Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: Xbox 360 no video signal la hdmi

1. #1 SP
    Member stanzor's Avatar

Xbox 360 no video signal la hdmi

aseara mi-am desfacut xbox 360 ca sa il curat shi dupa ce l-am montat imi apara pe ecran no signal, ca shi cum nu ash fi montat cablul hdmi!!! cablul av shi cel pt monitor merg perfect. Ma poate ajuta cineva?!?!?

2. #2 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Vezi sa fie curat interiorul mufei, cablul sa fie ok (eventual il probezi la pc), setarile din consola/tv...

3. #3 SP
    Member stanzor's Avatar
    am curatzat shi tot degeaba la pc merge hdmi-ul,doare s-a derenjat ceva in consola atunci cand am deschis-o???da nu cred.

4. #4 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by stanzor View Post
    am curatzat shi tot degeaba la pc merge hdmi-ul,doare s-a derenjat ceva in consola atunci cand am deschis-o???da nu cred.
    Ai grija cu setarile din consola , acolo la settings sa fie pe Widescreen.

5. #5 SP
    Member stanzor's Avatar
    e pe widescreen

6. #6 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by =Flavius= View Post
    Ai grija cu setarile din consola , acolo la settings sa fie pe Widescreen.
    Abtine-te daca habar nu ai habar ce vorbesti, poate sa fie si pe normal si pe panoramic ca tot ar trebui sa se vada.

Poti incerca asta:
    To reset the display settings of the Xbox 360 console to the default settings, follow these steps:
    1. Remove any discs from the disc tray.
    2. Turn off the console.
    3. Turn on the console.

Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn on the console by using the Xbox Guide button on the controller. Wait for the guide light to indicate that the controller has linked to the console.

Note Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller is indicated by the upper-left quadrant light on the console.
    4. As the console starts, press and hold the Y button as you pull the right trigger.

Note This action causes the Xbox Dashboard to reset the display settings to the default settings. The console then automatically restarts.

7. #7 SP
    Member stanzor's Avatar
    pe cablul av ,cel pt monitor merge perfect, dar cand pun hdmi-ul ashi deschid consola imi apare ecranul negru iar dupa aia imi apare no signal

---------- Post added 03-02-2010 at 10:10 AM ----------

am incercat shi nu mereg, mi-a spus shi donely sa fac chestia aia dar degeaba,

8. #8 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ai incercat un alt cablu hdmi? poate poate

9. #9 SP
    Member stanzor's Avatar
    am incercat, l-am trimis la blk(alex) poate mi-l face el

10. #10 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Ca veni vorba ........
    Am si eu in casa 2 plasme , un LG (camera de jos) si un Samsung (sus) cu diag. 106 respectiv 107 !!! Bag cablul de hdmi de la xbox-ul meu in TV , dau drumu la televizor (samsung) si imi zice ca nu am semnal WTF ??? Ma duk jos conectez hmdi-ul la LG si dau drumu la consola ...... HOPA uite ca merge Atunci am zis ca are Samsung-ul ceva (stricata mufa de hdmi) insa dupa vreo luna imi cumpar un Ps3 si am zis sa incerk cablul de hdmi de la xbox sa vad dak merge Ps3-ul pe samsung !!! Din nou surpriza , MERGE 2.WTF ...... Dak poate cineva sa-mi dea un raspuns dc. nu-mi merge Xbox-ul cu cablul de hdmi la Samsung as fi foarte recunoscator

P.S : Momentan folosesc la xbox un cablu hdmi cu mufa de monitor si totul merge perfect insa totusi se simte o usoara diferenta de calitate intre cablul original si acesta

11. #11 SP
    Member stanzor's Avatar
    trimite-l la blk,sau dupa cum mi-a spus mie donely cumpara-ti un component cablu(hd-hdtv),eu cand bag cablul in samsungul meu(diagonala 66 cm) da semne ca vrea sa arate ceva,(adica din ecranul ala albastru se face negru si dupa aceea din noui albastru shi scrie no signal)

12. #12 SP
    Cred ca nu ai intele P.S-ul ..... eu am un cablu HDMI Cu mufa de Pc(monitor) care da aproape aceeasi calitate ca un cablu Hdmi original (doar o mica diferenta) .....Nu imi trebuie component sa mi se vada ca Wii-u (n-am nimic cu Wii , nu sariti pe mine ) ..... Ca sa intelegi mai bine am pus si niste poze Cheers !!!

P.S : Asa imi arata cand Xbox-ul meu e conectat la cablul HDMI Original (ultima poza)
    Attached Images Attached Images p050210_18.22.jpg p050210_18.22-01-.jpg p050210_18.20.jpg p050210_18.19.jpg p050210_18.25.jpg

13. #13 SP
    Member stanzor's Avatar
    eu nu tzi-am zis sa cumperi,eu am scris ce mi-a zis mie donely,am shi eu cablu din ala(pt monitor), shi la hdmi e exact la fel cu mod inutilizabil.

14. #14 SP
    cablul tau este la fel ?

15. #15 SP
    Member stanzor's Avatar
    cablul pe monitor este la fel ca al tau

16. #16 SP
    poi este la fel dar poti sa-l bagi in 360 ?

17. #17 SP
    Member stanzor's Avatar
    pai e cablul din prima poza, cum sa nu se poate pune???intrarea pt xbox360 o bagi in xbox si cealalata pt monitor o bagi in lcd , crek are iesire din aia

18. #18 SP
    Aham ..... atunci parerea mea e sa folosesti cablul ala (dak zici ca e ca al meu) si sa nu te mai chinui cu Hdmi ca e aproape la fel calitatea Eu vreau sa stiu doar dak e de la xbox sau de la TV

P.S : Insa totusi nu inteleg de ce Ps3-ul merge cu acelasi cablu pe acelasi TV

19. #19 SP
    Member stanzor's Avatar
    pai consola mea e la blk,am trimis-o sa se uite, maine sera itzi dau un raspuns

20. #20 SP
    Ok Merci ......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast