Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 225

Thread: X360 Mods

1. #141 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    TomCat unde esti cu proiectul tau?

2. #142 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    nu cred ca l-a inceput inca

3. #143 SP
    Junior Member chezy_2005's Avatar
    pisboy pan la urma cam kt tea costat toata treaba asta a ta?

4. #144 SP
    pai m-au costat mai mult neoanele si termometru.Sa zicem ca sculele le aveam si le voi avea si pentru altele.Cam 60 ron neoanele si termometru + ventilatorul.Nu a costat nimic mult.

5. #145 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Heh, numai moduri de aspect si maxim un ventilator timid am vazut
    Imaginile de mai jos nu sunt recomandate minorilor. Nu am tinut la aspect deci sa nu-mi cereti asa ceva. Principalul obiectiv a fost racirea placii de baza, pe deasupra si pe dedesubt.
    Delectati-va cu niste imagini la rezolutie vga de inalta calitate a unui carnagiu xbox
    ps: alimentarea am decis s-o fac printr-un alimentator separat. Pentru a-l mai linisti putin pe al mic (ca-i cam zgomotos) cred ca o sa pun o dioda sau doua. Cel de deasupra e silent de la mama lui.
    Attached Images Attached Images 29-01-09_2210.jpg 29-01-09_2243.jpg 29-01-09_2248.jpg 29-01-09_2249.jpg 29-01-09_2254.jpg 29-01-09_2339.jpg 30-01-09_0114.jpg 30-01-09_0115.jpg 30-01-09_0116.jpg 30-01-09_1846.jpg

6. #146 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Nu exista riscul sa te curentezi cand deschizi dvd-romul? sa ai izolat cumva butonu de open?

7. #147 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    mie personal mi se pare paranoia de RRoD
    sa fim seriosi daca e sa dea o sa dea...va obositi degeaba cu atatea moods si atatea aiureli...
    si defapt nici nu cred ca o faceti pt sanatatea consolei,ci sa iesiti in evidenta cu ceva...
    si nu vreau sa starnesc vreun flame(oricum nu scriu cum as vrea sa scriu despre ce cred cand vine vba de a-ti "tzigani" consola)
    suntem in democratie,am dreptul la opinie libera

8. #148 SP
    well,atunci cred ca nu ar ma trebui sa apara nici accesorii pentru masina sa zicem.Jante,scaune,faruru,spoilere si altele.Sa ramana asa din fabrica.

Cum multi isi personalizeaza masina,sa zicem,chiar si cu un accipild,asa si unii isi personalizeaza consola,unitatea pc.Nu mi se pare tiganeala.Intradevar tanarul de mai sus sufera de sindromul RROD.ATENTIE SE IA DE PE FORUMURI !!!

9. #149 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    lol Nu cred ca e vorba de sindromul rrod, cred ca nu mi-ar conveni sa dau inca un pumn de bani in eventualitatea in care asta se strica. Si pentru 3-4 ore de munca pentru o consola care are deja ~1 an de activitate chiar nu mi se pare cine stie ce. Iar de iesit in evidenta, cred ca imi mergea mai bine cu o carcasa vopsita interesant
    N-are de ce sa curenteze dvd-romul, mai mult de 12 v nu trece prin el. In plus butonul a ramas in locul original.
    Sunt curios, cat dintre voi sunteti la primul xbox si are peste un an jumate (sau chiar 2)? Fara x-clamp fix, pasta si alte minunatii.

10. #150 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    lol Nu cred ca e vorba de sindromul rrod, cred ca nu mi-ar conveni sa dau inca un pumn de bani in eventualitatea in care asta se strica. Si pentru 3-4 ore de munca pentru o consola care are deja ~1 an de activitate chiar nu mi se pare cine stie ce. Iar de iesit in evidenta, cred ca imi mergea mai bine cu o carcasa vopsita interesant
    N-are de ce sa curenteze dvd-romul, mai mult de 12 v nu trece prin el. In plus butonul a ramas in locul original.
    Sunt curios, cat dintre voi sunteti la primul xbox si are peste un an jumate (sau chiar 2)? Fara x-clamp fix, pasta si alte minunatii.
    Eu il am de un an si 4 luni. Fara nici un fix si n-am nici garantie.

11. #151 SP
    Junior Member Petea's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Sunt curios, cat dintre voi sunteti la primul xbox si are peste un an jumate (sau chiar 2)?
    Apropo de curiozitate. Sunt curios cu cat ai reusit sa scazi temperatura fata de situatia initiala. Ai facut niste masuratori ?

12. #152 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Doar cu degetometrul pe partea de dedesubt. Indepartarea dvd-romului a redus temperatura cam la jumatate in zona gpu-ului. Combinat cu o minima circulatie a aerului pe ambele parti ale placii cred ca se realizeaza o racire decenta.
    Astept sa pice blocu' optic acum

13. #153 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    mi se pare aiurea sa macelaresti consola in asa hal , puteai face acelasi lucru daca instalai jocurile pe hdd si puneai un ventilator ca asta Amazon.com: Xbox 360 Nyko Intercooler: Video Games sau Amazon.com: Xbox 360 Fan Stand: Video Games

14. #154 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ike: Ce unuia i se pare urat altcuiva i se pare tablou. Felicitari pentru initiativa de a modifica ceva in xbox

Totusi, puteai alege altceva... mai stilat putin.

Eu tot vreau sa ii schimb total fata xboxului meu. Vreau carcasa Lian-Li xb-01 si coolere Noctua :X

15. #155 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Ike: Ce unuia i se pare urat altcuiva i se pare tablou. Felicitari pentru initiativa de a modifica ceva in xbox

Eu tot vreau sa ii schimb total fata xboxului meu. Vreau carcasa Lian-Li xb-01 si coolere Noctua :X
    asa da modare , sa aiba si aspect , nu numai functionalitate

16. #156 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post

Multumesc Daca s-ar fi putut, as fi apelat la solutii mai frumoase, dar degeaba pun dispozitive ca cele prezentate de G3ox atata timp cat unitatea optica sta lipita de acel radiator. Poate pe viitor o sa "coc" o solutie mai buna, dar pana atunci merg pe varianta asta.
    ps: Carcasa Lian-Li este exclusa din considerente financiare

17. #157 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    tot carcasa lui are tot farmecul, pt racire m-am gandit la un radiator de cpu sa il pun pe gpu k am vazut k se potrivesc la gauri, sa ridic dvd-rom-ul cumva (decupez laterala din dreapta....) si ii fac ceva din plastic, care sa-l acopere... ii lungesc si firele de curent, pe ala de sata il inlocuiesc...modific frontplate-ul...ii dau o gaura ii bag un buton cu tija k sa ajunga la butonul de eject ... si ii pun o teava de pvc de la cooler la radiator... sau ii modific plasticul ala original...

18. #158 SP
    Junior Member risco_andrei's Avatar
    mishto...carcasa de mai sus...ash fi si eu tentat sa construiesc o carcasa din aluminiu sau plexyglass..bineinteles....nu sa aiba forma de xbox 360...dar sa tin ..sa nu dea rrod,,,adik sa cumpar o consola cu rrod ca momentan nu mai am....sa o reabilitez..si sa construiesc o carcasa...ce parere aveti.? a mai facut cineva ..asa ceva? o sa tina?..impotriva rrod...mentionez ca o sa fie mai mare sa aiba racire..k-lumea...si placa suspendata in carcasa..ce ziceti?

19. #159 SP
    Junior Member risco_andrei's Avatar
    nimeni?

20. #160 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Știe cineva in ce magazin din romania gasesc carcasa Lian-Li , sau cine importa? ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast