Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: pe ce te joci Xbox Live sau X Link Kai

Voters
124. You may not vote on this poll
  • Xbox Live

62 50.00%
  • X Link Kai

17 13.71%
  • Ambele

14 11.29%
  • Joc doar singleplayer

31 25.00%
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 39 of 39

Thread: Xbox Live sau X Link Kai

1. #21 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Eu nu intru aproape deloc pe live pentru ca prefer intotdeauna jocurile care au local multiplayer , chiar daca se imparte ecranul in doua (in cel mai bun caz) prefer sa joc "live" cu prietenii mei

P.S. Am votat "Joc doar singleplayer"

2. #22 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    XBX LIVE, prietenii stiu de ce .

3. #23 SP
    Junior Member scroom's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    as fi vrut sa-ti raspund cu da pentru a fi tu cu constiinta impacata ,dar te-as minti
    .......te-am suparat cu ceva si incerci sa fi rautacios?
    1. Lasa-l ca e chiar rautacios...
    2. Am votat ambele pt ca ocazional mai joc cod6 si pe kai (conferinta skype) desi ma deranjeaza vocea plangacioasa a lui teo PP
    3. Cand intri la cod 6 da o 'sarma' ... ca sa vin sa iti dau un tactical knife in ochi

4. #24 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by scroom View Post
    1. Lasa-l ca e chiar rautacios...
    2. Am votat ambele pt ca ocazional mai joc cod6 si pe kai (conferinta skype) desi ma deranjeaza vocea plangacioasa a lui teo PP
    3. Cand intri la cod 6 da o 'sarma' ... ca sa vin sa iti dau un tactical knife in ochi
    Pai e normal sa ma enervez la culme cand unii jucau numai, numai si numai cu aruncatorul ala de rachete de la arma.

5. #25 SP
    Member momi's Avatar
    am votat ambele pentru ca se intimpla ca atunci cind nu este nimeni pe live sa gasesti pe cineva pe link .....si invers.

6. #26 SP
    Member i.gamer's Avatar
    Nu mi-am cumparat inca Xbox Live Gold (am silver p moment) asa ca ma joc single player sau cu inca un prieten la mn acasa.Dar am sa cumpar cat de curand Xbox Live Gold pt ca nu se compara ,,cu mizeria de KAI"(cum a spus walentin) !Stiu ca Xbox Live costa,dar merita,fiind cel mai bun sistem d online multiplayer pt o consola,plus ca XBL e legal,pe cand KAI te poate baga numai in belele(cel putin p mn,vecinu d sub mn e politisti,si nu vreau sa-l supar )

7. #27 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by momi View Post
    am votat ambele pentru ca se intimpla ca atunci cind nu este nimeni pe live sa gasesti pe cineva pe link .....si invers.
    Am auzit-o si pe asta. Poate daca ar cadea serverele Microshisoft.

i.gamer - X Link Kai e legal (cred :s). Iar politiei romane nu i-ar pasa daca nu ar fi legal. Si chiar daca i-ar pasa cum sa afle vecinul tau ca te joci tu pe Kai?

8. #28 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by i.gamer View Post
    Nu mi-am cumparat inca Xbox Live Gold (am silver p moment) asa ca ma joc single player sau cu inca un prieten la mn acasa.Dar am sa cumpar cat de curand Xbox Live Gold pt ca nu se compara ,,cu mizeria de KAI"(cum a spus walentin) !Stiu ca Xbox Live costa,dar merita,fiind cel mai bun sistem d online multiplayer pt o consola,plus ca XBL e legal,pe cand KAI te poate baga numai in belele(cel putin p mn,vecinu d sub mn e politisti,si nu vreau sa-l supar )
    Copile, esti cam sarac cu duhul, cum sa nu fie legal? mare e gradina, vai de mine.
    XLink Kai: Evolution VII. Global Network Gaming.

9. #29 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    [...]KAI te poate baga numai in belele(cel putin p mn,vecinu d sub mn e politisti,si nu vreau sa-l supar )

Are you fo' real?

10. #30 SP
    Member i.gamer's Avatar
    Quote Originally Posted by no_m3rcy View Post
    nici nu se pune problema .... mai e si ilegal pe deasupra, cat despre lag , probabil e de la internet sau ai cont xbl pe USA ... in orice caz eu nu am intampinat probleme de genul asta si prima data am avut cont pe US ...
    daca pe mn nu ma credeti,credeti-l macar p el

si vecinul meu de la 3,nu stiti de ce e in stare

11. #31 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Mha terminati, Politia romana nu are nici o treaba cu voi, mai aresteaza din cand in cand un bisnitzar din ocico care vinde DVD-uri la greu de la Best of gutza la CoD6 si cand face asta vin si cu cateva camere de filmat sa dea bine la televizor ca in Romania se lupta cu pirateria, oricum pana acum doar MS a actionat direct asupra celor care pirateaza la noi in tara in rest nimeni. Eu am o intrebare totusi daca joc pe kai pot sa imi fac achievmenturile de multiplayer din jocuri sau astea sunt doar pe live, ca eu de felul meu sunt un completionist in privinta jocurilor si trag catre cat mai multe achievmenturi (joc jocuri de cate 2 ori si mai folosesc si cate un guide pentru chestiile prea ascunse ca intel items). Dar la Gears of War 1 ,spre exemplu, se vede ca este printre primele jocuri de xbox ca l-am cumparat acum 2 saptamani SH, m-am pus sa il trec si cand am terminat abea daca am avut vreo 7 sau 8 achievments facute, dupa aia m-am pus sa il trec si pe hardend si am mai primit o tura de 7 sau 8 achievments, dar sa fim seriosi trebuie sa treci jocul de 3 ori ca sa faci progrese cu el la gamescore si pe langa astea jumate din restul achievmets care sunt acolo sunt pentru multiplayer. Mie nu imi merge xbl din cauza MTU de la net si prin telefonul mobil merge doar sa imi fac cate un game update si alte alea dar la viteza mica si multiplayer este exclus asa ca Kai pare o alternativa buna.

12. #32 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Am auzit-o si pe asta. Poate daca ar cadea serverele Microshisoft.
    Poate se referea ca nu are cu ce prieteni sa joace si nu ii place sa joace singur. You know.. friends? Human beings you interact with...No? Ok.

@psicho1986: Depinde de achievment. Daca specificia clar in descrierea lui "On Xbox Live" nu ai ce face, dar daca zice doar "multiplayer game" acesta se poate referi si la system link, split-screen sau co-op.

13. #33 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Poate se referea ca nu are cu ce prieteni sa joace si nu ii place sa joace singur. You know.. friends? Human beings you interact with...No? Ok.
    Ce tare faza lol
    On: Cred ca nu moare daca se joaca "singur".

14. #34 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Ce tare faza lol
    On: Cred ca nu moare daca se joaca "singur".
    de unde sti tu ca nu mor daca joc singur ,inaite de a posta doar de dragul de a scrie ceva gindeste putin... e logic ca ma refeream la prietenii din lista nu la toti userii de pe live

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by momi View Post
    de unde sti tu ca nu mor daca joc singur ,inaite de a posta doar de dragul de a scrie ceva gindeste putin... e logic ca ma refeream la prietenii din lista nu la toti userii de pe live
    Experienta.

16. #36 SP
    Member i.gamer's Avatar
    @ psicho

Cred ca achievementurile online la jocuri sunt numai pentru Live (e si normal,doar e a lui Microsoft).

17. #37 SP
    Teo
    @ psicho

Cred ca achievementurile online la jocuri sunt numai pentru Live (e si normal,doar e a lui Microsoft).
    Crezi prost, incearca sa nu mai comentezi daca habar nu ai despre ce vorbesti.Jocuri care le-am jucat si dau trofee pe System Link: Gears of war 2, Halo 3, Left4Dead 1 si 2, Borderlands...

18. #38 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Ok, am mai cautat cu my old friend google si am am gasit ca pe Kai iti deblocheaza achievmenturile pentru ca aceastea sunt de fapt continute de joc, iar jocul verifica daca au fost indeplinite criteriile pentru a marca un achievment ca fiind realizat sau nu, acest lucru se intampla atat pentru jocurile multi sau single player. Acum mai ramane sa reusesc sa instalez tot si sa ajung online prin Win7 si dupa aceea o sa intru si eu. Sper sa mai fie valabila lista aceea cu nick-uri de pe xlink care era intr-un thread pe aici.

19. #39 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Care vrea sa se bage azi la un gears 2 ? Ne gasim 5 oameni , luam Host si ne merge la toti bine ...... m-am saturat de meciurile contra americanilor , Enervant !!!! Deci ??? .... X360 id : DANY67 .........Salutari !!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2