Dacă adaugi prețul transportului nu cred că se merită. Caută la retailerii din țară, poate găsești la un preț convenabil.
Dacă adaugi prețul transportului nu cred că se merită. Caută la retailerii din țară, poate găsești la un preț convenabil.
Ciudat, de 20 minute nu mai pot accesa deloc profilul. La test connection totul e up, in afara de live (la servicii deasemenea totul up).
Uite : controller Xbox 360 nou - 149 lei, probabil mai negociaza.
http://www.consolegames.ro/forum/f92...odel-1460-nou/
Cel de pe Amazon tot in banii astia iese cu transport prin Robert Dinu : 25 lire + 2 lire comision lui Robert = 27 lire * 5.5 lei = 149 lei
Salut. Am un xbox 360 slim 4GB + HDD 20GB pe care vreau sa-l vand in viitorul apropiat. Consola este ne-modata si inca in garantie 1 an. Daca o modez..ii scade valoarea sau dimpotriva?
Daca o modezi RGH ii creste valoarea (poti rula cam ce vrei tu pe ea - jocuri, emulatoare, etc.). Daca o modezi simplu...scade![]()
Salut tuturor...un prieten a cumparat recent o consola xbox 360 2011 cu hdd de 120 gb....Mi a placut si am inceput sa mi caut si eu una..Am gasit una pe internet din anul 2007 cu hdmi de 12 gb...am cateva intrebari...Care este diferenta dintre hdd si hdmi? Este vreo problema daca este din anul 2007? Consola va rula jocurile incet , sau cu grafica slaba daca este din 2007?
Cauta una mai noua, modelul slim. Cele mai vechi au avut probleme. Daca tot vrei sa iei consola, uita-te dupa una cu hard mai mare de 4gb, jocurile o sa le instalezi pe hard.
Nu stiu care si cum mai sunt valabile, dar le puteti incerca:
Coduri de 7 zile pentru LIVE:
2P2J6-VG8M2-46M7G-GWB2T-9TR7D
2KWRY-3TCB9-XD8TF-2F9WD-4W9MY
DYBDK-M4MJ7-7FVFT-TT2WG-363BG
MB4HK-J98MH-C6M6W-TH83P-PJJPW
YRH93-YPD4Y-MD96H-7QPQV-4C8XD
33M6F-8H2Y2-C9999-B67VH-3RTW7
2WGC4-HBQRJ-87CDK-YY7QB-JXGXJ
2RTHX-F9DX2-D3K72-6TY37-38964
Q7DRB-V7268-QDWC9-4YQGH-MJVKT
XBOX Live Rewards : Unfortunately, you can't join Xbox Live Rewards at the moment. It's strictly because the programme is not available in your country. Keep an eye out for announcements regarding new countries being added in the future.
Nu merg la noi nu?
Eu îl aveam pe UK setat și Xbox Live Rewards și a mers foarte bine. Dar din ianuarie am încetat să mai verific acel program, nu mă întreba de ce pentru că nici eu nu știu.![]()
Salutare, poate s-a mai pus intrebarea mai devreme, dar cum pot sa imi schimb contul de xbox live care mi l-am facut pe Romania intr-unul de UK sau SUA ca sa pot sa imi download ceva DLC, fiindca este vorba de biling adress unde nu am Romania! Am mai citit pe alte forumuri sa imi fac alt cont, cu adresa de strainatate, dar mai pot folosi aceasi adresa de mail?
Jocul la care nu ma descurc cu DLC este Just Dance2014.
Multumesc anticipat.
Ai posibilitatea sa iti schimbi regiunea contului o data la 3 luni.
Change the Region of your Xbox LIVE Account | Xbox Regional Setting
Intra la Account migration si poti sa iti schimbi regiunea contului actual pe Usa sau Uk.
Spuneti-mi va rog cum aflu daca o consola SLIM(2010) este pal sau nu.
Ma intereseaza daca scrie pe undeva pe ea sau pe cutie.
Multumesc
PE cutia consolei se specifica PAL sau nu. Pe consola in sine insa nu ! Verifica sursa, probabil daca e EU scoate 220 V, daca e NTSC specifica 110 V.
Bookmarks