Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 161 to 180 of 193

Thread: Fifa 09 Club

1. #161 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    Asteapta..sa vorbesc..cu aby..sa vad.../....
    Nu e graba, luna asta apare Virtua Tennis 2009 si o sa am ce juca.

2. #162 SP
    Member dogdan's Avatar
    pot sa intru si eu in vre-un club sau trebuie sa am un anumit rating ca sa fiu acceptat sau cum ?

3. #163 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Nu e graba, luna asta apare Virtua Tennis 2009 si o sa am ce juca.
    apare pe 2 iunie

4. #164 SP
    Junior Member Boggdan's Avatar
    joc si eu fifa 09 pe live , gamertag XxTG BoggdaNxX

5. #165 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    pot sa intru si eu in vre-un club sau trebuie sa am un anumit rating ca sa fiu acceptat sau cum ?
    Poti juca ..dar trebui sa ai si tu ceva meciuri la activ, sa sti si tu cu mingea ..ca sa zic asa....intri intr-un club..si daca merge treaba..ramai ..daca nu ...esti vandut..la alt club....

6. #166 SP
    Diesel k1du's Avatar
    DUMYMIX cum ai facut diving header?La cate guide-uri m-am uitat si tot nu mi-a iesit.....si daca poti sa-mi zici la ps3,daca nu zi-mi pe xbox ca ii dau eu de cap

7. #167 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Nu stiu la ce te referi kidu...

8. #168 SP
    Member St Mael's Avatar
    Se refera la achievementul "Fling yourself at it", e cam cel mai greu din joc si iese numai si numai la intamplare, depinde de noroc.

k1du, cheama un prieten cu un al doilea controller si spune-i sa faca la fel ca si in clipul de mai jos, iar tu sa stai cu un jucator in careu. Asa ai cea mai buna sansa sa iti iasa.

EA SPORTS Football World - Andrei Arshavin's diving header

9. #169 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Da...am vazut.....e pura intamplare.....cred......nu am jucat la achievementuri....nici nu stiam ca l-am luat.....just play..

10. #170 SP
    Member dexx's Avatar
    Am fifa 09 de mai mult timp , doar ca acum m-am hotarat sa intru in clubul de fifa .
    Am citit in primul post ca s-a format o echipa ? O aveti deja , sau mai aveti nevoie de 1 membru ?

11. #171 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Au reusit tampiti astia sa "hackhuiasca" si fifa 09...in club..isi fac echipe..nu stiu cum dracu'..cu toti jucatorii buni..si iti blocheaza jocul..tot felul de tampenii..,beep masi de jegosi, Ronaldo, Ibrahimovici si Messi in aceiasi echipa...dobitocii..idei ce am putea sa le facem tampitilor care sau saturat sa mai joce C.S...au venit la fifa....de ce dracu' nu sau dus la G.O.W.......le era frica de Dj Mo.....deci ce le putem face...?..cum sa-i oprim ..astept idei,sfaturi,orice....

12. #172 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Au reusit tampiti astia sa "hackhuiasca" si fifa 09...in club..isi fac echipe..nu stiu cum dracu'..cu toti jucatorii buni..si iti blocheaza jocul..tot felul de tampenii..,beep masi de jegosi, Ronaldo, Ibrahimovici si Messi in aceiasi echipa...dobitocii..idei ce am putea sa le facem tampitilor care sau saturat sa mai joce C.S...au venit la fifa....de ce dracu' nu sau dus la G.O.W.......le era frica de Dj Mo.....deci ce le putem face...?..cum sa-i oprim ..astept idei,sfaturi,orice....
    Vezi forumul oficial mai bine.

13. #173 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Vezi forumul oficial mai bine.
    Il citesc si eu de cateva zile si ma minunez de tot ce zice lumea p'acolo in legatura cu Dream Team glitchul. Am o vaga impresie ca e numai pe 360 bugul. Cel putin pe PS3, in ultimele mele meciuri nu am dat de el (16 victorii consecutive! ).

Are la probleme (mai mult exploituri) jocul asta si enerveaza pe toata lumea dar e jucat in draci chiar si asa. Sa enumeram cateva probleme mai jos, in special online:

- recentul Dream Team glitch mentionat de Dumy
    - bugul cu portarul (tine mingea in brate in careu si nu-i mai da drumul nici macar dupa alea 6 secunde. E folosit atunci cand cheaturl a preluat conducerea ).
    - jucatori invizibili la inceputul meciului si dupa schimbari
    - folosirea exagerata a echipelor de genul Man U, Chelsea, Barca, Inter pentru viteza supersonica a atacantilor.
    - golul de la mijlocul terenului cand se incepe meciul (portarul face stop pe piept sau picior in poarta FFS!)
    - nu stiu cum reusesc oamenii mizeria asta, dar in cazul in care este condus, pe la sfarsitul meciului se decide sa faca o schimbare si dupa cinematicul ala scurt, se deconecteaza jocul si nu se contorizeaza victoria!
    - etc

Pentru a "savura" acest joc la maxim, recomand folosirea echipelor de 3-4 stele, dar mai ales refuzarea de a juca impotriva echipelor de 5 stele mentionate mai sus. Asta fac de mult timp si ma bucur de joc la maxim!

Sau pur si simplu jucati Unranked daca nu va pasa de statistici.

14. #174 SP
    Member Xbox's Avatar
    am si eu o problema cum schimb nr de pe tricou in cariera la un jucator la fifa 09 pe xbox

15. #175 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Da nonelito asa este..dar..noi jucam in club...si sa luam o echipa de 3-4 stele..o sa fim linsati.....singura chestie este ..sa nu se mai joace cu ei...pui pauza si te uiti..ce jucatori au..in formatie..si profiti de cele 5 minute de inceput si iesi..problema este ca am auzit ca se maresc si puterile la jucatori..de ii face superman..asta nu poti vedea doar punand pauza...chestia dura este ca acesti terminati..habar nu au sa joace fifa ..sunt praf..bagamias beep in gura lor de handicapati ......beep masi de bep..beep...beeep...

16. #176 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Da nonelito asa este..dar..noi jucam in club...si sa luam o echipa de 3-4 stele..o sa fim linsati.....singura chestie este ..sa nu se mai joace cu ei...pui pauza si te uiti..ce jucatori au..in formatie..si profiti de cele 5 minute de inceput si iesi..problema este ca am auzit ca se maresc si puterile la jucatori..de ii face superman..asta nu poti vedea doar punand pauza...chestia dura este ca acesti terminati..habar nu au sa joace fifa ..sunt praf..bagamias beep in gura lor de handicapati ......beep masi de bep..beep...beeep...
    Poti sa vezi ce echipa isi aleg inainte? Nu stiu cum e in cluburi, dar in quick ranked poti vedea stats-urile echipei respective acolo in main menu (unde ai start game, team management, custom tactics etc). Eh, daca exista si in Clubs, poti vedea stats-urile inainte de inceperea meciului. De exemplu, Attack 85, Midfield 80 si Defence 80 de exemplu. Daca vezi ca sar de 90 in orice categorie, e clar, NU JUCATI!

17. #177 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Ieri ne-am uitat la toti..si am prins o serie la rand de aproape 5 echipe care erau facute..te poti uita doar cand incepe meciul..pana acolo..mai dureaza vreo 6-8 minute,,pana da toti ready pana ne facem echipa dureaza,...in loc sa ne jucam...stam sa-i urmarim....sper ca fifa 2010..sa nu fie tot asa..ca ma intorc la Bad Company....sau la cod4..mai degraba..
    Tu Nonelito te-ai dus la ps3..a?.....ma bate gandul si pe mine..

18. #178 SP
    Member leo_cosmin's Avatar

club?

mai e vreun club si pt mine? As vrea si eu trofeul ala d ps3 cu 20 de oameni.... Pls.

19. #179 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Leo ..tu vrei un club..un..trofeu.....noi jucam fotbal atat..ne intereseaza inaintarea in divizii...nu trofee..si vezi ca ai gresit... aici suntem pe xbox360...uite daia nu ma transfer pe ps3.....

20. #180 SP
    Junior Member killerdan's Avatar
    Game-X Forum concurs de fifa 09 on xbox 360 in cluj napoca! curand veti putea intra direct de pe site-ul Website Construction !!! pt contact add killerdan_ro. va astept cu sugestii, intrebari, etc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast