Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12
Results 221 to 225 of 225

Thread: X360 Mods

1. #221 SP
    Member Atrium's Avatar
    Arata excelent, daca ai putea pune mai multe poze si cu interiorul carcasei as fi recunoscator.

Plus, ai putea sa-mi spui de unde ai luat carcasa si ce model este ? Eventual cat a costat toata treaba ?

Mersi

2. #222 SP
    Member verde's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    It looks horrible dude. Pe bune aqm. Mie nu imi place. Mai am 1 in si jumate de garantie plus ca dupa exista Donely
    acum arata chiar bine...inainte arata si ma oribil ,era cu dvd-ul extern...printr-un cablu tras din consola
    PS:tipu asta are aceeasi meserie ca si donely ,adica modeaza/face service la console

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

eu mia-m modat xbox-ul pentru a ma putea juca jouri ntsc/j-ntsc originale ,dar acum traiesc cu frica de rrod ,ce pot face ca sa nu primesc rrod sau e74?

3. #223 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    eu mia-m modat xbox-ul pentru a ma putea juca jouri ntsc/j-ntsc originale
    ...nu există așa ceva (din păcate). Ori joci PAL, ori NTSC, ori NTSC-J, nu toate. Excepție fac cele Region Free (care-s puține la număr).

Ca să joci toate regiunile ai nevoie de 3 360-uri.

4. #224 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Let's take a look inside...
    Attached Images Attached Images img_1968.jpg

5. #225 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Salutare, imi pare rau ca nu am mai raspuns de mult, insa am fost foarte ocupat si nu am mai avut timp de nimic ( plus ca am fost out of country).

Ok, mare lucru nu am avut timp sa fac la XBOX, insa, am ajutat pe cineva sa monteaza un Arctic Cooling Accelero S1. Problema care o am acum. daca poate cineva sa moasoare daca are loc in XBOX, in locul celui care este pe GPU. Dimensiunile lui sunt 215x138x33 mm.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12