mai am un prieten cu jasper si i-a dat 5 -6 frezeuri , o fi si de la probleme software nu numai hardware.
fratilor eu am un Jasper...si nu vrea sa-mi dea RROD deloc...vreau sa-mi dea rrod si sa-l duc la garantie , pentru ca este modat...si din cate am auzit cu astea modate...mai bine sa fiu mai sigur
Daca ai garantie la gameshop nu ti-o mai schimba fiindca este modata si ce ai auzit tu de alea modate , poate ai luat ban pe live daca nu ai luat fa-ti update la LT ca trebuie sa apara si nu mai ai nici o treaba ca este modata.
Si am scris mai sus ca in maxim 2 saptamani apare LT care e un nou firmware de modare si e total nedetectabil pe live deoarece e aproape identic cu cel original.
Cel mai probabil apare de craciun dar poate sa apara si mai devreme , si oricum apare in 2009.
Si eu sper sa apara pana in weekendul viitor ca trece vacanta si n-apuc sa ma joc ca inca nu o am modata iar de alea 10 originale de le am deja m-am plictisit.
As da la schimb dar sunt din Slatina si nu gasesc ca nu vreau sa ma complic cu transportul iar alea 10 sunt vechi de la unu caruia i-a dat consola rrod , cel mai misto din ele e gow dar l-am terminat si pe ala intr-o zi.
Bookmarks