Eu nu intru aproape deloc pe live pentru ca prefer intotdeauna jocurile care au local multiplayer , chiar daca se imparte ecranul in doua (in cel mai bun caz) prefer sa joc "live" cu prietenii mei
P.S. Am votat "Joc doar singleplayer"
Eu nu intru aproape deloc pe live pentru ca prefer intotdeauna jocurile care au local multiplayer , chiar daca se imparte ecranul in doua (in cel mai bun caz) prefer sa joc "live" cu prietenii mei
P.S. Am votat "Joc doar singleplayer"
am votat ambele pentru ca se intimpla ca atunci cind nu este nimeni pe live sa gasesti pe cineva pe link .....si invers.
Nu mi-am cumparat inca Xbox Live Gold (am silver p moment) asa ca ma joc single player sau cu inca un prieten la mn acasa.Dar am sa cumpar cat de curand Xbox Live Gold pt ca nu se compara ,,cu mizeria de KAI"(cum a spus walentin) !Stiu ca Xbox Live costa,dar merita,fiind cel mai bun sistem d online multiplayer pt o consola,plus ca XBL e legal,pe cand KAI te poate baga numai in belele(cel putin p mn,vecinu d sub mn e politisti,si nu vreau sa-l supar )
Copile, esti cam sarac cu duhul, cum sa nu fie legal? mare e gradina, vai de mine.
XLink Kai: Evolution VII. Global Network Gaming.
Mha terminati, Politia romana nu are nici o treaba cu voi, mai aresteaza din cand in cand un bisnitzar din ocico care vinde DVD-uri la greu de la Best of gutza la CoD6 si cand face asta vin si cu cateva camere de filmat sa dea bine la televizor ca in Romania se lupta cu pirateria, oricum pana acum doar MS a actionat direct asupra celor care pirateaza la noi in tara in rest nimeni. Eu am o intrebare totusi daca joc pe kai pot sa imi fac achievmenturile de multiplayer din jocuri sau astea sunt doar pe live, ca eu de felul meu sunt un completionist in privinta jocurilor si trag catre cat mai multe achievmenturi (joc jocuri de cate 2 ori si mai folosesc si cate un guide pentru chestiile prea ascunse ca intel items). Dar la Gears of War 1 ,spre exemplu, se vede ca este printre primele jocuri de xbox ca l-am cumparat acum 2 saptamani SH, m-am pus sa il trec si cand am terminat abea daca am avut vreo 7 sau 8 achievments facute, dupa aia m-am pus sa il trec si pe hardend si am mai primit o tura de 7 sau 8 achievments, dar sa fim seriosi trebuie sa treci jocul de 3 ori ca sa faci progrese cu el la gamescore si pe langa astea jumate din restul achievmets care sunt acolo sunt pentru multiplayer. Mie nu imi merge xbl din cauza MTU de la net si prin telefonul mobil merge doar sa imi fac cate un game update si alte alea dar la viteza mica si multiplayer este exclus asa ca Kai pare o alternativa buna.
Poate se referea ca nu are cu ce prieteni sa joace si nu ii place sa joace singur. You know.. friends? Human beings you interact with...No? Ok.
@psicho1986: Depinde de achievment. Daca specificia clar in descrierea lui "On Xbox Live" nu ai ce face, dar daca zice doar "multiplayer game" acesta se poate referi si la system link, split-screen sau co-op.
@ psicho
Cred ca achievementurile online la jocuri sunt numai pentru Live (e si normal,doar e a lui Microsoft).
Ok, am mai cautat cu my old friend google si am am gasit ca pe Kai iti deblocheaza achievmenturile pentru ca aceastea sunt de fapt continute de joc, iar jocul verifica daca au fost indeplinite criteriile pentru a marca un achievment ca fiind realizat sau nu, acest lucru se intampla atat pentru jocurile multi sau single player. Acum mai ramane sa reusesc sa instalez tot si sa ajung online prin Win7 si dupa aceea o sa intru si eu. Sper sa mai fie valabila lista aceea cu nick-uri de pe xlink care era intr-un thread pe aici.
Care vrea sa se bage azi la un gears 2 ? Ne gasim 5 oameni , luam Host si ne merge la toti bine...... m-am saturat de meciurile contra americanilor
, Enervant !!!! Deci ??? .... X360 id : DANY67 .........Salutari !!!
![]()
Bookmarks