Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 32

Thread: Aveti grija unde va reparati consola

  1. #1 SP
    Junior Member mihaii's Avatar

    Aveti grija unde va reparati consola

    Acum vreo 3 saptamani am avut un RROD cu un falcon, l-am dus la dragos cojan care foarte dragut, contra sumei de 1 milion, mi l-a rezolvat, mi-a zis ca am 3 luni garantie, etc

    Am jucat vreo 3-4 ore (cumulat, in cateva sedinte) si se bloca.. mi-a zis sa i-o aduc, ca o va repara, etc
    I-am dus consola fara controllere, hdd, stick-ul de memorie

    Mi-a zis ca mi-a inlocuit placa de baza gratis, cu una pe care o avea el pe acolo si n-ar mai trebui sa am probleme
    Ajung acasa, pun consola si incep sa ma joc.. doar ca imi rula un joc instalat de pe dvd.. incerc sa sterg jocul si sa-l reinstalez, dar primesc un mesaj ca e consola banata! (eu nu am intrat niciodata pe live cu a mea sa ma joc, etc)
    Era de la placa de baza schimbata de el..

    Mi-a oferit alternativa sa-mi dea placa de baza veche (despre care el spune ca e irecuperabila)
    M-as duce cu ea la donely sa vad daca ii poate face ceva. Prefer sa platesc 1.5 milioane reparatia la donely sau cat costa si sa ma pot juca de pe hdd

    Sunt curios daca a mai patit cineva chestia asta

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    wow. asta e chiar grav, daca deja au inceput sa "fure" placi de baza de la console nebanate, pentru a le "vinde" mai departe...

  3. #3 SP
    Member D3evil's Avatar
    Trebuia sa te duci de prima oara la Donely si scapai de dureri de cap.

  4. #4 SP
    Junior Member mihaii's Avatar
    da.. mi-e teama ca daca ma duc acum si ii cer placa o va masacra astfel incat donely sa nu mai aiba ce sa-i faca..
    oricum.. foarte urat gestul lui. putea sa ma intrebe de la inceput.. sa-mi spuna alternativele
    el nu stia ca am hard disk si a presupus ca nici macar n-o sa-mi dau seama..

    o sa-l intreb si pe donely

  5. #5 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    tu ce preferai ,placa ta care nu mai putea fi facuta sau sa poti sa te joci in continuare ?....cat despre o placa banta pe live as preferao ,fara figuri de genu nu pot instala in hard ,atunci ia alta consola de la magazin .

  6. #6 SP
    Member CaNtO's Avatar
    da il stiu pe tip , vinde placi de baza jasper - falcon la 250 -300 ron!!

  7. #7 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Nu este vorba de ce prefera. Problema este alta. Sa nu imi spui ca un om se ofera sa schimbe o placa de baza fara a cere nici un ban daca nu are vreun interes. Sa fim seriosi.

  8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    iti recomand sa incerci sa postezi ce ai postat aici, pe toate site-urile de profil, unde are si el user, sa-l faci de cacao...

  9. #9 SP
    Member Atrium's Avatar
    Daca ar fi sa vorbim aici despre chestia asta sa spunem si pe aia buna.

    Consola ta avea initial RROD, pe care ti-a reparat-o si cu garantie. Dupa ce s-a stricat iar, pentru a onora garantia a incercat sa faca in asa fel incat sa fie bine pentru tine si ti-a schimbat placa ta de baza cu alta.

    El a cumparat placile de pe eBay pentru a le folosi in cazul in care va avea probleme de-a lungul timpului cu aceste reparatii.

    Nu de supara, dar daca nici dupa ce a fost pusa pe o statie de reflow nu merge nu stiu la ce te astepti.

    E dreptul tau sa duci consola la absolut cine vrei, si poti sa mergi cu ea la Donely. Acum ca ai placa veche, poate el incearca sa o repare.

    Ce nu mi se pare normal este sa incepem pe aici sa acuzam persoana, fara sa o cunoastem.

    Adica am ajuns sa acuzam ca fura o placa de baza care a dat RRoD ? Haideti va rog sa privim lucrurile obiectiv ca o dam in penibil.

    Razvanrazy, tu te auzi ce spui ? Sincer acum ?

    Ca o nota la text, eu va spun ca stiu personal 4 persoane cu RRoD ce si-au reparat consola la el, si care inca le folosesc dupa reparatie. O data si o data tot apare ceva ce este irecuperabil.

    Inca o data, va rog sa fim obiectivi si sa postam niste adevaruri, nu niste elucubratii doar in dragul de a strange post-uri.

  10. #10 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Dragos Cojan are o consola x360 rosie ( luata cu bungle RE5 ) pe care a primit ban si daca "o strica" manual la garantie i dadea una normala ( alba, neagra) asa ca el tia luat placa de baza petru ca nu avea ban si a puso la consola lui. cred eu.

  11. #11 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Va rog frumos,nu calomniati persoana fara sa o cunoasteti.Eu il cunosc pe Dragos de ceva timp,si este un tip super de treaba.Voi astia care nu ati avut probleme cu el de ce sariti repede in sus?Garantez ca este un baiat serios si nu cunosc pe nimeni care sa fi avut vreo problema cu el,inafara de cel care a deschis acest thread.

  12. #12 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Catre avocatii poporului: Nenea in cauza a schimbat o placa de baza "gratis" fara ca proprietarul consolei sa stie ca este banata. A aflat acest lucru in momentul in care a ajuns acasa. Daca nea "reparatorul" era corect, ii semnala acest lucru din start. Concluzia: Inselatorie.

  13. #13 SP
    Member Atrium's Avatar
    Nu a schimbat-o gratis. A fost schimbata in cadrul garantiei. Omul a platit pentru reparatie si "reparatorul" i-a oferit o garantie pe aceasta lucrare.

    Deci nenea reparatorul a incercat sa faca in asa fel incat sa ii fie bine celui care aici se declara "pagubit".

    Trebuia sa-i spuna simplu, bre nu se poate, du-te si te plimba pe unde vrei tu.

    Daca nici dupa un reflow pe GPU si CPU consola nu porneste, poti sa o duci tu la cine vrei, ca tot asa va ramane.

    Inca un lucru, acum sincer crezi ca a incercat toate placile alea de baza daca sunt sau nu banate ? Stiu situatia si iti spun ca nu a crezut ca se va baza pe solutia asta, si ele au fost in caz de situatie de genul. Uite ca daca vrei sa faci treaba si sa ajuti, esti interpretat ca un escroc.

    Si nu suntem avocatii poporului. Ironia ta aici este gresit directionata. Spunem lucrurile pe bune despre un baiat decent care isi face treaba cum trebuie.

    Da, iti dau dreptate in privinta faptului ca trebuia totusi sa-l avertizeze ca e posibil ca aceste placi sa fie banate. Dar din punctul meu de vedere mai bine ai o consola care merge, decat una cu RRoD.

    Intreb :

    Daca ar fi vrut sa schimbe placa de baza ca sa o ia el, nu putea sa spuna direct ca nu merge reparat ? Eventual nici nu-l mai chema.
    Tineti minte, clientul s-a dus acasa prima oara cu placa lui de baza. Care a crapat ulterior si a fost inlocuita.
    De ce i-a mai spus ca a schimbat placa lui cu una falcon ? Sa se dea de gol. Haideti mai, ne scarpinam cu piciorul dupa ureche...

    Dar de aici pana la a ajunge la inselatorie este cale lunga, eventual doar daca fortam noi usile...

  14. #14 SP
    Banned dragosh's Avatar
    poate imi dati si mie un drept la replica.
    placile de baza sunt de pe ebay,eu pentru falcon am platit 190 de lei.NU stiam ca sunt banate.am luat 3,si dupa cum am vazut ulterior,sunt toate banate.

    i-am zis tipului care a venit la reparatie ca ii dau banii inapoi (100 de lei),si ii pun si placa lui de baza originala la loc.
    problema este ca are mosfeturi arse,consola nu mai porneste deloc.poti sa te duci sa o repari la donely din partea mea.

    mi se pare absurd sa ma acuzi de porcarii de genu asta,cand eu am iesit in PIERDERE.
    daca tu preferi o consola care nu porneste in schimbul uneia care nu instaleaza pe hdd,vino si iti dau placa ta de baza inapoi + si banii de reparatie.
    o sa fie ca inainte.sa vad atunci ce reprosuri imi mai aduci.

    edit: si ti-am zis ca ai 6 luni garantie,nu 3.
    daca eu intradevar vroiam sa te prostesc,nu iti mai ziceam ca ti-am schimbat placa,nu e logic?
    iti ziceam "domne,ti-am reparat-o.tu ti-ai banat-o singur,ca o ai modata" . puteam sa zic asta,dar ti-am zis din prima ca nu merge reparata,si ca iti schimb placa de baza,lucru cu care tu ai fost de acord.
    daca stiam ca e banata,iti ziceam.nici nu ai adus consola cu hard (stiam ca ai hard de 20gb,nu inteleg de ce trebuie sa bagi minciuni ca "nu stia ca am hdd"),nu aveam cum sa testez daca e banata.nu o conectam la live,din moment ce firmwareul e detectabil,sa risc banarea unei placi nebanate.
    din partea mea vino sa iti iei placa inapoi,eu o sa reusesc sa vand falconul asta banat cu vreo 150 de lei,macar reduc pierderile.

    ti-am dat si sursa de 203W,pentru ca initial vroiam sa iti pun un zephyr.dar am zis sa nu iti pun o placa asa veche (cu toate ca e folosita putin).
    dar tot nemultumit esti.suna-ma sa rezolvam odata problema.ti-am schimbat placa de baza acu 2 sapt,cand m-ai sunat nervos si ti-am explicat cum sta treaba.nu te-ai hotarat de atunci ce vrei sa faci?o pastrezi pe asta banata sau o vrei pe cea care nu porneste?

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, acum ca problema a fost lamurita... Case closed. In concluzie, cumparati console cu garantie si nu le modati. Le schimbati de cate ori vreti in 2 sau 3 ani cat au garantie, si toata lumea e fericita. Amen !

  16. #16 SP
    Member Nonelito's Avatar
    XBOX 360 modat frauda coruptie hotie!

  17. #17 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    mai, eu nu cred ca dragos ar face asa ceva, modeaza, face update si repara la preturi modice, nu stiu ce sa zic...daca nu as mai avea garantie as prefera consola banata decat cu RROD, care reparata oricum crapa in 3-6 luni, sau poate vroiai s-o vinzi ca fiind ok, cum am luat eu una de la sipnotrip, cu reparatie de RROD...bineinteles ca mi-a zis ca nu a avut nici o problema decand a cumparat consola !!!

  18. #18 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by mihaii View Post
    Mi-a oferit alternativa sa-mi dea placa de baza veche (despre care el spune ca e irecuperabila
    daca ti-a oferit alternativa, tu ai acceptat, si probabil daca ai mai avut rrod (pentru asta ti-a reparat-o ai spus), era intr-adevar irecuperabila. eu zic ca e mai bine o consola banata decat una care nu merge deloc.. in plus de asta, ai alternativa de a o vinde banata functionala, si de banii de reparatii sa-ti iei una noua, daca nu, te duci la Donely si o rezolvi si gata..

  19. #19 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    @dragosh
    Ai multe reclamatii si te cunsoc bine. Esti un pusti arogant si habarnist. Ai mai avut thread deschis aici si stii bine de ce ti-am dat ban. Acum primesti din nou pentru clona. Vorbesti de rau pe altii care modeaza si asta pe toate forumurile. NU ai ce cauta in bransa asta atata timp cat nu respecti pe altii, cu atat mai putin nu ai ce cauta pe forumul asta.

    @Atrium
    Ma faci sa rad cand afirmi ca "Nu de supara, dar daca nici dupa ce a fost pusa pe o statie de reflow nu merge nu stiu la ce te astepti" Daca tipul asta lucreaza cu statie "Reflow soldering" asa cum afirma el, iti spun eu ca minte cu nerusinare. Am vazut consola reparata de el cu RROD, care nu mai putea fi reabilitata pentru ca a tinut atat de mult statia cu aer cald pe procesor incat a smuls piese de pe placa.

  20. #20 SP
    Junior Member mihaii's Avatar
    eu am primit inapoi consola de la el, joi, 19 nov.. adica la fix doua zile dupa ce a inceput banarea
    din ce am citit, banarea cu hdd-urile a inceput pe 17 nov. mi-e greu sa cred ca cineva a scos placa la vanzare fix in ziua in care i-a fost banata, ca dragos a comandat exact atunci si ca in 2 zile placile deja erau in romania.

    in plus, daca el le cumpara de pe ebay si dadea 1.9 milioane pe o placa.. de ce mi-ar fi facut-o gratis? eu am platit 1 milion pt rezolvarea de RROD, nu cred ca cineva ar fi dispus sa plateasca din banii lui 900 de mii si sa mai si piarda timp sa-mi repare o chestie

    l-am sunat vineri dimineata sa ii zic ca am probleme cu consola, si mi-a zis ca sa i-o duc inapoi ca imi pune placa mea la loc (nu ca as recunoaste-o in vreun fel)...
    cum ziceam eram constient de problemele cu RROD, insa de aceasta data tind sa cred ca el a facut o inlocuire si nu a fost vorba de placa de baza busita

    imi pare rau ca a fost banat, chiar as fi dorit raspunsul la problemele de mai sus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Unde gasesc consola model vechi, cu pistol? By Taw in forum Console Club
    Replies: 7 Last Post: 21-01-2019, 16:46
  2. Aveti grija la tepari tocmai.ro/mercador.ro By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 72 Last Post: 26-02-2015, 22:07
  3. Ce joburi aveti?:) By tsuby in forum Offtopic
    Replies: 26 Last Post: 27-10-2013, 11:35
  4. Ce fobii aveti? By weriwulf in forum Offtopic
    Replies: 100 Last Post: 21-03-2011, 20:11
  5. Replies: 87 Last Post: 15-05-2009, 14:47

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts