ok...incerc sa schimb priza.mersi
E indicat sa cumperi jocuri originale (alea cu discurile deja scrise in carcasa verde...).
deci mi-am dat seama de o chestie.daca da RROD imi da in prima jumatate de ora maxim.dupa aia merge cateva ore fara sa pateasca nimica,asta in gta 4.nu imi pot explica ce are.am schimbat si priza,din pacate nu am acces la ups,nu a mers faza cu priza.mersi oricum de sfaturi.nu ma deranjeaza ca da RROD-u asta,ca vad ca merge foarte bine
Am si eu o problema cu Avatarul si hainele. Tot vad pe live si aici pe forum ca apar haine noi dar eu in Customize Avatar nu vad nimic nou. Nu steluta nu nimic. What`s up with that?
Ch1p poate ai fluctuatii frecvente de curent in casa, mai ales daca stai la casa. Am patit si eu faza asta si stateam la prietena mea la casa. Nu cred ca e consola ca daca iti dadea RROD dadea odata si bine.
F.E.A.R. 2 - Project Origin demo pe Live. Personal, l-am adugat in "coada" pe xbox.com, n-am cum sa-l descarc/ incerc efectiv pana nu ajung acasa
Uitate daca ai 12,1 A...si daca sunt doar 2 liniute deasupra unde intra mufa de la adaptor...oricum...adaptorul de curent este mult mai usor....si are memorie interna de 256 Mb...nu are in fata....Are data de fabricatie 01.09.2008....si am puso pe o grila de radiator micuta...la o inaltime de 10 cm de gresie...m-am jucat cam 2 ore....rece..si sus si jos..in special partea de jos...care era ceva mia calda cand jucam cu consola...direct pe paviment....salutari
Eu am urcat consola pe 2 case-uri de dvd-uri si e cam la 3 cm deasupra mesei. Tot timpu ramane rece in felu asta. Asa ca daca esti faorte lenes si nu vrei sa iti faci ceva dispozitiv foarte complicat de racire poti incerca asa![]()
Am si eu o intrebare...e normal sa se auda zgomot de la consola...fara sa pun nici un disc...doar dupa ce ii dau drumul...parca ar avea un cooler?....
GoroMare, e normal. Sa te sperii in caz ca ii foarte silentioasa...inseamna ca nu se mai raceste bine![]()
Gresit. Sa te sperii cand e foarte zgomotoasa atunci inseamna ca se incinge tare si coolerele incearca sa o raceasca. Cand e silentioasa e bine pentru ca este destul de rece si nu invarte coolerele tare
Salut ma jucam GTA IV si deodata s-a restartat calc si xbox-ul 3 linii rosii in jurul lui si l-am oprit i-am dat drumu a revenit la normal cu cele verzi ... Imi poate spune cineva ce s-a intamplat ? sa fie nu stiu inceput de RROD![]()
Probabil a cazut curentul pentru o secunda si dupa a revenit. Cand se intampla asa apar 3 cerculete dar nu au nicio legatura cu RROD.
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks