fifa careva ? care joaca dati-mi PM cu GT
Salut
As dori sa joc si eu intr-unu din cluburile de care se tot vorbeste aici.
Mentionez ca am jucate aproximativ 1200 meciuri in club si skillu 78 ,pe ps3.
Pe Xbox sunt la inceput
GamerTag:Scribusx
Consoles: Concurs FIFA 2009 pe xbox 360 - News - Romania - Consoles concurs fifa 09 on 360!!! lanparty premii super bune. va asteptam pe toti!!
imi cer scuze daca postul cu un link de pe alt site nu este acceptat va rog sa il stergeti.
Am si eu un club cu un record 14 victorie-1egal-2 infringeri, daca aveti chef de jucat fifa si sunteti cat de cat buni, trime un mesag la GT: IXI AdRiaN IXI, jucam cu Germania, pentru ca toti is cat casa de mari.
care se baga la un campionat de fifa pe xbox pe premii? punem fiecare ceva(bani sau sucuri...bere....si jucam)doar pt cei din buc....pm pe live mihai84 add
Aaa....Mihai ,ce mai face clubul vostru ?.nu prea va mai vad online....va pregatiti pentru 2010?..noi da....
fratilor facem un league sau ceva un campionat sunt dispus sa ma bag am peste 400 de meciuri 1 on 1 si vreo 300 pe cluburi deci astept si eu sa intru intrun club sau in league
Cum faci un standing tackle is fifa 09 pe xbox? am incercat toate butoanele pe care mi le afiseaza frumos acolo in meniu la standing tackle, dar nimic. Desi ma duc langa adversarul cu mingea tot nu baga piciorul la ea. La pc doar apesi d si se rezolva.
Bookmarks