Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 788 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 572 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1421 SP
    Junior Member Ch1p's Avatar
    ok...incerc sa schimb priza.mersi

2. #1422 SP
    Member piratu360's Avatar
    pune-o pe un UPS daca ai posibilitatea...bafta

3. #1423 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Stiu dar faza e ca nu vad nimic nou, nici steluta nici nimic :-s

4. #1424 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    cum pot vedea ce downloadez din meniu, inafara de, dat sa downloadez ceva si aleg de acolo din download manager...pt ca nu vreau sa dau mereu sa downloadez ceva ca sa pot vedea ce mai am de downloadat. mentionez ca am noul dashboard
    1. Apasa butonul "Xbox 360 Guide".
    2. Navigheaza la zona Marketplace.
    3. Selecteaza "Active Downloads".

5. #1425 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    E indicat sa cumperi jocuri originale (alea cu discurile deja scrise in carcasa verde...).

6. #1426 SP
    Junior Member Ch1p's Avatar
    deci mi-am dat seama de o chestie.daca da RROD imi da in prima jumatate de ora maxim.dupa aia merge cateva ore fara sa pateasca nimica,asta in gta 4.nu imi pot explica ce are.am schimbat si priza,din pacate nu am acces la ups,nu a mers faza cu priza.mersi oricum de sfaturi.nu ma deranjeaza ca da RROD-u asta,ca vad ca merge foarte bine

7. #1427 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu cred ca ar fi mai binee sa o duci la garantie si sa scapi de rrod

8. #1428 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Am si eu o problema cu Avatarul si hainele. Tot vad pe live si aici pe forum ca apar haine noi dar eu in Customize Avatar nu vad nimic nou. Nu steluta nu nimic. What`s up with that?

Ch1p poate ai fluctuatii frecvente de curent in casa, mai ales daca stai la casa. Am patit si eu faza asta si stateam la prietena mea la casa. Nu cred ca e consola ca daca iti dadea RROD dadea odata si bine.

9. #1429 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    F.E.A.R. 2 - Project Origin demo pe Live. Personal, l-am adugat in "coada" pe xbox.com, n-am cum sa-l descarc/ incerc efectiv pana nu ajung acasa

10. #1430 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Uitate daca ai 12,1 A...si daca sunt doar 2 liniute deasupra unde intra mufa de la adaptor...oricum...adaptorul de curent este mult mai usor....si are memorie interna de 256 Mb...nu are in fata....Are data de fabricatie 01.09.2008....si am puso pe o grila de radiator micuta...la o inaltime de 10 cm de gresie...m-am jucat cam 2 ore....rece..si sus si jos..in special partea de jos...care era ceva mia calda cand jucam cu consola...direct pe paviment....salutari

11. #1431 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Eu am urcat consola pe 2 case-uri de dvd-uri si e cam la 3 cm deasupra mesei. Tot timpu ramane rece in felu asta. Asa ca daca esti faorte lenes si nu vrei sa iti faci ceva dispozitiv foarte complicat de racire poti incerca asa

12. #1432 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Am si eu o intrebare...e normal sa se auda zgomot de la consola...fara sa pun nici un disc...doar dupa ce ii dau drumul...parca ar avea un cooler?....

13. #1433 SP
    Member reborn2603's Avatar
    GoroMare, e normal. Sa te sperii in caz ca ii foarte silentioasa...inseamna ca nu se mai raceste bine

14. #1434 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Da..am inteles....

15. #1435 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Gresit. Sa te sperii cand e foarte zgomotoasa atunci inseamna ca se incinge tare si coolerele incearca sa o raceasca. Cand e silentioasa e bine pentru ca este destul de rece si nu invarte coolerele tare

16. #1436 SP
    Member PumaS's Avatar

PROBLEMA

Salut ma jucam GTA IV si deodata s-a restartat calc si xbox-ul 3 linii rosii in jurul lui si l-am oprit i-am dat drumu a revenit la normal cu cele verzi ... Imi poate spune cineva ce s-a intamplat ? sa fie nu stiu inceput de RROD

17. #1437 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Probabil a cazut curentul pentru o secunda si dupa a revenit. Cand se intampla asa apar 3 cerculete dar nu au nicio legatura cu RROD.

18. #1438 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Salut ma jucam GTA IV si deodata s-a restartat calc si xbox-ul 3 linii rosii in jurul lui si l-am oprit i-am dat drumu a revenit la normal cu cele verzi ... Imi poate spune cineva ce s-a intamplat ? sa fie nu stiu inceput de RROD
    si mie mi s-a intamplat de vreo 4-5 ori. nu-ti fa probleme nu e rrod .

19. #1439 SP
    Member PumaS's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Probabil a cazut curentul pentru o secunda si dupa a revenit. Cand se intampla asa apar 3 cerculete dar nu au nicio legatura cu RROD.

pffffffffffff feeling better sau poate supra solicitare p priza k din 2 gauri am 2 prelungitoare a cate 4 5 gauri full

20. #1440 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Se pot transfera Microsoft points de la un account la altul? Am cont de UK.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 788 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 572 ... LastLast