nu prea ai cum cu traforaju ca e greu de taiat in interior cu el. tre sa faci o incizie cu ceva inainte si dupa aia sa bagi traforaju altfel nu vad cum ai putea
Salutari!
As vrea si eu sa-mi instalez un fan pe xbox deasupra GPU-ului. Aveti idee unde as putea gasi materialele necesare? Si eventual un tutorial care sa-mi arate ce si cum? Aslo, cu ce tai carcasa? Este nevoie sa le tai pe ambele(exterior alb + interior argintiu) sau doar pe cea alba? Cum alimentez 12V Fan? Si in final, exista vreun magazin care vinde carcase? Deoarece as dori una neagra si parca nu-mi vine sa vopsesc actuala carcasa cu spray-ul.
Thanks!
Salut. Ca sa instalezi un Fan pe GPU trebuie sa scoti unitatea optica si sa o faci externa ceea e destul de complicat. Exista o alta metoda si asta ar veni sa pui un fan intre radiatorul de la CPU si DVD-ROM, chiar deasupra ROL`ului. Aici Add Front Fan Header To 360 Motherboard - Scenyx Entertainment Community ai un tutorial cam cum ai putea sa faci ce vrei. Ca sa iti cumperi carcasa, gasesti pe google multe siteuri care au asa ceva din UK si US si nu este nevoie sa tai ambele carcase. Bucata argintie de deasupra este prisa de bucata alba si se poate scoate foarte usor. Nu iti pot recomanda nici un website in care am incredere si are carcase pentru ca sincer nu stiu.
eu nu am cu ce decupa,si ma doare inima sa dau 170 ron pe un dremel,doar pentru o singura operatiune.
cred. incearca cu traforasul totusi. sa`r putea sa mearga dar ai grija sa nu iti strici carcasa de tot
Exista o "scula" rotunda pe care o atasezi la o burmasina si cu care vei putea face acea gaura perfect rotunda. Blimey cuz i dunno it's name, dar trebuie sa o gasesti pe la magazine. Cu traforasul e naspa daca nu ai steady hand, iar cercuri nu prea cred ca vei putea decupa. Anyway, o sa incep sa cumpar materialele si dupa ce termin o sa postez aici rezultatul.
da am uitat de chestia aia. am uitat si eu cum se cheama. pentru tine merge aia dar pentru Pisboy e ceva mai complicat. Bafta la modat
aia se numeste freza din cate stiu.Pai pot sa fac cercu cu traforaju si apoi sa smirgheluiesc din interior cercul ca sa il rotunjesc
pai ii fac si window mod si vent acolo jos in colt.Dar fereastra nu o sa fie un dreptunghi.Poate si vopsit.
De unde as putea gasi oare un actipild de ala mai marisor cu XBOX 360 ?
Mi-ar place sa ii fac si mod la unitatea optica sa se vada in ea,dar nu stiu cum se face.
Sa se vada IN unitatea optica sau in XBOX? Unitate optica cu peretii din plexi nu am vazut...
In schimb e usor sa pui plexi pe carcasa de la XBOX. Just cut in the shape and glue a plexi sheet on the back. In opinia mea Xboxul dezbracat arata ca naiba, dar e opinia mea. Fiecare cu gusturile lui![]()
uite aici unitatea optica in care se vede dvd-ul
Nici mie nu imi plac cele cu geam dreptunghiular ,dar ceva de genu asta e mai frumos.
frumos. la unitatea optica este o carcasa care o poti cumpara pe net. eu am de aia. problema e ca se indoaie foarte usor deci trebuie sa ai grija cum o montezi. actibild poti gasi la Decalgirl.com. ei au cele mai reusite actibilduri. daca vrei sa iti fac fereastra la unitatea optica manual adica sa tai carcasa de metal ai grija cum o faci pentru ca 1.e foarte greu de taiat si 2.trebuie sa fie destula rezistenta in bratul/bratele de metal sa poata tine cercul din mijloc sus ca altfel se indoaie carcasa si nu tii se mai deschide tray`ul
mi-am cumparat unealta de taiat din Plus cu 50 de ron.Pare ok
De acu asa arata noua mea consola
Pana imi fac timp sa ma apuc de treaba asa o las
ce misto arata. totusi cred ca ar trebui sa o lasi orizontala sa nu iti cada dvd`romul de la vibratii. succes la mod si asteptam pics
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By RonanN1 in forum Jocuri PC
Bookmarks