua microsoft points cu card de Romania?

7. #13947 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Fă-ți paypal și-ți poți lua de oriunde, inclusiv site-ul oficial.

8. #13948 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Ai dreptate, asa am si facut si am luat direct de pe site.

9. #13949 SP
    La 30 minute după ce a postat Marinake am încercat și dădea eroare când dădeam buy. S-au mișcat repede cei de la Microsoft.
    Dar tot au crescut numărul conturilor în China cu câteva milioane

10. #13950 SP
    Member angloma's Avatar
    da , a fost nebunie , care a reusit sa-l ia si doreste sa imprumute contul de china sa-l iau si eu ?

11. #13951 SP
    dar nu mai merge, atât timp cât au scos jocul de la games on demand.

12. #13952 SP
    Junior Member boden006's Avatar
    Nu vrea chiar nimeni sa ne ajute si pe noi va rugam frumos pe cei care au jocul

13. #13953 SP
    Chiar atât de greu este de înțeles?
    Jocul nu mai este la Games on Demand, așa că nici cei care au descărcat jocul nu-l mai pot descărca încă o dată. Vreți să vă împrumure hdd-ul sau cum?

14. #13954 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    De unde pot cumpara jocuri pentru xbox NTSC? Un site care livreaza in RO sau vreun magazin?

15. #13955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vb cu userul webpredator

16. #13956 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Chiar atât de greu este de înțeles?
    Jocul nu mai este la Games on Demand, așa că nici cei care au descărcat jocul nu-l mai pot descărca încă o dată. Vreți să vă împrumure hdd-ul sau cum?
    download history? download again?

17. #13957 SP
    Ok, mai spun o singură dată.

Dacă ei scot jocul de la Games on Demand, nu mai ai cum să downloadezi jocul. Este echivalentul a nu mai exista pe server! De unde să-l mai downloadezi?

S-a întâmplat parcă cu Mass Effect acum câteva luni sau un an când a existat o eroare și nu mai era jocul la Games on Demand pentru câteva zile. Cei care aveau jocul cumpărat digital nu-l mai puteau downloada în acele zile...

---------- Post added 30-03-2013 at 05:25 PM ----------

Nu mă-nțelege greșit. Și eu aș fi vrut jocul.
    Dar na, o să-l cumpăr la vară cum am făcut cu ultimele 2 jocuri din seria AC.

18. #13958 SP
    Member angloma's Avatar
    era prea frumos sa-l downloadeze toti gratis , aia e... citi pe un site ca cineva a postat pe forumul de la Ubisoft tutorialul cum sa iei AC3 gratis , si asa s-a inchis toata chestia

19. #13959 SP
    Mai bine așa decât să suport vreo reprecusiune din partea celor de la Microsoft apoi.
    Țin prea mult la contul meu.

20. #13960 SP
    Member angloma's Avatar
    nu cred ca se va intampla ceva cu conturile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.