Salut ! Se poate intra cu modare rgh pe live , a intrat cineva , daca da , cum?
Daca ai putin timp disponibil, iti recomand sa citesti un pic regulamentul. Nu discutam despre asa ceva aici!
Orice model de xbox360 care are si port pt hdmi este jasper? Cum imi da seama de un model anume daca este jasper sau nu? nu am access la consola doar din poze as vrea sa imi dau seam. Multumesc frumos
Nu, cel mai usor e ori dupa voltaj sau dupa mufa alimentatorului. Incerc sa atasez cateva fotografii. Sper sa iti fie de ajutor.
,
![]()
![]()
salut...lamuriti-ma si pe mine va rog la ce e bun contul de gold?(pt ca am gold 1 luna,nu pot descarca halo3 care e free,nu am vpn pe uk) ce pot face cu el?
multumesc anticipat
Halo 3 is available now on Xbox Live Games with Gold, meaning Gold members can download the game for free until the end of the month
Here you go.
Xbox Live - Wikipedia, the free encyclopedia
Salut! Am o intrebare:daca consola Xbox 360 Slim este modata cu RGH 2 voi putea sa pun jocuri si pe hdd si pe cd....Mi le va citi dvd-ul?
Scuze pentru post...nu am stiut![]()
O veste bună: Programul Games with Gold este prelungit pe terment nedeterminat!
Games with Gold Becomes Ongoing on Xbox 360 - Xbox 360 News At Xbox360Achievements.org
Salut.. am si eu o problema cu descarcarea lui Halo 3. Am auzit ca e gratis .
AM dat download free : si a zis this item isn't avaiable in your current location..
Am contul pe UK normal.. ma ajuta careva? va rog prin PM doar..
cum sa fac![]()
Iti trebuie un VPN. Ai un tutorial aici: http://www.consolegames.ro/forum/f9-...-pe-xbox-live/
Salut. S-ar putea sa imi cumpar un Xbox 360 si as vrea sa stiu ceva. La PSN trebuie sa iti faci cont pe UK sau US ca sa ai acces la PS Store si la jocuri multiplayer cu passcode. La Xbox LIVE pot sa imi fac cont pe Romania sau pierd ceva?
Salut!
De ceva vreme există destule jocuri și dlc-uri și pe marketplace-ul de România. Dar toate ofertele, dlc-urile și jocurile care apar sunt pe UK și US, așa că Uk este varianta cea mai bună!![]()
Bookmarks