Bine ai venit domnul Hagi..... deci acum suntem 3 cluburi ..pe acest forum...foarte bine..succes..
![]()
Bine ai venit domnul Hagi..... deci acum suntem 3 cluburi ..pe acest forum...foarte bine..succes..
![]()
Il spunem si noi cum la-ti spus si voi....
P.S nu vrem sa va punem in umbra....sau sa parem laudarosi....
..suntem prea modesti
...
![]()
Dap,nici noi nu l-am spus dar nu avem nici un catel lingusitor care sa va intrebe cand prinde ocazia,cum facea renumitul vostru coleg
Oricum,chestia de pe pagina precedenta cum ca recordul ar fii 20-1-2 ,au fost gogosi ,nu a fost niciodata asa![]()
EI...nu asta este problema,daca credeti sau nu...e treaba voastra...acum avem ceva de genul 80-10-20....div. 9..o sa postam si poze dar asteptam sa mai ne ridicam...![]()
Da.....se pare ca vremea asta "nefavorabila" tine cam mult si nu este numai la fifa09...vorbim de live ..nu?Am disparut putin si va-ti apucat de ps3 sau ce?..
gata...hai sa facem un nou club il numim...Trezirea la Viata.....
care se baga...?...noi cu vechiul club am ajuns pana in divizia2 ...locul 7...atat am putut....hai sa vedem...cu alt club.....
Dumymix gamertag.....nu trebui pm........zambrotta te vad online...ce faci/...hai mey nene facem un club...astia cred ca sau apucat de altceva...pustiu....si cata cearta era aici lol...hahahaa
![]()
Pai...te bagi cornel dar da si tu un add la baieti......hai sa facem un club de 10 persoane...hai k va fi fan....mihai...lol.....astia gata...nu mai sunt..![]()
momentan stau pe XBL pe cablu de la pc de net maine imi iau un router si poimaine imi expira goldu![]()
Util21 TV - Fifa 2009 xbox360 ce fac baietii de 1 si 2mai..uite un link..aici..sa va ma i destindeti...
..concentrare maxima......
![]()
Bookmarks