Nu este adevărat!
Punctele pe care le ai în momentul în care se trece la noul sistem, ai o perioadă de 1 an de zile în care le poți folosi. Cardurile cu msp pe care le vei cumpăra ulterior acelei perioade (vor mai exista prin magazine pe stoc), în momentul în care vei introduce codul pe contul tău, în loc de puncte îți vor depune valoarea în moneda națională a acelor puncte.
In legatura cu problema de mai sus ,nu ma prea pricep la HDD`uri ,insa nu vreau nici sa investesc mult ,nu stiu ce inseamna rack hdd ,n-am absolut nici o idee ... daca as achizitiona asa ceva s-ar rezolva problema ? CARCASA/RACK HARD SI USB DE ALUMINIU 3.5" INTERFATA IDE SATA - CEL MAI IEFTIN DE PE OCAZii! LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA! - Okazii (129122815)
Pe Xbox.com (Microsoft Account Transition to Local Currency | Billing and Subscriptions - Xbox.com) scrie asa:
We are excited to announce that, as part of the next Xbox 360 system update, Microsoft Points will be retired, and transactions on Xbox will take place using your local currency instead of Microsoft Points. The monetary value in your Microsoft account will be stored in local currency, offering you a new, convenient way to purchase exciting Xbox content.
Nu este specificat nimic de 1 an.
A fost specificat pe blogul lui Major Nelson, gametrailers și xbox360achievements.org. Am postat un articol și eu pe forum la un moment despre acest lucru.
Termenul de 1 an era specificat pentru punctele pe care deja le ai în cont la data trecerii la noul sistem, nu și la punctele adăugate ulterior.
Aveti idee cam cat ma mai tine un XBOX 360 Arcade? Il am de vreo 2 ani si jumatate? Cam cat mai indura?
Daca este revizia Jasper si il tii intr-un loc mai aerisit, va mai rezista cel putin pe atat.
Va merge cât va merge... Nu este nimeni mama omida pe acest forum, să-ți spună cât te va ține consola.
Joacă-te pe ea, profită cât de mult se poate!
Am avut si eu un X360 Elite ( intr-adevar, era Falcon ) si a dat RROD, desi era complet rece. Era aerisit, instalam toate jocurile pe HDD si cand i-a fost dat sa crape, a crapat. Deci nu stiu in ce masura e relevanta temperatura. Daca e sa pice, pica. Am tot incercat si eu tot felul de nebunii - capacele, suport etc. Ideea e ca in 2013 nu as mai avea incredere intr-un X360 Phat. Sunt niste modele care nu se mai produc de multi ani.
Acum am un Slim de vreo 7 luni, se incalzeste foarte usor si foarte tare, dar merge perfect. Nu imi fac griji.
Duminica, 14 iul. am achizitionat o consola XBOX 360 SLIM WHITE 4GB de la Domo. Cand am ajuns acasa am testat consola si am probat un joc care era instalat deja in consola. Jocul care majoritatea consolelor xbox il are instalat. Dupa 15 min. cam asa, s-a resetat lol. Apoi am observat ca doar dupa 15-20 min. de folosire, consola mea se incalzeste foarte repede si nu stiu de ce. Am gasit si MW 2 prin casa si l-am jucat de pe dvd si la fel... se incalzeste repede si tare. Am citit pe cateva forum-uri ca toate xbox-urile slim se incalzesc repede. Nu stiu ce sa mai cred. Vreau sa-mi modez consola si facand asta o sa pierd garantia, deci daca se strica nu am cum sa o duc inapoi... Ce ma sfatuiti sa fac ? Ce parere aveti ? sau sunt eu paranoic... multumesc!
Toate slim-urile se incalzesc, nu ar trebui sa-ti faci griji, faza cu resetatul e ciudata oricum pentru o consola noua.
Daca o modezi, o sa pierzi garantia. Nu se strica asa usor man.
Eu iti recomand sa o testezi bine, eventual o duci inapoi si ceri alta consola.
De ce s-o modezi cand gasesti atat de multe jocuri ieftine? si mai mult de atat...risti sa cumperi una noua in viitor, nemaiavand garantie valabila.
http://www.consolegames.ro/forum/blo...a-adibose-403/
Nu-ți moda consola, asta trebuie să faci!
Îți cumperi jocuri din magazinele din țară, de pe forum sau din străinătate.
Bookmarks